حالا مواظب باش دلرو توی پریز برق نکنی که 1100 رو جای N95 اشتباه بگیری !!! حواست باشهنقل قول:
Printable View
حالا مواظب باش دلرو توی پریز برق نکنی که 1100 رو جای N95 اشتباه بگیری !!! حواست باشهنقل قول:
نقل قول:
من امروز با 5700 دوستم کار کردم واسه اولین بار خیلی خیلی توپ ... ؟
نیست بابا توپ نیست اصلا گوشی نیست
میشه بگید چیش خوبه ؟
صدای گوشی رو که بلند می کنی گوشی مث بید میلرزه
دوربینش ضعیفه
کیفیت صداش به k750 می رسه ؟
...
؟
نمیخواد بخره بابا
جوابشو ندین بره
یا حق (:
بسه دیگه بیخیال
..................
شما اگه خوشت اومده بگیر اگه نمیخوای هم نگیر
اگه منظورت منم که من همچین منظوری نداشتم از گفته امنقل قول:
نقل قول:
من تو جمهوري ديدم . 30000 تومان بود. يكي خودش از اون ور آب آورده بود. همون جا فروش رفت.
کسی برنامه ای سراغ داره که شارج باتری گوشی ره به درصدی نشون بده
ببخشيد من بلد نبودم گفتم شايد بقيه دوستان هم بلد نيستن...نقل قول:
من بابت سرعت هم شرمندم... اطلاعاتم ناقص بود ممنونم بسيار...
من به تو چي بگم...نقل قول:
مي ترسم بازم بن شم... ولي عزيز دلم .... خوشگلم... قند عسلم... گمبگلم...
ببخشيد يه سوال داشتم از شما... ميشه به من بگيد اصلا سيستم عامل چيه؟؟؟؟ببخشيد سوالم ابتدايي ها...
فكر نمي كردم دوربينش انقدر اسكله باشه كه شما هم متوجه بشين؟؟؟؟
منظورت از كيفيت صدا لرزش گوشيه؟؟؟؟
ببخشيد...
[quote=salarnight;2359720]سلام دوست عزیز
ببین من هم 5610 و هم 5700 دستمه
شما هم هرجور که میخوای فک کن که من چیزی حالیم نیس
اول که کیفیت دوربین 5610 واقعا خوبه اگه در حد 3.2 نیس پس ن73 هم در حد 3.2 نیست
ن73 دوربینش تنها مزیتش نسبت به این لنز کارل هست که باعث کم شدن نویز میشه و..
دوربین 5700 تو روز خوبه ولی باز هم به 2مگاهای دیگه مثل سونی نمیرسه !!!!!!!!! همونطور که دوربین 5610 هم یه کم از کا800 کمتره
شما یه روز کامل دوربین این 2 تا رو با هم مقایسه کردین و بعد میگی فیلمبرداری 5610 از 5700 پایینتره !!!
یا 5610 دستتون نبوده یا بهت باید بهتون تبریک گفت
عزیز من حالا کیفیتش mp4 باشه مگه باید کیفیتش هم بیشتر باشه ...
فیلمبرداری 5610 واقعا قوی در رزولوشن 480*640 میگیره و واقعا با کیفیت مخصوصا در روز
بطوریکه شما رم 1گیگت با 1 ساعت فیلمبرداری روی کیفیت بالا پر میشه
اگه هم بخاین واسه اثبات حرفم به فیلم براتون میزارم که دانلود کنین ولی 40 ثانیش میشه 10 مگ و آپلودش سخته
من قصد خراب کردن این گوشی رو ندارم 5700 گوشی خوبیه سرعت بالاتر و سیمبین مزیت هاش نسبت به 5610 هست
ولی حالا شما کسانی که 5700 دارین لازم نیست که ایننقدر ازش ستایش کنین و کسی که میخواد بخره صادقانه بهش جواب بدین چون بعدا مسئول هستین
خوشحال باشی دوست عزیز[/quote]
كسي ستايش نمي كنه... شما هم هر دو گوشي رو داريد... دمتون گرم...
ولي من يه حرف مي زنم تمام اشخاصي كه واقعا تو اين كلوپ حاليشونه منو تاييد مي كنن.. اونم اينه كه عزيزم 3gp يه فرمت كهنه است و كيفيتش به مراتب پايين تر از mp4 مي باشد...
ولي بازم هر تريپ راحتي... من كلا دوتا گوشي درست حسابي داشتم يكي ان 91 و يكي 5700 شايد با وجود اين دو گوشيي كه جفتشون mp4 فيلم ميگيرن يكم حاليم باشه كه كدوم يكي كيفيت فيلمش بهتره...
من شايد اشتباه كنم... ولي دوربين ان 73 از 5610 خيلي سرتره...
و در ضمن من دوربين هيچ گوشي سوني رو قبول ندارم... چون سوني اريكسون گوشي نمي زنه اسباب بازي دست بچه ها مي زنه...
همه اين كارارو كردم عزيزم ولي زوري به 1.5 روز مي رسه... از بابت اصلي بودن و سالم بودن باتري هم مطمئن باش...چون من خودم تو به شارژ زدن گوشي خيلي محتاطم... از طرفي هم باتريو به موبايليا نشون دادم هم تو سايت نوكيا زدم...(لينكش تو كلوپ n95 بود...)نقل قول:
كاري نداره... اينجا همه بلد بودن... ولي بازم واس شما مي گم...نقل قول:
گوشيو به صورت پيسي سوييت به كامپيوتر وصل مي كنيد... سپس پيسي سوييت رو باز كرده و گزينه ي كانكت تو اينتر نت رو انتخاب ميكنيد... سپس با باز شدن پنجره ي جديد گزينه ستينگ رو انتخاب كرده... سپس گزينه ي مانوال رو انتخاب كرده و همه ي اونا رو خالي ميزاري... فينيش رو مي زنيد و بعدشم كانكت رو بزنيد...
ضمنا اگه همه مي دونستن خيلي ببخشيدا من تا يه ماه پيش ايرانسلم قطع شده بود واس همين از اين امكانات بي بهره بودم الانم ذوق زده شدم...