خیر ظاهرا فعال نبوده البته الان هم که فعالش کردم در تب health این برنامه هیچ تغییر خاصی رخ نداد و همون یک warning بود.نقل قول:
به نظر شما با توجه به توضیحاتی که در اون تاپیک دادم ، این هارد رو چی کارش کنم ؟
Printable View
خیر ظاهرا فعال نبوده البته الان هم که فعالش کردم در تب health این برنامه هیچ تغییر خاصی رخ نداد و همون یک warning بود.نقل قول:
به نظر شما با توجه به توضیحاتی که در اون تاپیک دادم ، این هارد رو چی کارش کنم ؟
وقتی deleteرو میزنم نمیاد هیچینقل قول:
نقل قول:
من چی کار کنم که اون صفحه بوت بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کمک
دوستان من یه هارد سونی خریدم این مدلشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سرعت کپیم خیلی کمه اولش 25 میزنه بعدش میرسه به 16 چه کنم؟ کمکم کنید ممنون من قبلا وسترن داشتم سرعتم تا 70 بود یعنی این مشکل داره رو جعبشم زده 3 برابر از هاردهای دیگه بیشتر سرعتش ولی....usb3.0 هست خیر سرش
با برنامه usbdeviev هم تست کردم سرعت write speed 26.10 read spead 35.18
من یه هارد اکسترنال وسترن دارم
وصل که میکنم بعض وقت ها هاردو میاره و بعضی فولدراشو نشون میده اما بعد قطع میشه
بردم گارانتی طرف گفت هدش ضربه دیده یا دیسک نقهمیدم
نمیشه کار یکرد؟
کمکم کنید ممنون
با سلام
سیستم رو روشن کردم با لا نیومد هر کاریش کردم ، هاردم رو رو یه سیستم به عنوان slave گذاشتم وقتی بالا اومد دیدم فقط یه درایو داره و همش هم خالیه و درایوای دیگم هم پریده !!!!!!!!!!!
لطفا کمکم کنین چه کاری باید انجام بدم ممنون میشم !!!!!!
هاردم هشتاد مکستور ساتا هستش
ممنون بی صبرانه منتظرم ....
سلام دوستان چرا این فیرمورهای هارد های سری مشکل دار پیدا نمیشه؟؟هر چه تو سایتش سرچ کردم نتونستم پیدا کنم
مدل هارد هم 320 مکستور stm3320614as
mc1h فیرمور
دوستان لطفا کمکمون کنین منتظریم
ممنون
سلام
من هاردم 1100 تا بد سکتور داشت خواستم با نرم افزار HDD Regenerator بد سکتور هاشو درست کنم که وسط repair کردنش برق رفت وقتی کامپیوترم رو باز کردم دیدم حافظه هاردم از 2 ترابایت شده 1 ترابات چطور درستش کنم؟
اصلا درست میشه ؟!
مدل هاردم هم (segate 2tb (ST2000DL003-9VT166 هست
یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
تو سایت سیگیت هم بگردیننقل قول: