مشکل خاصی نداره تو مدلی که من دارم.قدرت گیرندگیش از ایکس ویژن ٣٣٣ و دنای ورژن قدیمیش بیشتره.نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
Printable View
مشکل خاصی نداره تو مدلی که من دارم.قدرت گیرندگیش از ایکس ویژن ٣٣٣ و دنای ورژن قدیمیش بیشتره.نقل قول:
اتقاقا همین الان تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم یه مدله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره پسند کردم که تو معرفیش زده سرعت پردازش و تعویض کانال بسیار بالا به نظرت چطوره همینو بگیرم؟نقل قول:
اون مدل رو تا حالا ندیدم.نقل قول:
الان شما می تونی جواب این سوال رو بدی
یه مشکلی بود که با دنای که تو اول صفحه قبل نوشتم که اگه اشتباه نکنم شما هم گفتی همین مشکلو قبلا با دنای داشتی درسته؟ می خوام ببینم که الان دیگه با پروویژن x10 اون مشکل رو نداری که؟
بله خوبه.نقل قول:
تا حالا خراب نشده پارسال نزدیک عید گرفتم.
پس اگه مدلی که داری تو صحنه های سریع تیک نمی زنه احتمال زیاد این مدل(q100) هم چوت از همون مارکه تیک نزنه درست نمی گم به نظر شما؟
من از پرو ویژن راضی بودم.نقل قول:
چه ۴ سال پیش که کارت تی وی پرو ویژن گرفتم.
چه الان که گیرنده دیجیتال دارم.
دیگه اگه جدیدا بد شده یا شانس شما خراب باشه من نمیدونم.
تا عید میخوام یه کارت تی وی دیگه هم بگیرم.
دوستان من Provision مدل Q1000 رو خریدم.
اگه تهران هستید حتما حضوری برید از دفتر مرکزی بگیرید که مالیات و عوارض ازتون نمیگیرن (حدود پنج هزار تومن) و پنج هزار تومن هم تخفیف خرید حضوری میدن.
گیرندگیاش از این مدل SD که قبلن داشتم خیلی ضعیفتره (فقط ده تا کانال دوم تصویری رو میگیره!) اگه این برند به گیرندگی معروفه بقیه چی باشن خدا میدونه (یا شاید هم دستگاه قدیمی من خیلی خوبه!) الان هم مشکل آنتن دارم و باید برم یه فکری به حالش بکنم. خوشبختانه از این ویژگیها داره که وقتی جهت آنتن درست باشه بوق میزنه...
سرعت تعویض کانال خیلی خوبه (حدود یک ثانیه) البته یکی دو ثانیه اول کنده و بعد عادی میشه سرعت پخش. برای اینکه ببینید هر کانال چی داره و سریع میون کانالها گشت بزنید کافیه. (با اینکه سیگنال من به شدت ضعیف بود).
پخش از usb هم سرعتش خوبه و بدون مکث میشه توی فیلم جلو و عقب رفت. mkv رو به همراه زیرنویس داخلی (muxed) باهاش امتحان کردن که جواب داد (در چند اندازه مختلف). زیرنویس فارسی بدون مشکل اجرا شد. البته رنگ زیرنویس سفیده و من تو اون یکی دو ساعت نتونستم منوی تنظیمات مربوط به زیرنویس رو پیدا کنم.
کیفیت ساخت بدنهی دستگاه هم قابل قبوله در کل.
تو مدت محدودی که باهاش کار کردم همین چیزها رو میتونم بگم. امیدوارم بهدردتون بخوره.
جالبه من با ایکس ویژن و دنای مشکل داشتم تو گیرندگی اما با پرو ویژن نه!!!نقل قول:
من ایکس ویژن 232 دارم که با آنتن سقفی باهاش کار میکنم. دیروز رفتم یک پروویژن X5-Gold هم به قیمت 78000 تومن خریدم. یک آنتن رومیزی لالی هم براش خریدم. قدرت گیرندگیش از 232 بیشتره. چون آنتن رومیزی را که به ایکس ویژن وصل میکنم، تصویر خیلی خرابه. ولی با این خیلی بهتره. ولی در عین حال معایب زیر را هم داره: 1- کنترلش خیلی خوب عمل نمیکنه و باید مستقیم به سمت دستگاه بگیرمش. کنترل ایکس ویژن بهتر عمل میکنه. 2- رنگهاش کمی ماته (خیلی کم). البته توی منو تنظیمات رنگ داره. 3- موقع پخش تصاویر فوتبال زنده (مثل همین دیشب مسابقه بایرو لورکوزن و پاریسنژرمن) گاهی اوقات حرکت تصویر برای نیم ثانیه کند میشه. البته شاید کسی خیلی متوجهش نشه، چون احتیاج به دقت داره. ولی موقع پخش مسابقات ورزشی دارای صحنه های سریع که پخش زنده نیستند، چنین مشکلی نداره. دیگه بقیه موارد مثل ضبط کردن و پشتیبانی از فرمتهای مختلف برای پخش را چک نکردم.