نقل قول:
عزیز بازی با ویندوز 7 64BIT مشکل داره و اجرا نمیشه یا باید 7 32BIT نصب کنی یا ویندوز xp sp3 تا بتونی بازی کنی:46:
Printable View
نقل قول:
عزیز بازی با ویندوز 7 64BIT مشکل داره و اجرا نمیشه یا باید 7 32BIT نصب کنی یا ویندوز xp sp3 تا بتونی بازی کنی:46:
سلام دوستان
وقتی IV تازه اومده بود من خریدمش ولی به دلیل محدودیت رم و گرافیک نتونستم تا حالا بازی کنم:31::31:
در ضمن تعداد دی وی دی هاش 4 تا هستش؟؟ ولی شنیدم 5 تا دی وی دیه!!!!!!!!!!
الان گرافیکمو عوض کردم و میخوام بازی کنم ولی به نظرم خیلی چیزها عوض شده
من از ویندوز 7 استفاده می کنم و فریم ورک و.... به روز هستش
لطفا اگه چیزی میدونید بگید تا گیر نکنم
آخرین نسخه کرکشو هم میخوام
با تشکر:11:
سلامنقل قول:
این بازی رو اگه بخواید با کمترین لگ و باگ بازی کنی باید توی ویندوز XP SP3 بازی کنی
درایور گرافیک رو حتما آپدیت کن
آخرین و اولین نسخه کرک نداره شما پچ هم نصب کردی یا نه اگه نصب کردی ورژن پچ رو بگو کرک رو بهت بدم ولی کرک باید توی DVD بازیت باشه اصولا
در ضمن اون 4DVD با 5DVD هیچ فرقی نداره
سلامنقل قول:
امروز داشتم نصب می کردم که هنگاک انپک کردن در دی وی دی1 فایل 14 گیر کرد
یه بار دیگه انجام دادم ولی گیر کرد
به نظرت چیکار کنم ؟؟
نقل قول:
من متوجه اخطار نشدم یه عکس ازش بذار
و اگه اخطار مربوط به فایل های نصبی توی DVD بازی هست اینجوری که متوجه شدم کاری نمیشه کرد بازی مشکل داره ولی اگه اخطار دیگه ای هست یه عکس ازش بزار بتونم راهنماییت کنم :46:
بچه ها من بازیرو تو لپ تاپم نصب کردم بدون هیچ مشکلی دفعه اول اجرا شد و گرافیک هم عالی بود. وینم سون 64 بیتیه با 4 گیگ رم و گرافیک 2 گیگ .. ولی از دفعه های بد که رفتم تو بازی.. بیشتر اوقات گیر میکنه یا فریم فریم میشه چیکار بیاد کرد
در ضمن بعد از 1 ساعت بازی کردن این پیغامو میده که صفحه اول نوشته بود حالا چیکار کنم ؟؟؟
RESC10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
نقل قول:
عزیز اولا که خیلی شانس داری که بازی توی ویندوز 7 64Bit برات اجرا شده این پیغام هم توی ویندوز 7 64Bit همیشه میاد اصولا هم گفته میشه با یک ریستارت حله ولی بازم این پیغام میاد
شما میخوای بدون مشکل بازی کنی فقط توی ویندوز XP SP3 بازی کن
اون گیر کردن هم به خاطر داغ کردن لب تاپه
یعنی به هیچ عنوان نمیشه تو 7 64 بیت بازی کرد ؟ پچی ؟کرکی؟فایلی چیزی نصب کنم ؟نقل قول:
داداش پس چرا دفعه اول خیلی روون بازی اجرا شد ؟؟؟..اتفاقا لپ تاپ هم اصلا داغ نمیکنه :41:
نقل قول:
از شدن که همونطور که خودت بازی کردی میشه ولی بدون مشکل نمیشه بازی کرد همیشه مشکل داره اینم یه نمونشه که خودت بهش بر خوردی بازی GTA IV چون خیلی بد پورت شده برای PC با همه سیستم ها مشکل داره و این باگ ها و لک هاش رو هم 90% داشتن حالا کسانی که با سیستم های ضعیف بازی کردن که دیگه همش لک تو تیک بوده بازیشون:31:
منم گفتم میخوای بدون مشکل بازی کنی روی ویندوز XP SP3 بازی کن نگفتم امکان نداره نتونی بازی کنی ولی این خطا ها هم داره ویندوز 7 64Bit و اعصاب خورد کن میشه
برای شما هم این چیزی نیست دوستانی بودن که یه بار بازی میکردن و از دفعه دوم اصلا دیگه توی بازی هم نمیرفته برای شما که میری بعد از چند دقیقه میپره بیرون اونم برای کمبود حافظه مجازیه که به خاطر ویندوز 7 64Bit هستش
البته میگن با 1 ریستارت درست میشه اینم یه تست بکن شاید حواب بده