نظر هر کس محترم . شما نمیتونی نظر خودتو به دوستمون تلقین کنید .نقل قول:
این نظر شماست و اونم نظر دوستمون .
دلیل نمیشه چون به مذاق شما خوش نیومده اشتباس .
Printable View
نظر هر کس محترم . شما نمیتونی نظر خودتو به دوستمون تلقین کنید .نقل قول:
این نظر شماست و اونم نظر دوستمون .
دلیل نمیشه چون به مذاق شما خوش نیومده اشتباس .
نقل قول:
خب مطمئنا نظر من با خود محسن يا با نظر شما متفاوته چون هر كدوم از ما يه سليقه اي داريم و من هم نگفتم اين ها وحي منزل و گفتم نظر شخصيه خودمه و در ضمن كو به كو نگفتم ضعيفه نوشتم متوسط البته شما يه چند تا آهنگ تيتراژي گوش كن بعد بيا نگار گوش كن ببين چه شبهتي ميبيني....
خوب ایشونم با احترام جواب دادن
نظر خودشونو دادن
به نظر منم کو به کو و بهرام گور و نگار طرفدارای خودشونو دارن
کلا یکی از خوبی های محسن تو همه سبک اهنگ خوندنشه که کمتر کسی این کارو تونسته انجام بده
تو این البومشم همه نوع اهنگی مشاهده میشه
اگه این جور نبود اینقدر نظر ها در مورد بهترین البوم متفاوت نبود
من که با همش به یک اندازه حال کردم
شاید به خاطر تعصب باشه ولی واقعا کارش حرف نداره
من جایی خواستم نظرمو به ایشون تلقین کنم که شما این حرفو میزنید؟ من صرفا نظر شخصی خودم رو در مورد آلبوم با توجه به حرفای ایشون گفتمنقل قول:
بنده خدا اومده نظرشو گفته .نقل قول:
شما هم اگه میخوای آلبوم رو نقد کنی چرا از پست ایشون نقل میگیری؟
تو یه پست جدید کامل نقدش کن .
قبلا گفتم و بازم میگم، ستمگر و غلط کردم غلط و من خود آن سیزدهم فوق العاده س.هزار بار گوش دادم
هر وقت از پست شما نقل گرفتم بفرمایید انتقاد کنیننقل قول:
قلب خرمشهر اول به عشق شهیداش دوم به عشق محسن چاوشی می تپد:n12:
نقل قول:نظر رو تحمیل میکنن نه تلقین برادر :n01:نقل قول:
دوست عزیز شما که به گفته خودتون از محسن چاوشی خوشتون نمیاد خب چه دلیلی داره توی بحث شرکت می کنید ؟:n13:
من اگه از کسی خوشم نیاد پس نظرم نسبت بهش منفی هست و نظراتم هم بی پایه و اساس تلقی میشه :n15:
اما در مورد آلبوم ، درسته این دوستمون نظر شخصی خودشو گفته و قابل احترام اما دقیقاً خلاف نظر اکثریت و حتی نظر خود خواننده ست !!
مثلاً من خواننده م میام یه شعری رو می خونم یکی میاد میگه آقا اینو اینجوری نباید می خوندی باید اینجوری می خوندی ..!! خب من خودم به عنوان صاحب اثر و با توجه به شناختی که از طرفدارام دارم می دونم چه جوری باید بخونم .. اینجا دیگه سلیقه عام در نظر گرفته میشه نه سلیقه خاص !
دوست عزیز آهنگسازی ترک اول از تکرار به دوره ؟ مطمئنی خوب گوش کردی آهنگو ؟ وسط و آخر ترک که یه آهنگ تکرار میشه
یا مثلاً ترک 7 کجاش تکرار مکرراته ؟ تنهای جایی که تکرار داره همون تیکه " سیزده را همه عالم بدر امروز از شهر ... " که به نظرم باید تکرار بشه چون شعر می خواد منظورشو برسونه و روی " سیزده " تاکید داره ..
محسن چاوشی برای آهنگ تیتراژی کلی خلاقیت به خرج میده مثل آهنگ " واسه آبروی مردمت بجنگ :n12:" که مو به تن آدم سیخ میشه ، اونوقت میاد برای آلبومش کم بذاره و در حد آهنگ تیتراژی بخونه ؟
یه انتقاد دیگه اینکه شما اصلاً نظر کارشناسی ندادی ، شما اومدی گفتی آهنگ یک خوبه چون وحشی بافقی سروده :n29:!!! کلاً بیشتر نقدتون این شکلی بود ( در مورد تک تک نظراتتون حرف دارم اما از حوصله خارجه )
در کل به نظرم شما خیلی کم لطفی کردی
یا علی
بار دگر گرفتمت بار دگرچنان مکن:n19: