توی همین تاپیک تست td حدود 30-40 هم گذاشتننقل قول:
Printable View
توی همین تاپیک تست td حدود 30-40 هم گذاشتننقل قول:
سيگنال كه والا معلوم نميشه چون تو ام ار كه نشون نميدادنقل قول:
اما پينگم كاملا بهتر شده و ثابت شده!
تو قبلي مدام بالا پايين ميشد
سرعت هم رو همون باند ٣-٤ مگابيت بهتر شده اما چون ميشه باند رو عوض كرد ميزارم رو ٢٦٠٠ و سرعتم خيلي فرق ميكنه كلا ديگه خيلي بالاتره
رروی 2600 چنده سرعتت حدودا؟نقل قول:
نقل قول:شما لطف کنید زحمتش رو بکشید من بیام تشکر کنک از شما .نقل قول:
نقل قول:
دوستان من از شما عذرخواهی میکنم. بنده نمیفهمم و اطلاعاتی در سطح شما بزرگان ندارم. کافیه ؟ اگر فحشی ... چیز دیگه نیاز دارید بفرمایید.
شما اصلا منظور کلی بنده رو متوجه نمیشید.
من اینترنت گوشیم رو در حالت 3g و 4g به سیستم میدم .. درست ؟
با اینترنت دانلود منیجر دانلود رو شروع میکنم درست ؟
سرعت دانلود یک عدد هست که میگه 3.5 ... اصلا واحدش رو من فکر کنید بلد نیستم.
حالا با اینترنت td-lte دانلود شروع میکنم... سرعت دانلود رو همچنان همون 3.5 تا 3.7 میزنه....
قاعدتا بزرگوران من واحد دانلود منیجر رو که عوض نمیکنم.
من دارم میگم ... واقعا و قطعا مسخره کردن... وقتی سرعت 4g و سرعت td-lte یکی هست...
بعد شما از اول تا اخر شروع کردید دارید اموزش بیت و بایت میدید. باید مثل بچه ها بیام بگم .. مدرکم اینه ... اموزش فلان دیدم و ...
من الان بحثم اینه با کدوم عقل سالم ... ادم باید 360 تومن برای مودم بده در حالی که td-lte با موبایل یک سرعت رو میده.
باز بنده در مورد بیت و بایت به قول شما هیچی نمیدونم... صحیح ...
یکی از دوستان یک طرح شبانه ایرانسل میزنه و شب تا صبح 50-60 گیگ دانلود میکنه.. میشه به بیت و بایت حساب کنید خودتون.... الان این چجوری توجیح میشه ؟ سیم کارت معمولی ایرانسل
باز هم از همه بزرگان که بیت و بایت رو متوجه میشن عذرمیخوام ....:)
به جز اون دوستمون کس دیگه ای هم با td سرعت بالای 8 مگ گرفته؟
من ساکن مشهد م
والا گوشی من از tdd پشتیبانی میکنه اما فرکانس ٣٥٠٠ نداره ولی یک مطمئنم به tdd وصل میشم ايرانسل شاید فرکانس دیگه رو معرفی نکرده ممکنه فرکانس بالاتر. یا پایین تر داشته باشه به مردوم نگفته باشه نمیدونم ولی دقیقا تو مناطق که tdd سیگنال داره تو همون مناطق سرعت خیلی بیشتره از جاهای دیگهنقل قول:
دوست عزيز مگه انتظار داشتي با tdd چه سرعتي بگيري ؟!نقل قول:
انتظار داشتي از ٤جي بيشتر باشه؟!
خوب انتظارت استباه بوده!
با همين سرعتي هم كه شما داري يعني ٣.٥ مگابايت حدودا ساعتي ١٢ گيگ دانلود ميكني!
يعني شما هم اگه شب تا صبح بزاري اون تايم نامحدود ٣ ساعت ٢ تومن رو البته منظورم رو ٤ جي هست ٧٢ گيگ دانلود ميكني!
شما كه ميدونستي اين تيدي شبانه نداره! جايي هم نگفته بود كه داره! شما با علم اين موضوع رفتي خريدي ديگه همين الان هم سرعتي كه شمابا تيدي ميگيري جز سرعتهاي بالا بوده كه بچه ها گرفتن حالا باز اگه واضي نيستي كه بايد شكايت كني منتظر جوابشون بموني!
ولي اين تي كلا واسه كسايي كه adsl خوب دارن يا ٤جي تو محلشون خوب جواب ميده نيست كه شما هي ميگي اينو انقدر پول دادم!
واسه كسايي هست كه مثلا فيير نوري هستند يا فاصلشون از مخابرات دور هست يا ٤جي انتن خوبي نداره براشون!
الان كامل متوجه شدي؟!
روزانه حدودا ١٨-١٩ مگابيتنقل قول:
شبانه بعضي شبا ٤٠ مگابيت بعضي شبا ٢٥-٢٦ مگابيت
منم چند وقت پیش پست گذاشتم و گفتم عاقلانه نیست ادم فعلا بره سراغ td-lte با این وضعیت و البته تشکر از دوستانی که ما رو به این نتیجه رسوندن و الا خود من مشتاق این طرح بودم که سرعتم رو ببرم بالا و حالا با این وضع فعلا روی فورجی می مونمنقل قول:
دیشب با بسته 1تا 11 همراه اول 21گیگ دانلود کردم با سرعت دانلود 300 400 در شب و بالای یک مگ و حتی دو مگابایت در روز
سرعت ایرانسل به شدت افتضاحه در صورتی که هم همراه اول و هم رایتل بسیار به مراتب سرعت بهتری میدهند منو باش چقدر برای ایرانسل هزینه کردم اگه ایرانسل بخواد اینطوری بمونه اصلا به صرفه نیست ادم پول بیشتر میده سرعت بالاتر می گیره
حسرت می خورم چرا عجله کردم و مودمd100 گرفتم والا اگه ی مودم دیگه گرفته بودم برای سیم کارت های دیگه مشکلی نداشتم
سرعتم با ایرانسل 5مگابیت هست در صورتی که قبلا این طوری نبود و بهتر بود
ممنون از شما که لاقل اموزش بیت و بایت ندادید...نقل قول:
یعنی سرعتی که کلا از روز اول ایرانسل تبلیغش رو برای lte ثابت میکرد همین بود ؟ والا براساس تبلیغاتشون ادم میگه سرعت بیشتره بگیرم.. وگرنه ...
از شما ممنون بازهم.
ديگه والا اونكه معلوم هست تبليغ هستنقل قول:
وقتي تو كنفرانسشون ديگه زوري ٩٠ مگابيت ميگيره شما نبايد انتظار داشته باشي يوزر عادي هم همونو بگيره
تازه شما الان شانس داري سرعتت محدود نيست رو ٨ مگابيت
اكثر كسايي كه تيدي دارن سرعتتشون رو ٨ مگ محدود شده
البته انگار گفتن اين محدوديت قراره برداشته بشه
امشب گوشی به جای 4G مینویسه +4G :n04:
تو حالت معمولی سرعتم 800 کیلوبایته. وقتی میره رو 4جی پلاس سرعت تا 6 مگابایت هم بالا میره. :n19:
(میانگین بالای 5 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه)
یعنی دکلی که بهش وصل هستی 4g+ شدهنقل قول:
واسه این سرعتت کاملا رفته بالا از چند باند همزمان استفاده میکنه
شما که مودم b315 دارید آیا اون هم از +4g پلاس ساپورت می کنه ؟ با توجه به اینکه 2 آنتن داره !نقل قول:
مشکلی که با3gایرانسل دارم اینه که فقط تلگرامو باز میکنه و اینستاگرام و صفحه وب رو وا نمیکنه و اروور میده مشکل از کجاس؟ تنظیمات خاصی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو تو این قسمت و ، port , proxy رو خالی بزار . مطمئنا الان یه عددی هست جلوشون . اون رو پاک کن . بعد ذخیره کن . تمام . صفحات باز می شه
کجا تشریف دارید؟نقل قول:
نقل قول:
نه 4 جی پلاس نیست مودمهایی که نوشته 150 مگ حداکثر سرعت . کت 6 یا همون پلاس نیستند
هیچ کدوم از مودمهای بازار فعلی پلاس نیستن البته موبایل پلاس زیاد داریم. توی پروفایلم یه سریهاش رو گذاشتم
درود
با شارژ شگفت انگیز پلکانی میشه بسته اینترنت خرید ؟
یعنی 20 تومن بدم 3800 تومن اضافه میده و همشو بسته بخرم ؟
بهترین راه برای کم شدن مالیات بسته ها چی هست ؟
برای بسته سالانه 15 تومن مالیات میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دیشب گرفته بودم
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
بهترین تستی که توی این مدت با فرکانس 2600 گرفتم. نمی دونم چرا فرکانس 1800 م اینقدر نویز داره
e3372 + tp-link Mr3020
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان سوال راجب این TDLTE و اینا داشتم... راستش سایت ایرانسل رفتم, تعرفه بسته های اینترنت ثابتش همه 2 تا 8 صبح هست یعنی فقط همین بسته ها روش فعال میشه؟! یا اینکه بسته های دیگه ای که الان وجود داره هم قابل فعال سازی هست؟
قیمت مودم و ایناش جمعا چقدره؟ و اینکه چقدر طول میکشه تحویل بدن؟ نکته مهمتر اینکه مودمی که توی سایت زده مدل DT-350 هست, این مودم خوبه ؟
دوستانی که دارن استفاده میکنن لطفا از پایداری اینترنت و بخصوص پینگ و تایم اوت هم بگن ممنون میشم.
با سپاس.
اگر می تونید fdd رو چک کنید. اگر شرایطش مناسب بود سمت tdd نرید.نقل قول:
خیلی از اطلاعاتی رو که می خواهید می تونید تلفنی از قسمت فروش ایرانسل ببینید یا بپرسید. پشتیبانی انلاین در سایت ایرانسل فعاله
شرایط تی دی دی اصلا حساب کتاب نداره فعلا
سلام
خوب هستین بچه ها؟
من میخوام TD LTE بخرم
میگن تو مشهد سرعتش خوبه؟
الان دقیقا سرعت چقدر هست؟ رو 8مگابیت طبق گفته اپراتور محدود هست یا بیشتر از 8 مگابیت سرعت میده؟
فعلا همین بسته هایی که میبینید هست.نقل قول:
قیمت مودم 359000 تومن با یک سیم کارت . همون موقع نمایندگی ایرانسل تحویلتون میده. فقط مراحل ثبت نام و ...
مودمش به نظر من که زیاد جالب نیست... چند تا عیب جزئی داره ...
1.دکمه روشن خاموش نداره..
2.دکمه وای فای و wps برای نزدیک شدن بهشون باید سوزن داشته باشید یا یک جسم مشابه
3.مودم در صورتی که در جای مناسبی نباشه قطع میشه وای فای و مجبورید به کل از برق بکشید و ...
دوستان من میخوام یه مودم ۳۳۷۲ دست دو بگیرم کسی میتونه پ خ بده قیمتو بگم ببینین میارزه یا نه؟
این کارم کردم درست نشد. روی 4G و 3G و Auto هم میذارم درست نمیشه. یک هفته هم هست به پشتیبانی آنلاینش میگم اما هیچ کاری نکردند. آی پی فقط روی رنج 5.120xxxx ست میشه و اون x ها فقط تغییر میکنه.نقل قول:
قبلا که روی 5.12 تا 5.18 ست میشد همه چیز خوب بود اما از وقتی روی 5.120 رفته سرعت آپلود زیر 180 کیلوبایت شده.
جای مودم رو عوض کن شاید به دکل دیگه ای وصل بشی رنج آپیت عوض شهنقل قول:
مودمم Archer MR200 هست و با دو آنتن قوی که داره این اولین بار هست که از اول امسال با این مشکل مواجه میشم.نقل قول:
جای مودمم عوض کردم اما بازم مشکل پابرجاست.
124.900 توماننقل قول:
سلام
دوستان مباحث اینترنت ثابت از این به بعد در این تاپیک پیگیری بشه
موفق باشید
مودم منم mr200 هست مشکلی با سرعت آپلودش ندارمنقل قول:
به پشتیبانی ایرانسل میگم مشکل آپلود دارم میگه به پشتیبانی مودم بگید ما فقط مودم های خودمون رو ساپورت میکنیم!نقل قول:
گفتم تو گوشی هم سرعت آپلود همینطور پایین اومده. میگه شاید منطقه شما پرترافیک هست.
خلاصه از این چرت و پرتای مشتری ساکت کن تحویل میدن.
اگر با گوشی هم مشکل دارید که دیگه فکر نکنم مشکل از مودم باشه و از دکل منطقس که احتمالا پرترافیک شده یا محدود کردن سرعت آپلودش رونقل قول:
دوستان یه سوال داشتم اینکه ترافیک آپلود مجانی هست یا خیر؟
خیر دوست عزیزنقل قول:
دوستان من تو تاپیک مربوط به مودم سوالم رو پرسیدم جوابی نگرفتم اینجا با عرض معذرت دوباره می پرسم، اینکه من یک مودم TP-Link MR200 خریدم و مشکلی که دارم اینه که وی پی ان روش کار نمیکنه یعنی وصل میشه ولی دیتا رد و بدل نمیشه، کسی میدونه مشکل چیه؟
از طریق ایرانسل من اعلام مشکل کن احتمالا رسیدگی میکنننقل قول:
نميتونم بخ بدمنقل قول:
در ارتباط باشيم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:دوست عزیز! چیزی که باعث شد در پاسخ پرسش شما چند خطی بنویسم برخی توضیحات نادرست یا شاید نادقیقی است که در هفته های اخیر درباره LTE-A که در برخی از نقاط دنیا اپراتورها در شبکه خود از عبارت +4G به جای آن استفاده می کنند، در این تاپیک منتشر شده است.نقل قول:
در واقع LTE-A یا به عبارتی +4G آمیزه ای از چند فناوری مختلف است که مهمترین این فناوری ها با نام «carrier aggregation» یا «بر هم افزایی اپراتورها» شناخته می شود. البته به لحاظ فنی این نامگذاری را اشتباه می دانند زیرا عملا هیچ «هم افزایی بین اپراتوری» در کار نیست در واقع پای «هم افزایی حامل ها» در میان است که نه در سوی فراهم کننده یا اپراتور که در سمت گیرنده یا دستگاه موبایل اتفاق می افتد. به عبارت دیگر مودم نسل چهار جاگذاری شده در پردازنده موبایل یا مودم شما به ویژگی مجهز شده است که با به کارگیری آن می تواند کار دریافت یا ارسال دیتا را به صورت همزمان روی دو باند فرکانسی مختلف انجام دهد و بدین ترتیب سرعت دریافت یا ارسال شما را افزایش دهد. بنابراین مثلا ایرانسل خدمات FDD-LTE خود را روی دو فرکانس 1800 و 2600 ارائه می کند و این توانایی گوشی یا مودم شما در اتصال همزمان به هر دوی این فرکانس هاست که آن را تبدیل به LTE-A یا +4G پلاس می کند.
با این توضیحات روشن است که بر خلاف گفته برخی دوستان در این تاپیک که خلط بحث می کنند و LTE-A یا +4G را با مباحث فنی ناشی از سمت اپراتور و کلاس بندی های نسل چهار اشتباه گرفته و آن را به cat6 یا بالاتر ترجمه می کنند؛ این فناوری پردازنده گوشی یا مودم شماست که تعیین کننده است و اتفاقا LTE-A یا +4G در گوشی ها و مودم های cat4 نیز وجود دارد. به عنوان مثال مودم داخلی پردازنده های محبوب و مشهور شرکت کوالکام که با نام های تجاری Snapdragon 800 و Snapdragon 801 شناخته می شوند و اینک جای خود را به تازه واردهای این رده داده اند، هر دو از cat4 و بیشینه سرعت دانلود 150 مگابیت در ثانیه پشتیبانی می کنند و به فناوری LTE-A یا +4G هم مجهز شده اند بنابراین می توانند با بکارگیری «carrier aggregation» در محدوده ای که یک اپراتور خدمات نسل چهار را روی دو باند فرکانسی ارائه می کند شانس خود را برای نزدیک شدن به بیشینه سرعت 150 مگابیتی در نظر گرفته شده برای آنها امتحان کنند.
کوتاه سخن اینکه LTE-A یا +4G در نتیجه کارایی پردازنده گوشی یا مودم ها هم در cat4 هم در categoryهای بالاتر اتفاق می افتد و پیش نیاز آن تنها تنوع فرکانسی خدمات نسل چهار اپراتورهاست نه چیز دیگر. افزون بر «carrier aggregation» فناوری دیگری به نام «Receive diversity» وجود دارد که به گوشی و مودم های مجهز به آن، این توانایی را می دهد که با اتصال همزمان به چند دکل تلفن همراه سرعت دریافت و ارسال را بهبود دهند مثلا در میان مودم های محبوب فعلی E3372 به آن مجهز است.
امیدوارم با این توضیحات دوستان با آگاهی در پی انتخاب گوشی یا مودم مناسبی باشند که به فناوری LTE-A یا +4G مجهز شده اند و برای این کار باید به سراغ قابلیت های پردازنده ها روی سایت تولید کنندگان آن بروند. الان حتی پردازنده ارزان قیمتی مانند Snapdragon 430 در cat4 و cat5 از فناوری LTE-A یا +4G پشتیبانی می کند در حالی که مدل میان قیمتی مانند Snapdragon 616 که هم اکنون روی بسیاری از گوشی های میان قیمت خودنمایی می کند از این فناوری بی بهره است و ناگزیر باید منتظر همه گیر شدن استفاده از Snapdragon 617 روی گوشی ها میان قیمت بود.
سلام. تست زیر در باند ۲۶۰۰ و در فاصلهی ۱۲ کیلومتری BTS با آنتن SXT LTE گرفته شده.
وضعیت: