سلام خدمت همه ی بجه های عزیز
آقا ی سوال داشتم، کی آموزشی 02 تهران بوده با مدرک ارشد
میخوام ببینم اذیت میکنن یا نه
کلا با ارشد بری فرقی داره؟
ممنون
Printable View
سلام خدمت همه ی بجه های عزیز
آقا ی سوال داشتم، کی آموزشی 02 تهران بوده با مدرک ارشد
میخوام ببینم اذیت میکنن یا نه
کلا با ارشد بری فرقی داره؟
ممنون
سلام دوستان.
تجربه آموزشی من مربوط به سال 86 است و در 01.نقل قول:
آن زمان که لیسانس و ارشد و حتی دکترایش هم در دوران آموزشی فرقی نداشتند.
یعنی تا وقتی که درجه نگرفتی، در ارتش فرقی نمیکنه. به همه میگن "مهندس"!
داداش خیلی ممنون لطف کردی .... من خیلی از جواب هامو گرفتم ...غیر از اینکه مطمءن نیستم که بعد از معلوم شدن محل (اومدن برگ سفید) هم میشه عقب انداخت یا نه ؟ و یه چیز دیگه اگه دفعه اول درخواست تمدید دلیلش خانوادگی باشه دفعه دوم برای تعجیل هم میشه همون دلیل رو انتخاب کرد؟نقل قول:
+۱۰ میگه الان آبان می افته !
دوستان یکی جواب ما رو هم بده.نقل قول:
سلام
دوستان کسی اطلاعی از وضعیت فوق دیپلم ها توی 04 بیرجند اطلاعی داره ؟
یک شهریور اعزامم 04 بیرجند
اصولا لشکر عملیاتی معادل تیپ توی ارتش هست یعنی از نظر بدنی میسازنت ولی اگه نزدیکه به خونتون برو پذیرش کننقل قول:
سلام. کسی میدونه با مدرک دکتری آموزشی سپاه کجا میندازه؟
به غیر از مدرس جای دیگه ای میندازن؟
دوستان سلام 1 ابان 93 اعزام بودم كه درخواست تعجيلي دادم به 1 شهريور 93
بعد از درخواست يه برگه از پست اومد كه توش تاريخ اعزام رو نوشته 1 شهريور
ولي محل اموزشي رو ننوشته
1.چون محل اموزشي رو ننوشته و خاليه من ميتونم برم نظام وظيفه شهرمون بگم اموزشي رو كه محلش تعيين نشده بيوفتم شهر خودم
يا يه هفته قبل اعزام يه برگه ديگه مياد كه اونجا محل اموزشيو نوشته؟
2.اگه مثلا فردا برم بگم و موافقت بشه كه اموزشي بيوفتم شهر خودم
اگه اون برگه تعيين محل اموزشي يه هفته بعد بياد و محل اموزشي غير از شهرمون خورده باشه؟.شهر خودم ديگه نميتونم باشم؟و لغو ميشه
3.چون درخواست تعجيلي دادم محل اموزشيم مشخص نشده؟
يا اين طبيعيه اول تاريخ اعزام مشخص ميشه و يه برگه ديگه مياد محل اموزشي مشخص ميشه
4.اگه بخوام تمديد كنم و برم همون 1 ابان تا چند روز قبل از تاريخ اعزام جديدم كه 1 شهريوره ميتونم اقدام كنم و برم پليس +10
اگه اون برگه بياد كه محل اموزشيم مشخص شده باشه.ديگه بعد از اون نميتونم تمديد كنم؟
5.واسه تعجيل كاربر پليس +10 نميدونم خودشون فرم يا ليستي دارن كه دليلشو انتخاب ميكنن و من متوجه نشدم چه چيزي رو انتخاب كرد
واسه تمديد به نظرتون دليلشو چي بگم به كاربر پليس +10 تا موافقت كنن؟
6.برگ سبز و سفيد چيه؟
خواهشا راهنمايي كنيد.باتشكر
نبود 11 روز دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نبود ۳۰روز دیگه؟؟؟؟؟؟؟از الان استرس گرفتم :D
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk 2
دوستان اینجا جای نبود کشیدن نیست ! نبود هاتون رو همون در راه رو اسایشگاه بکشید بهتره !!
تاپبک مشاوره هست
دوستان من 1 شهریور اعزامم آموزشی ولیعصر یه جورایی از الان هم دلم گرفته هم نمیدونم قراره چه اتفاقهایی بیوفته . این روزهای آخر چی کارم کنم؟ :n29::n27: انگار قراره بمیرم! :n02:
اردوگاه کجا میبرن؟ چند روز میشه؟ میدان تیر چند بار میریم ؟
نقل قول:
1.دوست عزیز اون برگه برگ سبز بوده که فقط تاریخ اعزام توشه ..برگ سفید محل اموزشی رو مشخص میکنه که تا جایی که اطلاع دارم میتونید همین الان از پلیس +10 دریافتش کنید یا صبر کنید خودش باید بیاد .. اگر هم نیومد در روز اعزام به محل گفته شده در برگ سبز مراجعه کنید
2. اصولا شما نمیتوانید در خواست کنید که کجا اموزشی برید و کجا خدمت کنید !
3. جواب داده شد 1
4. شما که تعجیل زدید دیگه با تمدید شما خیلی خیلی بعیده موافقت بشه مگر اینکه مشکل پزشکی داشته باشید
5. همونطور که گفتم با تمدید شما بعیده که موافقت بشه در این بازه زمانی ... بهتره وقت خودتون رو هدر ندهید ...
6. توضیح داده شد
سلام. یه سوال. اینهایی که تو برگه سفیدشون محل اعزام خالی هست ، جزو مازاد حساب میشن ؟؟؟
الان یکی از دوستای من اعزام شده ولی جای محل اعزامش خالیه. طبیعیه؟؟؟
امروز رفتم پلیس +10 تا ببینم کجا افتادم.
افتادم آموزشگاه خاتمی یزد :n29:
اطلاعاتی ندارید از این محل؟ جای خوبیه؟
دوستان حاجی تون اومد باز با سوالای پیشو پا افتاده:n02:
بیدارباش تا شامگاه از ساعت چند تا چند میشه؟؟؟ و شامگاه تا خاموشی ساعت چند تا چنده؟؟؟
راستی کسی اینجا مناطق درگیری خدمت کرده؟؟؟؟ واقعا چه جوریاست مناطق درگیری یعنی تیرو تیر اندازیه:n28:؟؟؟؟من زیر دیپلمم میترسم منو بندازن مناطق درگیری:n28:
بنظر شما حدودآ چه تاریخی میتونم دفترچه پست کنم که بیفتم 1 دی ؟؟
بر اساس فصول سال متغیر است و چیز ثابتی نیستنقل قول:
اما معمولا بیدارباش حدود ساعت 4 و خاموشی 9/30 شب
مناطق درگیر هم هرجایی فرق میکنه اما حتما درگیری هست که اسمش مناطق درگیره ارتباط زیادی بین مدرک تحصیلی و موردی که شما فرمودید نیست بیخود استرس نداشته باش
اواسط مهر به بعد ...نقل قول:
سلام
کسی در مورد پادگان اموزشی بیرجند اطلاعی داره؟پادگان امام رضا
کسی اونجا خدمت کرده ؟ کلا تغذیه و امکاناتش چجوریه ؟
6/1 اعزامم
با سلام
دوستان کسی در مورد معافیت موقت 6 ماهه پزشکی اطلاعات داره؟
آیا بعد از 6 ماه احتمال معافیت دائم چقدر هست؟
سوال بعد اینکه من اواخر آبان 93 دوباره کمیسیون پزشکی دارم اگر رای پزشکان اعزام باشه من دی 93 اعزام میشم یا اسفند؟
با تشکر
سلام داداش منم 04 بیرجندم ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارن یکم در باره اش مطلب بزارن...بازم ممنوننقل قول:
ممنون از پاسخت.نقل قول:
ولی بعضی ها میگن لشگر عملیاتی نیروهاشو میفرسته لب مرز یا جاهایی که درگیریه بعضی ها هم میگن که لشگر عملیاتی سپاه این طوری نیست از طرفی من بنییه قوی برا بدن ساختن ندارم.خونه ما تهرانه اونم شهر ری هست از نظر رفت آمد مشکلی نیست فقط میترسم بفرستن توی در گیری. حالا شما میگی برا پذیرش اقدام کنم؟
نقل قول:
من اگه میخواستم برم سربازی تا الان رفته بودم :n09:
نه اصلا هدفم این نیست.اما یکی از آشناها که خودش تو تشکیلاته چند وقته داره اصرار می کنه که برم تو سپاه و میگه اینطوری هم میتونم درس بخونم و این ننگ دیپلم رو از روی پیشونیم پاک کنم ، هم اینکه کلی حقوق و مزایا داره . به نظرم پیشنهاد بدی نبود ، اما میترسم اگه قاطی سپاه بشم بعد دیگه نتونم بیام بیرون :n13: ایشون به من گفت استخدام پیمانی سپاه اصلا آموزشی نداره ، اما الان یکی از دوستان گفته حتی ممکنه 7 8 ماه آموزشی داشته باشه و خب با توجه به اینکه من شاغلم اگه اینطوری باشه به مشکل برمیخورم .
:n30:
کسی نمیدونه آموزش مدتش چقدر هست و چندروز مرخصی و از این چیزا داریم؟
گویا این دوره هممون افتادیم بیرجند
منم 04 بیرجند
اسم و فامیلاتون رو خصوصی کنید اونجا دیدیم همدیگه رو بشناسیم.
من افتادم پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا امیدیه
کسی اطلاعی نداره از اینجا
دوست عزيز ممنونم از راهنماييتوننقل قول:
برگه اي كه من از پليس +10 پرينت گرفتم بالاش نوشته بود (برگه اماده به خدمت)
ولي برگه اي كه دو روز بعد از پرينت از پست تو يه پاكت برام اومد و دورش ابي بود و فقط تاريخ اعزام داشت بدون محل اموزشي روش نوشته بود
(معرفي نامه مشمولان به مراكز اموزش نيروهاي مسلح)
و امروز رفتم 4 تا پليس +10
2 تاش گفتن مازاد هستي
2 تاي ديگه گفتن چند روز ديگه محل اموزشي مشخص ميشه
برگ سفید منم اومد
مالک اشتر اراک افتادم
پليس +10 مشخصاتمو تو سيستمش زد و گفت نميتوني تمديد كني
مگه نميشه يه بار تعجيل و يه بار تمديد كرد؟
دوستان عزیز چند روزی هست برگ سفید منم رسید.
افتادم نزاجا 01 تهران..چندتا سوال دارم لطفا جواب بدید..سپاس.
1-این مرکز 01 چطور جایی هست؟
2-اگر اونجا رفتم و گفتن برید چند روز دیگه بیایید میشه من همونجا بمونم چون مسیر دوره
3-تو برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده 01 نزاجا بعد اونورش نوشته ادرس محل اعزام که نظام وظیفه شهرمون هست احتمالا برای اینه با اتوبوس ما رو میبرن.ساعت حضور نوشته 7 صبح..حالا سوال اینجاست که 7 صبح نظام وظیفه شهرمون باشم یا پادگان؟اگر پادگان باشم پس ساعت چند نظام وظیفه برم؟گیج شدم
4-با این اتوبوس که میریم ما رو میبره تو خود پادگان یا تو تهران پیاده میشیم؟چون با شهر تهران اشنا نیستم میترسم دیر برسم.
ممنونم.
کل مدارک دانشگاهی با هم آموزش میبینن که فرقی نداره.نقل قول:
در یگان هم تقریبا میشه گفت بین لیسانس و کارشناسی ارشد فرقی نسیت ولی مثلا دکتری متفاوت هست و یا کاردانی کمی متفاوت.
موارد و مدارک مورد نیاز را شرح میدن در آموزش.نقل قول:
یعنی میگید بچه ی یتیم شاملش نمیشه؟
مثلا واسش نیازی به تک فرزند بودنو اینا نیست؟
میشه لطف کنید یه لیستی از وسایل ضروری دوره ی آموزشی بر اساس تجربتون بهم بدید؟
مثلا یکی میگن کش ، کنسروه بدون نیاز به جوشاندن ، شورت زیپ دار... :n02:
میشه بگید چیا لازمه؟حالا چه مجاز و چه غیر مجاز.:n19:
وسایل پست اول همین تاپیک هست البته من معتقدم بعضی ها اضافه نوشته شده، در ضمن مراکز آموزشی هم فرق میکنه، مرکزی که ما بودیم بوفه اش همه چی را داشت.
ولیعصر راه توضیح دادم قبلا.نقل قول:
اردوگاه میبرن اونطرف اوتوبان شهید کسایی راهش هم از کنار پمپ بنزین نرسیده به خروج شاهگلی هست.
اردو هم فرق میکنه شهریور شاید 3 روز بشه ولی زمستان کمتر از یک روز شد چون داشتیم یخ میزدیم.
7 بار میدان تیر رفتیم، در ضمن میدان تیر هم در جاده اسپیران هست.
در ناجا در مناطق غیر درگیر هم شاید درگیری (1-2 دفعه داشته باشین). کسی که سرباز ناجا میشه علی الخصوص انتظامی باید حواسش جمع باشه، اشتباه در بعضی مواقع میشه آخرین اشتباه.نقل قول:
من تا جایی که فهمیدم شما میخواین سربازی نرین، 5 سال برین پیمانی بشین آموزش هم نبینین، سربازی وغیبتتون هم از بین بره و حقوق و امکانات هم بگیرین، هر وقت هم خواستین بیاین بیرون، شغل دومتون را هم ادامه بدین، درس هم بخونین و...نقل قول:
احتمالا بعدش هم برین آمریکا و نگن شما شاغل سپاه بودین و...:n09:
عزیز آموزش 2 ماهه، هر چقدر مرخصی بدن اضافه بر مازاد دادن تا آخرین روز ماه میتونن نگه دارن.نقل قول:
احتمالا چون شما تعجیل زدین کدتون مشخص نشده و احتمالا هم مازاد حساب بشه و روز اعزام بگن کجا برین.نقل قول:
از آموزشگاههای خوب ناجا هست. نگران نباشین.نقل قول:
دیگه نمیشه که هی تعجیل زد و بعد تمدید کرد و...نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم یکبار امکان اینکار وجود داره.
سلام
اقایون پادگان قدر ناجا هادی شهر چه طور جاییه؟
میگن خیلی سخت گیرن! درسته؟
کسی سابقه خدمت داشته اونجا؟
ممنون
توی این پست یکی از دوستان گفته بود که میشه و خودش یه بار تعجیل و بعد تمدید کرده ، شماهم سعیتو رو بکن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
بیشترین پادگانی که تو تاپیک در موردش بحث شده 01ــه ، یه سرچ بزننقل قول:
میشه گفت بهترین پادگان آموزشیه ، نگران هیچی نباش
شما روز اعزام میرید نظام وظیفه شهرتون ، حالا یا اتوبوس میارن همونجا یا میگن فلان ساعت ترمینال شهرتون باشید ، از اونجا با اتوبوس میارن تا 01
دوستان 10+ گیر داده به دلایلی برای استشهادیه
حالا باید دوباره استشهادیه رو پر کنم
فقط برگه شماره 4 رو کپی بگیرم یا صفحه پشتش (مشخصات مشمول) رو هم کپی بگیرم دوباره پر کنم؟
سماهی 9 تا؟ چه خبره!!! اینجوری 24-24 صرفش بیشتره!نقل قول:
من خودم حفاظت فیزیکی ام. کسایی که معاف از پست میشن که بهداری پادگان بنویسه معاف از پست اکثرا هم به خاطر اقدام پیشگیرانه( روانی)
دو هفته پیش مورد داشتیم سرباز پستی 24-24 واسه اینکه از پست درش بیارن شیشه های برجکو همه رو شکوند و دستشم با شیشه برید
بعضی ها مسئول قسمتشون کلفته نامه میزنهبه فرمانده تا دیگه پست ندن
از پادگان های تحت نظر مرکز آموزش ولیعصر هست، تا جایی که من دیدم دیپلم و به پایین آموزش میبینن.نقل قول:
گفته میشه سخت گیری هم میکنن.
البته ینها شنیده های من از سربازان وظیفه هم دوره خودم بود.
بنظر شما اگه اواخر شهریور بفرستم امکان داره دی بیفته ؟؟ میخواستم زودتر بفرستم ،همین الان همه میفتن آبان ، زودترین زمان برا دی افتادن کی میشه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم ، آیا میشه کمیسیون را قبل یا بعد از تشکیل کنسل کرد و از معاینه پزشکی انصراف داد و بعدش دفترچه رو پست کرد ؟ مثلآ در صورتی که روندش خیلی طول بکشه ...
ممنون
دوستان من الان پرونده پزشکیم در جریانه(صافی کف پا) الان اگه شهریور بخوام برای دانشگاه ثبت نام کنم به پروندم همچنان رسیدگی میشه؟اگه معاف نشدم جریان چی میشه؟اوایل تیر بعد از پایان مهلت یکساله خودمو معرفی کردم و غیبت هم ندارم خواهشا جواب بدین ممنون میشم.
افتادم 01 شهدا نزاجا - اعزام ۱ شهریور
یه آدرس اعزام داخل برگه زده شده و گفتند ساعت هفت صبح پارک جنگلی زارع ساری باشم. حالا نمیدونم خودم باید برم اونجا یا که نظام وظیفه شهرستان مارو میبره اونجا؟؟ اینش مبهمه برام