ریست که کردی یعنی دکمه ستاره و نامبر ساین رو نگه داشتی و .... ؟
Printable View
ریست که کردی یعنی دکمه ستاره و نامبر ساین رو نگه داشتی و .... ؟
دوستان عزیز پرینترم همه رنگها رو زرد یا سفید چاپ میکنه . کنون MG5140 . چی کار کنم ؟
دستگاه خوابیده بوده؟نقل قول:
مطمئن هستید جوهر داره؟
نازلچک چطوره؟
با سلام مجدد دوست عزیز با در اوردن کارتریج ها و روشی که شما گفتید اول پیام missing kartrige می ده و بعد بلافاصله ارور بالا یعنی ink system failure و oxc19a003f میده منظورم از ریست ورود به منوهای کانفیگ پرینتر با دکمه های ترکیبی red eye removal &print photo بوده که از فروم های خارجی یاد گرفتم . جایی خونده بودم که اچ پی شمارنده داخلی داره که با رسیدن به اون دیگه نمیشه کارتریج ها رو شارژ کرد چون سریال کارتریج تو حافظه می مونه متاسفانه کارتریج جدیدی در دسترس ندارم که با جا زدن اون شمارنده رو صفر کنه با همه اینا باز هم مطمئن نیستم با کارتریج نو مشکل حل بشه .بهر حال از شما متشکرم که جواب دادین ، بازم منتظر دوستان می مونم شاید روشی رو پیشنهاد بدن
یادم رفت بگم چند ماه پیش ارور oxc18 داشت که با همون ریست حل شد و چند ماهی عالی جواب داد ولی این یکی جواب نداده
اول گفته باشم شاید اشتباه کنم چون اصلا از پرینتر جوهری خوش نمی اد ولی یه تست بکن ببین درسته یا نه
کلید * رو فشار بده و نگه دار و کلید # رو هم فشار بده یعنی الان تو دو تا کلید رو همزمان فشار دادی. حالا کلیدها رو رها کن. تو این حالت "Enter Special Key Combo" ظاهر می شه
بعد کلید های 1 2 3 رو به ترتیب بزنید
بعد ok رو بزنید
حالا support R0631M
fine
کلید فلش راست رو فشار بدید تا به system configuration menu برسید
ok کنید
حالا Hardware failure status رو می بینید.
ok کنید
حالا clear کنید.
ok کنید. در واقع شماه Hardware faillure status cleared رو باید دیده باشید
حالا کنسل کنید.
اوکی کنید. و انقدر دکمه کنسل رو بزنید ت ا به Welcome to ... برسید.
اوکی کنید.
دستگاه رو با دکمه پاور خاموش کنید
از برق بکشید یک دقیقه صبر کنید و حالا دستگاه رو روشن کنید.
و طبق دستور پرینتر ادامه بدید.
اگر error باقی بود احتمالا مشکل سخت افزاری دارید.
ممنون از جوابتون ، از اونجا که ممکنه مشکل بعضی دوستان با تجربه من حل بشه توضیح می دم :مدل 6283 کلید های ستاره و 1و2و3و... نداره و با همون کلید هایی که گفتم وارد تنظیمات می شیم که ارور تکرار میشه
با چند بار ریست و initiall کردن کارتریج ها یه ارور دیگه می ده که ink threshold exceeded می ده بعضی مواقع هم با گرفتن کلید های cancel , ok و خاموش کردن وقتی از نو تنظیمات رو انجام می دم paper jam , یا carriage jam رو نشون می ده که بنظرم همشون جعلی هستن
دوستان من میخوام روی کامپیوتر تعداد صفحات پرینت شده Hp 1212 رو ببینم چطوری میشه اینکارو کرد؟
الان مجبورم از Config یه پرینت بگیرم روی کاغذ نشونم بده تاحالا چند برگ زده
سلام ما تومدرسه پرينترتوشيبا اي استديو166داريم موقع اسکن عکس اونهارو بسيارتيره اسکن ميکنه طوريکه صورت سياهه وتشخيص داده نميشه هيچ گزينه اي براي تنظيم رنگ پيدا نکردم بايد چکارکنم؟ممنون ميشم هرچه سريعتر جواب بدين .
نقل قول:نقل قول:
جدی نمیشه ؟ یعنی بندازمش دور ؟:n04: