دوستان کسی روی x1 بازی expriment13 رو نصب کرده؟؟ برای من موقعی که یه اون مکعب ها میخوان جابجا بشن یه چند ثانیه ایی گیر میکنه انگاری که هنگیده!!!!!!!
Printable View
دوستان کسی روی x1 بازی expriment13 رو نصب کرده؟؟ برای من موقعی که یه اون مکعب ها میخوان جابجا بشن یه چند ثانیه ایی گیر میکنه انگاری که هنگیده!!!!!!!
من قبلا بازی کردم این بازی رو
همین گیر رو داره ! واسه منم همینطور بود ...
من این رام رو که محمد جان معرفی کردن رو گرفتم و نصب کردم
100% Official R3A from Sony Ericsson & Windows Mobile 6.5
0% Manila, 0% 3rd Party Apps
You Install What You Want
هم خوشکله هم سبک
بی زحمت چندتا اسکرین شات بذار تا اگه پسند کردیم بذاریم تو لیست رام بعدی ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لینکی که خودتون دادین عکس بود دقیقا همینه
در ضمن لینک دانلود اینم خوشبختانه از رپیدشر نیست
و راحت دانلود میشه
حتما نصب کنید چون سرعت بالایی داره
اقا فارسي كردن اين گوشيه چجوري!!!
با اين همه اميد رفتيم گرفتيم فارسي نمي خونه!!
word شم چجوري فارسي ميشه؟
لطفا سريعتر
اگه به تاپیک سر زده بودین می دونستید که چندین چند بار و در پست های مختلف فارسی ساز معرفی شده ! پست های منو رو تویه همین تاپیک جستجو کنید ، هم فارسی ساز و هم کیبورد پیوست انجمن شده !نقل قول:
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
از لحاظ ظاهری که هیچ فرقی با رامی که الان نصب دارم نداره ، رام X2 هست ... وایرلسش رو امتحان کردین چون رامی که من الان نصب دارم کمی با این موضوع مشکل داره و اینکه Panel Manager 3D داره دیگه ؟نقل قول:
تو لینکی که خودتون دادین عکس بود دقیقا همینه
در ضمن لینک دانلود اینم خوشبختانه از رپیدشر نیست
و راحت دانلود میشه
حتما نصب کنید چون سرعت بالایی داره
اقا شرمنده منظورم اين بود لينك دانلود خراب بود يا من نميتونستم دان كنم كه اونم رفتم يه سايت ديگه گرفتم!!
ولي يه مشكل ديگه!! الان كه گوشيو زدم تو شارژ معلوم نمي كنم چقدر شارژ شده!!چجوري معلوم كنم چقدر شارژ شده؟؟؟
مثه k800 و بقيه گوشيا وقتي خاموش ميشه تشخيص داد ولي تو اين گوشي چكار كنيم معلوم شه
شما رویه ایکون باتری که بزنید اگه گوشی روشن باشه خب مشخصه چقدر شارژ شده ...
اگه خاموش بشه تا زمانی که چراغ های مربوط به شارژ روشن میشه خب داره شارژ میشه و مقدارش رو از رویه صدای شارژر ( صدای بسیار ضعیفی که تولید می کنه ! ) میشه فهمید ! ( یه راه حل حرفه ای ! )
ميشه بگيد حدودا چند ساعت طول ميكشه تا شارژ كامل بشه؟