یعنی به کسانی که قبلا طرح کمپین داشتند هم میدن ؟نقل قول:
Printable View
یعنی به کسانی که قبلا طرح کمپین داشتند هم میدن ؟نقل قول:
2 تا مودم رایگان؟یعنی چی؟
این پرداخت که گفتید فقط واسه مستاجرین هست یا ؟
ارتقا سرعت یعنی چی؟یعنی در کل سرویسی که گرفتیم رو می تونیم تغییر بدیم؟ مثلا نامحدود گرفتیم بکنیم 256.میشه؟
من رفتم محابرات فروغی گفتند چون خط به نام پدرت هست و سرویس فعلی(زرین)به نام خودت هست باید پدرت را بیاری و سرویس رابه نام پدرت بزنیم.نمیشه این قانون مسخره را دور زد؟
اون طوری که مسئولش میگفت؛ آره میدننقل قول:
یعنی به کسانی که قبلا طرح کمپین داشتند هم میدن ؟
2 تا خط دارم و رو هر خط قرارداد 1 ساله میبندم و 2 تا مودم هم بم میدننقل قول:
2 تا مودم رایگان؟یعنی چی؟
این پرداخت که گفتید فقط واسه مستاجرین هست یا ؟
ارتقا سرعت یعنی چی؟یعنی در کل سرویسی که گرفتیم رو می تونیم تغییر بدیم؟ مثلا نامحدود گرفتیم بکنیم 256.میشه؟
بله.مستاجرین تو قرارداد 1 ساله باید 4 ماه را همون اول بدن و 4 ماه دوم به صورت یکحا رو قبض میاد و 4 ماه سوم به صورت ماهانه
گفت سرویس را در طول دوره میشه به صورت حضوری به سرویس بالاتر ارتقا داد(ابالاتر از نظر ارزش پولی)
منم همین مشکل را پیدا کردم و هر چی گفتم اصل شناسنامه و کارت ملی بابام رو اوردم و دیگه چه نیازی به اون هست زیر بار نرفت و گفت باید بیادنقل قول:
من رفتم محابرات فروغی گفتند چون خط به نام پدرت هست و سرویس فعلی(زرین)به نام خودت هست باید پدرت را بیاری و سرویس رابه نام پدرت بزنیم.نمیشه این قانون مسخره را دور زد؟
سلام دوستان...
من تازه عضو شدم ...راستش یکی از دوستام میخواد از مخابرات تازه adslبگیره ولی هرچی توی سایت برای رزروش اقدام میکنیم ارور میده قبول نمیکنه...
باید چیکار کنیم؟
کسی تازگی سرویسشو نگرفته؟
راستی من زیاد تخصصی هم از این بحثا سر در نمیارم...:n02:
اگه بخوایم بدونیم برای شمارشون اصلا امکان اینکه adsl بدن هست یا نه باید چیکار کنیم؟
خونشونم توی محدوده ی پل تمدنه
سلام ...نقل قول:
3 رقم اول شماره تلفنتون چنده ؟
سه رقم اولش
568:n16:
نقل قول:
در محدوده ی شما فقط مخابرات میتواند سرویس دهی کند ..... شما با 2020 تماس بگبرید و ثبت نام کنید ببینید در هنگام ثبت نام بهتون چی میگن ؟
با 2020 که تماس گرفتیممیگن اول از طریق سایت باید ثبتنام و بعد رزرو کنین بعد باما تماس بگیرین ولی سایتم ارور میده مثل اینکه مخابراتم به اون محدوده دسترسی نداشته باشه یا چیزی شبیه به ایننقل قول:
سلام به همه... اقا من از شبکیه سرویس خریدم... تنظیمات مودم رو bridge هستش... با کامپیوتر یوزر و پسوردا توی یه کانکشن وارد میکنم و راحت وصل میشم...اما با wifi تبلت... باید یه vpn درست کرد... vpn name یه چیز الکی میزنم... اما server name نمیدونم چی باید بزنم....
توی دانشگاه هم وصل میشم به همین روش... اونجا اسم سرورا زده: vpn.iaun.ac.ir ... اما برا این شرکت نمیدونم چی باید بزنم...
زنگ زدم پشتیبانی و پرسیدم...گفت ده دقیقه دیگه زنگ بزن!!! دوباره زنگ زدم... گفت همچین چیزی وجود نداره!!!
منم هم شبانه دارم و هم روزانه... همش که نمیشه برم تنظیمات مودما دست کاری کنم...
چکار کنم ؟؟