سلام و خسته نباشید.
دوستان و متخصصین عزیز قاب فابریک p990 که همینجا خوندم حدود 40 تومان هست همراش قلم گوشی هم داره؟
Printable View
سلام و خسته نباشید.
دوستان و متخصصین عزیز قاب فابریک p990 که همینجا خوندم حدود 40 تومان هست همراش قلم گوشی هم داره؟
عضویتتون رو تبریک میگم.:11:نقل قول:
قلم رو جدا میفروشن
با سلام
برنامه ای میخوام که به تو گوشی از sms ها بک اپ گرفت و بعد از مستر ریست بشه اون رو ریستور کرد
نقل قول:
از همون برنامه اوریجینال گوشیت استفاده کن
pc suite منظورم هستش
سلام
من از طریق یه شبکه lan به اینترنت وصل میشم . ( یه شبکه که توش اینترنت شیر شده )
میخوام گوشیمو از طریق بلوتوث به کامپیوتر وصل کنم و به اینترنت وصل بشم .
از نرم افزار widcomm ورژن 5 استفاده میکنم .
تو خیلی از سایت ها گشتم ولی بازم نشد .
سلام به همه اساتید...
من یه مشکلی با شارژ شدن گوشیم دارم.
من آیکون سویس منیجر رو فیکس کردم.
وقتی میزنم به شارژ چراغ led رو شن میشه ولی آیکون نشون نمیده که شارژ میشه.
بعد از یه ساعت که میام بهش سر میزنم میبینم نصفه شارژ شده.ولی وقتی آیکون رو هاید میکنم آیکون اصلی باطری کامل پره...
کسی میدونه مشکل از چیه؟
ممنون.
سلام
من دیروز موقع ریختن مد استارت یه صوتی دادم و دیگه گوشی روشن نشد بعد با اینترنت Dialup گوشی رو اپدیت کردم (2:30 کشید) گوشی روشن شد
حالا می خوام بدونم چطوری از برنامه Update Service بک اپ بگیرم که اگه دفعه بعد صوتی دادم موقع اپدیت 2:30 ساعت نکشه اپدیت کنه
از کل ویندوز بک اپ بگیرم حله؟ با برنامه Acronis True Image
راستی گوشیم هیچ وقت 100% شارژ نمیشه یعنی تا 99% بیشتر شارژ نمیشه ولی همین که کابل رو میکشم میزنه 100% علت چیه؟
دیگه فکر نکنم کمتر از دو ساعت و نیم بشه.
برا منم بعضی وقتا 98% هم میشه غصه نخور.:31:
با آپدیت تنظیمات هک پاک میشه ؟
من گوشیم چند تا مشکل داره.
یکی اینکه گاهی خاموش میشه.
دیگه اینکه وسط مکالمه یهو صدا قطع میشه و کلا تماس قطع میشه.که این زیاد پیش میاد و ملت فحش میدن!
بعضی وقتا که زنگ میخوره به همراه ویبره تلفن رو که میخام جواب بدم صدای طرف رو هم دارم ولی ویبره هنوز قطع نشده و جز خاموش روشن کردن انتخاب دیگه ای ندارم !
با فلیپ باز چطوری میتونم ببینم فریمورش چنده؟ و نیازی به آپدیت داره یا نه ؟
خلاصه اینا مشکلات یک سال اخیره که صداش رو تا حالا در نیاورده بودم! یه راهنمایی کنید.ممنون
بله کاملا پاک میکنه حتی با فرمت اینترنال هم کاملا پاک میشه و پیشنهاد میکنم که هک کون ولی حواست باشه مثل من صوتی ندی چون گوشی دیگه روشن نمیشه و باید اپدیت کنینقل قول:
گوشی تو یا مستر ریست یا فرمت اینترنال یا اپدیت کون احتمال زیاد درست شه معمولا این گوشی ها بعد از یه مدت از این مشکلا پیدا میکنننقل قول:
من گوشیم چند تا مشکل داره.
یکی اینکه گاهی خاموش میشه.
دیگه اینکه وسط مکالمه یهو صدا قطع میشه و کلا تماس قطع میشه.که این زیاد پیش میاد و ملت فحش میدن!
بعضی وقتا که زنگ میخوره به همراه ویبره تلفن رو که میخام جواب بدم صدای طرف رو هم دارم ولی ویبره هنوز قطع نشده و جز خاموش روشن کردن انتخاب دیگه ای ندارم !
Back light گوشیم یمدت بود مشکل داشت هیچ وقت خاموش نمیشد ولی با اپدیت درست شد
برو تو منو از بالا System information رو انتخاب کون و در قسمت organizer اگه R6E28 نوشته بدون اپدیت هستنقل قول:
با فلیپ باز چطوری میتونم ببینم فریمورش چنده؟ و نیازی به آپدیت داره یا نه ؟
خلاصه اینا مشکلات یک سال اخیره که صداش رو تا حالا در نیاورده بودم! یه راهنمایی کنید.ممنون