آره بابا دیف 2 که همون عید اومد 89 دیگه منتظر نمون همونو بگیر !نقل قول:
آره بابا دیف 2 که همون عید اومد 89 دیگه منتظر نمون همونو بگیر !نقل قول:
سلام
من برای شیمی پیش کتاب سبز دارم البته تاریخ انتشارش 84 قدیمی یا خوبه؟
برای تست هندسه تحلیلی هم گاج دارم که اون هم ماله 86 این چطوره؟
آخه من شنیدم این دوتا(تیک8 و خیلی سبز) خوبه ولی کدوم بهتره؟ ( من زبانم خوبه و تو لغت هم زیاد مشکل ندارم ولی باز فکر کنم لازم باشه!)نقل قول:
آخه تستای گاج رو 1 بار حل کردم و اونایی که اشکال داشتم یا مهم بودن رو هم دوباره حل کردم. در واقع تستام تموم شده ( آخه باید روزی 30 تا تست فیزیک بزنیم!) حالا بین این 3 تا کدوم؟
1- فرید شهریای
2- انرژی اتمی
3- خیلی سبز جدید (این یکی رو خیلی دوست دارم ولی آخر مهر دیره!)
امروز میخوام برم بخرم!
به DVD گیر ندادم ولی داشته باشه بهتره دیگه!
اومده ! ... طرح روی جلد چاپ جدید فرق داره با قبلی ها !نقل قول:
دوستان من چند تا سوال کوچیک دارم ازتون.لطف کنید و بهم کمک کنید:
1. بعد از خوندن درس ادبیات ترجیح میدید تست های موضوعی بزنید یا درس به درس؟
2. بین آرایه ها به جز استعاره آرایه ی دیگه هست که باهاش بیشتر از همه مشکل داشته باشید؟
3. درمورد تاریخ ادبیات کدوم رو ترجیح میدید:
- اینکه تست بر اساس اشتباه شما طراحی بشه.یعنی اینکه اسم کتاب ها رو با هم قاطی می کنید یا کتابای نویسنده ها رو با هم اشتباه می گیرید.
- اینکه بر اساس حفظیات باشه صرفن.مثلن فقط بپرسن کتاب x مال کدوم نویسنده است.
4. تست های تالیفی خوب و قوی رو ترجیح میدید یا تست های سنجشی؟
5. کتابی که شامل تست های کنکور و سنجش و المپیاد و تست های آزمون های آزمایشی مثل گاج و گزینه دو و مرآت و ... باشه به نظرتون کتاب کامل و به درد بخوریه؟این کتاب رو ترجیح میدید به هر کتاب دیگه ای آیا؟ یا لازم نیست یه کتاب شامل همه ی تست ها باشه لزومن؟
6. پاسخ نامه ها رو کامل میخونید؟چند درصد به دردتون میخوره و مشکلتون حل میشه؟ پاسخ نامه ای که کامل همه چیز رو ریز به ریز توضیح داده باشه راضی تون میکنه یا یه پاسخ نامه که کلیات رو تو چند سطر عنوان کنه؟
از اینکه چند دقیقه ای وقت میذارید و به این سوال ها جواب میدید به شدت ممنونم.:31:
1 / تست موضوعی - البته من ادبیات رو موضوعی میخونم نه درس به درس !نقل قول:
دوستان من چند تا سوال کوچیک دارم ازتون.لطف کنید و بهم کمک کنید:
1. بعد از خوندن درس ادبیات ترجیح میدید تست های موضوعی بزنید یا درس به درس؟
2. بین آرایه ها به جز استعاره آرایه ی دیگه هست که باهاش بیشتر از همه مشکل داشته باشید؟
3. درمورد تاریخ ادبیات کدوم رو ترجیح میدید:
- اینکه تست بر اساس اشتباه شما طراحی بشه.یعنی اینکه اسم کتاب ها رو با هم قاطی می کنید یا کتابای نویسنده ها رو با هم اشتباه می گیرید.
- اینکه بر اساس حفظیات باشه صرفن.مثلن فقط بپرسن کتاب x مال کدوم نویسنده است.
4. تست های تالیفی خوب و قوی رو ترجیح میدید یا تست های سنجشی؟
5. کتابی که شامل تست های کنکور و سنجش و المپیاد و تست های آزمون های آزمایشی مثل گاج و گزینه دو و مرآت و ... باشه به نظرتون کتاب کامل و به درد بخوریه؟این کتاب رو ترجیح میدید به هر کتاب دیگه ای آیا؟ یا لازم نیست یه کتاب شامل همه ی تست ها باشه لزومن؟
6. پاسخ نامه ها رو کامل میخونید؟چند درصد به دردتون میخوره و مشکلتون حل میشه؟ پاسخ نامه ای که کامل همه چیز رو ریز به ریز توضیح داده باشه راضی تون میکنه یا یه پاسخ نامه که کلیات رو تو چند سطر عنوان کنه؟
از اینکه چند دقیقه ای وقت میذارید و به این سوال ها جواب میدید به شدت ممنونم
2 / من با کنایه یکم مشکل دارم .
3 / برای من فرقی نمی کنه . چون تو کنکور هم درست جواب دادم . مشکلی ندارم کلا با تاریخ ادبیات !
4 / تست سنجش منظورتون آزمونهای سنجش ؟
5 / از اون سوالا بود ... خب وقتی یِ کتاب همه این تست ها رو داره . دیگه دنبال چه کتابی هستی ؟! کتاب تست ها هیچ فرقی نمی کنن با هم جز تست های تالیفی شون . بقیه هم یکسانه از نظر ارزش !
6 / آره میخونم حتما حتما . پاسخ نامه کلی نه دوست ندارم به دردم نمیخوره !
کتاب عربی ایاد فیلی با چاپ سال 80 فرق داره ؟
تست یا آموزش؟نقل قول:
آره بابا دیف 2 که همون عید اومد 89 دیگه منتظر نمون همونو بگیر !
من آموزش دیف 1 رمزینه رو چند روز پیش گرفتم، دقیق مثل قبلیاست ( صفحات یکی بالا پایین نشده ) فقط طرح روی جلد بچه گونه تر شده.نقل قول:
اومده ! ... طرح روی جلد چاپ جدید فرق داره با قبلی ها !
سلامنقل قول:
به نظر من صبر کن خیلی سبز جدید بیاد من هم مشکل تو رو دارم تست های گاج رو کامل زدم و صبر میکنم
تا سبز بیاد.مصلایی کارش درسته مطمئنا کتاب توپی خواهد بود فیزیک پیش 2 هم اوایل بهمن می آد.
من صبر میکنم تا بیاد بگیرم.
نقل قول:
سلام
صد در صد کتاب هاس شیمی تو عوض کن به نظر من یه ست کامل تست مبتکران بگیر.عالیه.
چون از 84 به اینور مدل طرح سوال های شیمی به واسطه عوض شدن کتابها عوض شده حالا اگه درس های دیگه رو کتابهای قدیمی شو داشتی می شد یه کاری کرد ولی تو شیمی ریسک نکن.
تحلیلی فک نکنم تغییر ویرایشی جدی داشته باشه سوالهای 87-88-89 داشته باشی فکر کنم حله.