سلام.نقل قول:
یک تکه سیم رو یک طرفش رو متصل کنید به بدنه پخش و یک سر دیگر رو به قسمت خارجی کانکتور RCA پخش.
سلام.نقل قول:
یک تکه سیم رو یک طرفش رو متصل کنید به بدنه پخش و یک سر دیگر رو به قسمت خارجی کانکتور RCA پخش.
عرض کردم خدمتتون.به خاطر مشغله کاری کمتر فرصت میکنم خدمت دوستان باشم.:n40:نقل قول:
برای استیج جلوjbl gto 609c
گرفتم
برای سایز 13 استیج عقب برای یکدست شدن صدا چه کامپی پیشنهاد میکنید؟
درود و سپاس بابت پاسخگویی. usb رو لازم دارم. در واقع در صفحات پیشین خواندم که xb100 رو ریکپ میشه کرد و به محصول شگفت انگیزی با بهای مناسب دست یافت. الان هم پخش 7006 کنوود دارم.
دوستان من با پخش X400 معروف! کنوود مشکل دارم
پخش رو زمانی خریدم که ۳۰۰ تومن بود! الان دیدم شده ۸۰۰ تومن!
ولی دو تا مشکل دارم...یکی اینکه هرزگاهی روشن نمیشه و هی باید ریست کنم با سوزنی چیزی...
بعد اینکه توی مشخصاتش زده WMA رو میخونه ولی نمیخونه!
آیا فریمورش آپدیت بشه درست میشه؟؟ چطوری میتونم خودم اپدیتش کنم
سلام.نقل قول:
جلو 9*6 عقب 13؟!!!!چرا اینجوری طراحی کردن؟ماشین چیه؟
سلام. به نظرم با آبدیت درست بشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
جلو 16 سانتی هستش
6*9 نیست...
آقا حمید من فایل آپدیت رو بریزم روی فلش بعد با همین روش آپدیت کنم مشکل پیش نمیاد؟نقل قول:
When an audio file is played or “NO MUSIC” is displayed, press the [SRC] button
and select “STANDBY” (standby state).
3. Press the [VOL] knob to enter the function mode.
“FUNCTION” is displayed.
4. Turn the [VOL] knob to display “SYSTEM”, and press the [VOL] knob.
5. Turn the [VOL] knob to display “F/W UPDATE”, and press the [VOL] knob.
6. Turn the [VOL] knob to display “UPDATE SYSTEM”, and press the [VOL] knob.
7. Press the [VOL] knob again.
8. Turn the [VOL] knob to display “YES”, and press the [VOL] knob.
Update starts with “UPDATING” displayed. Update should finish in
approximately 5 minutes and “COMPLETED” is displayed upon completion.
9. Press the Release button to Detach the faceplate.
Press the Reset button.
Update on the firmware takes effect.
Reattaching the Faceplate
12. Check that the firmware version is updated, by referring to “Checking the
Firmware Version”.
سلام.نقل قول:
آهان ببخشید من 69 خوندم.
بهتره عقب هم از جی بی استفاده بشه و از همون رده محصول.
سلام.نقل قول:
من خودم تاحالا کن وود نداشتم و آبدیتی نکردم. اما اکثر دوستانی که داشتن با ابدیتها مشکلاتشون برطرف شده.
با سلام خدمت اساتید
می خواستم سیستم ماشینمو یکم اپگرید کنم
درحال حاظر:
هدیونیک پایونر ۸۶۵۰ یه جفت ۷۱۰۰ با امپ ۹۰۰ وات دو کانال پایونر و ساب تایپ ار الپاین 12d2 با امپ دراگستر 1001
ماشین سمنده مخزن گاز هم داره
پیش مغازه دار هم که رفتم گفت ۷۱۰۰ رو رد کنم مید بیس ۶ audiosan با سوپر توییتر concord بهم معرفی کرد و راضیم نکرد(مارک concord خیلی چینی میزنه.audiosonرو نمیدونم به نظر برند معتبری میومد)و بعد که دید راضی نشدم یه میدبیس ۱۰ اینچ db با سوپر توییتر db که نمیدونم چی بود مدلش معرفی کرد.
در کل ممنون میشم دوستان نظر بدن چه سایز میدبیس و یا میدرنجی باید با ساب ۱۰۰۰ واتی الپاین ببندم و از چه مارکی همین طور در مورد توییتر
دوست مغازه دارم قیمت تموم شده با احتساب فروش ۷۱۰۰ رو حدود ۳.۰۰۰.۰۰۰ حشاب کرد واسم
ببخشید طولانی شد:n41:
با سلام خدمت اساتید
میخواستم راهنمایی کنید برای اپگرید سیستم چه تغییراتی با بوجه ۳ میلیون میشه داد
سیستم فعلیم:
هدیونیت pioneer8650
امپ دو کانال pioneer900w
یک جفت 7100kenwood
امپ مونو deragster 1000wrms 1ohm
ساب alpine type r 12d2 1000wrms 1ohm
مغازع دار میدبیس ۶ اینچی audison با سوپر تویتر concord+ معرفی کرد برای کیفیت(نمیدونم کانکورد چه اندازه میشه انتظار کیفیت داشت)و میدبیس ۱۰ اینچ db audio به همراه توییتر بازم db audio که البته گزینه اول ۱.۵ میلیون خرجش بود دومی ۳ میلیون با احتساب اینکه ۷۱۰۰ خودم رو رد کنم و یه امپ دو کانال معمولی هم واسه سوپر توییتر دز نظر داشت مارک mb فکر کنم
در کل ایا مید بیس سایز ۶ یا ۸ یا ۱۰ باید بندازم تا صدا با ساب ۱۰۰۰w متعادل شه و اینکه چه مارکی تو این بازه قیمتی میشه گرفت.
سلام دوستان.کسی از دوستان میدونه کیفیت امپلی فایر cadence xenith 175.4 در چه حدیه؟میخوام برا یه جفت کامپ و یه ساب ببندمش.جنس کارکرده هستش.اگرکه ارزش خرید داره بخرمش
سلام دوستان
یکی از دوستان باند پایونیر 6985 داره (100وات rms) با پخش 1750 پایونیر
صدا از ولوم 35 به بعد درهم ریزی داره و بد میشه(مخصوصا وقتی کمی ازش بیس میگیری)
یه آمپ مناسب بندازه رفع میشه یا کلا تاثیر نداره رو به هم ریختن صدا؟
ممنون
نقل قول:
در حالت کلی وجود آمپلی فایر در هر سیستم برای دریافت صدای شفاف با بیس مطلوب الزامی هست
باید آمپلی فایر تهیه کنن
ممنوننقل قول:
و کواک های چند rms به بالا آمپ نیاز دارن واسه کیفیتی شدن ؟
درود
خواهشمند است شیوه ی بستن دو جفت بلندگو به شیوه ی موازی معکوس را به همراه فرتور (عکس) آموزش دهید.
سلام.نقل قول:
از 40 وات به بالا
سلام.نقل قول:
منظورتون از معکوس رو متوجه نمیشم؟:n13:
در حالت موازی باید مثبت ها با هم و منفی ها هم با هم بسته شوند.در انتها یک مثبت و یک منفی وصل میشه به خروجی آمپلیفایر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود :
روی mvm110 می خوام سیستم صوتی بدون آمپ ببندم ؟
چی پیشنهاد میدین ؟
و اینکه سایز اسپیکر جلو و عقب چنده ؟
ممنون
راستش یه سیستمه که دارای سوپر توویترهای 4 اهمی و بلندگوهای 2اهمی هست. آمپ هنگام پل زنی در 4 اهم پایداره. شیوه ای که اکنون بلندگوها بسته شده اینگونه است که مثبت و منفی سوپر توییتر راست روی مثبت و منفی بلندگوی راست و مثبت و منفی سوپر توییتر چپ روی مثبت و منفی بلندگوی چپ است. از هر کدام از کانالها هم یه جفت سیم رفته به آمپلی. روی کانال دیگه هم ساب پل زده شده و اوکیه.نقل قول:
آیا این شیوه بستن بلندگوها درست است؟ اگر نه، روش درست چگونه است؟
سلام، از بین این دو کدوم صدای بهتری داره ، جنس تقلبی ازشون تو بازار هست؟ الان قیمتشون چنده ؟ تو همین قیمت انتخاب بهتری هست ؟ حتما باید با امپ بسته بشن ؟ ممنون :n16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و درود فراوان...
دوستان خبره بین آمپلیفایر های زیر کدوم بنظرتون مناسب تره؟
کنوود hqr9500:چهار کانال استریو ضعیف و تک کانال مونو مناسب
پاور آکوستیک rep4-1400: چهار کانال با خروجی قوی ولی نمیدونم کیفیتش چطوره!!
کدنس xa400.1 :تک کانال (مونو) دست دوم تمیز بقیمت ۵۰۰ ...
این لوازم هم دارم:
پخش پایونیر ۷۷۵۰
عقب باند ۶۹۹۳s
در جلو پایونیر ۱۶۵۰
امپ دو کانال وایب ۵۰۰ وات black bs2-v1
ساب infinity primus 1200t
دوستان بنظرتون کدنس مونو بگیرم واسه ساب با دو کانال خودم واسه بلندگوها یا دو کانالمم بفروشم کلا کنوود ۵ کانال بگیرم واسه همش یا پاور آکوستیک(نظرتون در مورد کیفیت صدا و ساختش چیه؟) بگیرم ساب و باند عقبو وصل کنم بهش؟
ممنون
سلام.نقل قول:
چقدر میخواهید هزینه کنید؟
سایزشون فکر میکنم 10 سانتی باشه.
سلام.نقل قول:
شیوه نصب شما موازی هست.منتها امپدانس هر طرف 1.33 اهم هست.با توجه به اینکه ساب ووفر هم بریج نصب شده روی این آمپ لذافشار زیادی روش هست.بهتره یه آمپ دو کانال یا مونو برای ساب تهیه بشه و هر کدوم از توسترها و کواکسیلها رو جداگانه به هر کانال آمپلیفایر موجود متصل کنید.
سلام.نقل قول:
1-خب m165 چون کامپاننت هست به مراتب صدای تفکیک شده و بهتری از کواک rc165 داره.
2-کلا گلادن جنس تقلبی نداره و شرکتی و رسمی و دارای گارانتی وارد میشه.
3-کامپاننت M165 جفتی 1.150 و کواکسیال RC165 هم جفتی 870 تومن هست.
4-بدون شک انتخاب M165 اگر با آمپلیفایر رده خودش یعنی ML95.4 نصب بشه و همچنین ساب M10 یا M12 صدائی بسیار عالی بهتون تحویل میده.
5- بله بدون آمپ اصلا توصیه نمیشه.
6- قیمت آمپ 95.4 هست 1.990 و قیمت سابها سایز 12 هست 790 و سایز 10 هم 610 تومن.
من خودم این سیستم رو کامل تست کردم و کیفیت صدای اون رو تضمین میکنم.
سلام.نقل قول:
به نظر من یه 5 کانال بگیری بهتره
پاور آکوستیک من مونو داشتم قدرتش خوب بود ولی قطعاتش جالب نبود
کدنس هم جالب نیست.
سلام
من یه پخش ساده میخام با یه تحقیق سریع به این مدل ها رسیدم ، ممنون میشم دوستان نظر بدند
فقط میخام بعد از چند ماه خراب نشه و با گارانتی باشه ، cd خور نمیخام ، aux و usb داشته باشه ، بلوتوث هم باشه بدک نیست :n02:
حدود 250 تومن ، ماشین هم پرشیا 83 هست
راستش امپول مامپول هم سردر نمیارم :n05:
در مورد توضیحاتی که دادین و انتخابی کردیننقل قول:
همین نوع خوبه چون انتظاری از سیستم ندارین همین خوبه
سلام به همه دوستان.
روی ماین 405، سیستم بنده به این شرحه:
پخش x400
آمپلی فایر SoundStream P4.500، که روی 4 اهم 8 وات و روی 2 اهم 125 وات میده.
عقب هم کواک Helix e69
قصد اضافه کردن ساب ندارم.
برای درهای جلو چی انتخاب کنم؟
JBL GTO 609
Glden M165
یا چیز دیگه ای؟
سلام میکنم به همه دوستان
درود. در پراید دوگانه سوز کارخانه، آمپ دوم را کجا میشه بست؟ یکی روی دیواره راست صندوق بسته شده
سلام دوستان
سیستم کیفیتی تا ۸ تومن چی بگیرم؟
ساب نمیخوام باشه
نظرم رو focal 710pc و Gladen rs165 و آمپلی mosconi 130.4 هست
پیشنهادتون چیه؟
سلام ميدرنج بهتره يا باند!؟
دوستان با تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها
اول جا داره از همه دوستانی که من رو برای جمع کردن سیستم و نصب راهنمایی کردن مخصوصا دوست بزرگوار جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر و قدردانی کنم
باند عقب = فوکال pc710
باند جلو = فوکال pc130
آمپ= کنوود 9400
ساب اکتیو = JBL bass pro
هدیونیت = سونی 820GS
سیم پک = فوکال گیج 4 برای آمپلی فایر و فوکال گیج 8 برای ساب
باتری = دلکور 75 آمپر
ماشین = سمند LX
نصب بصورت فابریکی و ساب و آمپ هم هر دو زیر صندلی ها قرار گرفتن
این سیستم رو نصب کردم اما نصاب فیوز سر باتری رو نصب نکرد و گفت نیازی نیست چون سیستمت سنگین نیست و همه قطعات هم فیوز مجزا دارن
بنظرتون فیوز باید حتما نصب بشه یا نیازی نیست ؟ ( فیوزش هم دارم )
سلام
برای تاقچه عقب 206 (ساب 306پایونیر و آمپلی وایپ و پخش7850) چه نوع بلند گو پیشنهاد میکنی:
1) نوع بیضی
یا
2) میدرنج و سوپر تویتر(چه مارکی؟) و باید از هرکدوم 1 جفت باشه؟
3) فول رنج(چه مارکی پیشنهاد میکنید؟)
و در آخر اینکه اگه از میدرنج و سوپر تویتر و ساب و باندهای خود 206(در جلو) استفاده کنم همین آمپلی فایر 4 کاناله کافیه یا اینکه یه آمپ مونو هم میخواد؟
ممنون
سلام برای یه سیستم صوتی با شفافیت و کیفیت (حجم و کوبشی بودن زیاد مهم نیست) کدوم چیدمان پیشنهاد میکنید (من الان به غیر از باندهای جلو فابریک 206 پخش 7850 پایونیر و امپلی فایر 4 کاناله وایپ a1 و ساب 206b از نوع باکسی دارم) کدوم یک از زیر پیشنهاد میکنید؟
1) برای تاقچه عقب میدرنج و سوپر تویتر (حتما 1 جفت باید باشند؟)
2) فول رنج(حتما 1 جفت باید باشند؟)
3) باند بیضی؟
و اینکه اگر از میدرنج و سوپر تویتر بخوام استفاده بکنم حتما باید آمپلی فایر مونو هم بگیر ؟
با تشکر
من چون باند فوکال 710PC رو نصب کردم خدمتت بگمنقل قول:
بسیار باند خوش ساخت و یونیکی هست و ظاهر خیلی جذابی داره
از نظر بیس تقریبا کار یک ساب سبک رو تا حدودی برات انجام میده
من الان ساب JBL BASS PRO که زیر صندلی بستم بیس اش توی بیس این باند کاملا گم میشه
بخاطر داشتن دو تیوتر در هر باند صدای زیر رو به بهترین شکل منتقل میکنه و یک تناسب بسیار عالی بین فرکانس های بالا و پایین برقرار میکنه و قدرت و پرتاب صدای فوق العاده عالی
امکان تغییر نوع صدای خرجی از روی خود باند و قابلیت BI-AMP که این باند رو تبدیل به یکی از خوب های بازار میکنه
اما اشکالاتش : از نظر من کسی که می خواد ساب ببنده نباید سراغ این باند بره و حتما کامپوننت ببنده
مشکل بعدی اینه که صدای باند های جلو کاملا در صدای این باند محو میشه و باید قدرت باند های عقبت رو محدود تا صدای باند های جلو بیاد
مشکل بعدی هم اینه این باند ها بشدت گرسنه هستن و آمپ قوی نیاز دارن . من حتی هلیکس G4 گرفته بودم اما گفتن از پس این باند بر نمیاد و بناچار با کنوود 9400 تعویض کردم
مشکل آخر قیمت عجیب غریب 2700 در بازار هست که شما با این پول یک کامپوننت متوسط و یک ساب متوسط میتونی ببندی که ارزش خرید بالاتری داره
فقط در موردی ارزش خرید داره که بیس زیاد می خوای اما امکان گذاشتن ساب نداری چون بدون شک هیچ باندی در بازار از نظر بیس کیفیتی و قدرتی به پای این باند 7 در 10 نمیرسه
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرماییدنقل قول: