سلام .نقل قول:
دوست من فکر نکنم که این قیمت تو بازار باشه . اما اگه بود دست دست نکن و بگیرش . اسمشو تو بازار خودمون نشنیده بودم البته فکر کنم هاردش هم 320 باشه !بازم میگم به فکر گرما هم هستی؟
سلام .نقل قول:
دوست من فکر نکنم که این قیمت تو بازار باشه . اما اگه بود دست دست نکن و بگیرش . اسمشو تو بازار خودمون نشنیده بودم البته فکر کنم هاردش هم 320 باشه !بازم میگم به فکر گرما هم هستی؟
هارد زیاد مهم نیست!!!حالا با گرما یه جوری کنار میام!!:20:نقل قول:
من مشهد هستم و فکر نمیکنم اینجا پیدا شه...به نظرت از این سایت بگیرم؟؟؟
مشکلی پیش نمیاد؟؟
دوستان لطفا لینکهای سایتهای فارسی نذارید..نقل قول:
اما قوانینی که لازم است هنگام فعالیت در انجمن در نظر داشته باشید:
تبلیغ ممنوع است. شماره تلفن یا آدرس محل فروش یا شرکت وارد کننده یا حتی ارسال لینک سایت فروشنده یا وارد کننده لپ تاپ تبلیغ محسوب می شود؛ حتی اگر فقط به منظور معرفی محصول باشد. برای معرفی یک محصول، مشخصات آن را به اختصار ذکر کنید و از دادن لینک های تصاویر و مشخصات سایت های ایرانی بپرهیزید.
ببخشيد لب تاپ Sony تا قيمت 1300 چي خوبه؟
واسه مهندسي ميخوام (مكانيك)
لب تاپ Sony تا 1300 چي خوبه؟
واسه مهندسي ميخوام(مكانيك)
سلام
برای کارهای مهندسی بین Hp Dv6 3052 و vaio F12NGX و F12PGX و lenovo Y560 و هر مدل دیگه ای که میدونید تا قیمت 1500000-1600000 چی پیشنهاد میدید.
خواهشن راهنماییم کنید
نقل قول:
سلام
EA16FG
CORE I5-2.4-520M
4gb ddr3
500 hdd
ATI 5650 1G UP 2.9GB
14" led
DVD-RW
win 7
2.2Kg
1,320,000
یک لپ تاپ با 1400 تومان و اینکه سونی باشه و صفجه نمایش هم اگر شد led باشه ...ممنون.
سلام دوستان..خسته نباشید
برای صرفا گیم تا قیمت 1500000 چی پیشنهاد میدید.نمیخوام تو گیم های روز کم بیاره و رو high خوب اجرا کنه
برای مصرف خونگی طرح باحال ویندوز ارجینال نباشه یعنی مهم نیس بعد ترجیحا وایو صفحه نمایش 17 واید قیمت 1 تا 1.200 ممنون