دیگه فکر کنم رفت تا دهه فجرنقل قول:
Printable View
دیگه فکر کنم رفت تا دهه فجرنقل قول:
اطلاعی ندارمنقل قول:
بنظر من بهتره یه مودم از دوست و آشنا بگیری برای چند ساعت ببری چک کنی ولی اگه برات مقدور نیست هم مهم نیست فقط پوشش شبکه رو روی نقشه ای که توی سایت هست چک کن و اگه خوب بود وایمکس بگیر
پ.ن: اگه توی منطقه تون ADSL هست اولویت با اونه
توي نقشه، ما در منطقه زرد قرار داريمنقل قول:
واي چقدر دیر!!! یعنی ولادتی ،مناسبتی ،چیزی نیست؟:18:نقل قول:
پس بهتره مودم فضای باز بگیرینقل قول:
والا الان نقشه رو نگاه کردم دیدم تا دهه فجر تا دلت بخواد وفات و شهادت و... داریمنقل قول:
پس بعید میدونم تا اون زمان دیگه خبری از جشنواره خاصی باشه:5:
نقشه رو نگاه کردی يا تقويم رو :-)نقل قول:
خدا رو شكر يك مناسبت خوب پیدا کردم اونم ۱۶ آذر روز دانشجو.
ولی یه مشکل دیگه ای هست اون هم ما تو منطقه زرد هستیم و من توانایی خرید مودم فضای باز رو ندارم. یعنی حتما باید مودم فضای باز باشه؟
با سلامنقل قول:
شما تو منطقه زرد نقشه هستید. اما من در قسمت قرمز نقشه هستم و با مودم دانگل USB بدون مشکل کانکت میشم.
وقتی پول رو از طریق بانک واریز میکنیم چند روز طول میکشه تا تو سیستمشون ثبت بشه؟
2 روزه پول ریختم به حسابشون ولی هنوز تو Ecare بدهکارم
منم نقشه رو نگاه کردم و فقط یکسری خط و علامت دیدم ولی تو تقویم یک مناسبت بود که دوستمون اشاره کرد 16 آذر روز دانشجو که فکر نکنم واسه وایمکس طرحی بدن ولی شب یلدا هم هست که ایرانسل همیشه براش طرح داره شاید امسال واسه وایمکس هم طرح بزارهنقل قول:
والا الان نقشه رو نگاه کردم دیدم تا دهه فجر تا دلت بخواد وفات و شهادت و... داریم
پس بعید میدونم تا اون زمان دیگه خبری از جشنواره خاصی باشه
منم نقشه رو نگاه کردم و فقط یکسری خط و علامت دیدم ولی تو تقویم یک مناسبت بود که دوستمون اشاره کرد 16 آذر روز دانشجو که فکر نکنم واسه وایمکس طرحی بدن ولی شب یلدا هم هست که ایرانسل همیشه براش طرح داره شاید امسال واسه وایمکس هم طرح بزاره[/QUOTE]
مرسی از جوابتون،ایرانسل از هر فرصتی برای نیم بها کردن مودماش استفاده میکن
خوب اینجوری مجبوری مودم فضای باز بگیری که هزینه ش زیادی بالاستنقل قول:
برای اطمینان یه تماس با 707 بگیر و بگو میخوای پوشش منطقه رو چک کنی چون ممکنه نقشه ای که توی سایت گذاشتن آپدیت نباشه