چون قبلا باز نمی شد فکر کردم کار شاتله ولی مثل اینکه خود سایت Tplink اینکار رو میکنه چون با روش دورزدن باز میشه.نقل قول:
Printable View
چون قبلا باز نمی شد فکر کردم کار شاتله ولی مثل اینکه خود سایت Tplink اینکار رو میکنه چون با روش دورزدن باز میشه.نقل قول:
دوستانی که سرعتشونو کم کردن چقدر دانلود کرده بودن؟
کلا چقدر دانلود کنیم سرعتمونو کم میکنن؟
اقا فی الفور باز شد.مشکلی نداره:10:نقل قول:
من خودم می خواستم یه همچین کاری بکنم نشد.مجبور شدم روی یه خط دیگه از اول درخواست دادم.نقل قول:
خب شما فاکتور را پرداخت نمیکنید و روز 7/1 پرداخت میکنید (البته 1 آن 5 روز اینترنتتون قطع هست) بعد زنگ میزنید نمایندگی میگید پرداخت کردم و از امروز دوره جدیدم را شروع کنید.نقل قول:
البته ممکنه نمایندگی بگه که اون 5 روز هم که قطع بوده جزء قرار داد شما هست اما اگر یکم باهاشون حرف بزنی و سمج بشی دوره جدید را از همان یکم میزنن.
من از 6 مرداد تا الان 15.5گیگ دانلود شبانه داشتم همچنین سرعت تو شب رو60 70 میچرخه.فکر نکنم سرعتو از این کمتر کنند.مگه شما چه قدر دانلود کردی سرعتتو کم کردن؟نقل قول:
خدا رو شکر 3 گیگ مائم اضاف شد:19: . بریم بزنیم تو گوش دانلود :27:.
.
این کار رو نمی کنند برای من پیش اومده 2 روزم پریده متاسفانه.نقل قول:
QUOTE=esfehanei;5309293]اسپسد تست رو بیخیالنقل قول:
برو تو تنظیمات مودم ببین آپ و داون استریم چقدره
مهندس گفتی آپ و داون استریم رو چک کن.والا اینقدر بود 160kbps / 158 kbps
نمیدونم اینا که مرکز صدوقن اینقدر نفرین شدن یا فقط ماله من اینجوریه:37:
[QUOTE=madopak;5308357]مهندس گفتی آپ و داون استریم رو چک کن.والا اینقدر بود 160kbps / 158 kbpsنقل قول:
نمیدونم اینا که مرکز مخابراتشون صدوقه نفرین شدن یا فقط ماله من اینجوریه:37:
توی قم روی آی پی ها یه تغییراتی انجام دادن درسته ؟
چه تغییراتی؟نقل قول:
تو رو خدا بگو من طاقتشو دارم
نکنه سرعتا رو میخوان کم کنن
راستش ما که همیشه همینجوری شارژ میکردیمنقل قول:
یعنی همیشه دو سه روز دیر تر شارژ میکردم
چند بار هم شد که خودشن زنگ زدن و اخطار کردن که شارژ نکنی خط از رانژه در میاد
منم همون موقع که شارژ میکردم تا نیم ساعت بعدش وصل میشد. نه احتیاج بود زنگ بزنم و نه هیچی دیگه. از همون روز هم شروع میشد دورم
امروز هم زنگ زدن که چرا شارژ نمیکنی فردا خطط از رانژه درمیاد:31:
منم گفتم به شما ربطی نداره. زیادی صحبت کنی میام شرکت هزینه رانژه و این یک ماهیی که اینترنتم بدون هیچ دلیلی قطع بوده رو میگیرم:31:
شماره شرکت شاتل در استان کرمانشاه چنده؟
با سپاس
تلفن: 0831،4210784نقل قول:
آدرس: کرمانشاه، بلوار طاقبستان، نبش کوچه116، پلاک2
سلام
آیا می شه از خود اتل مودم رو نگرفت و به جای اینکه برام ADSL را راه اندازی کنه خودم راه اندازی کنم؟
یه سئوال دیگه اینکه یه مودمی که lan دشته باشه و wireless هم داشته بشه رو بهم معرفی کنین؟
آیا همه مودم ها با شاتل می خونن؟
آره ميشه از خود اتل متل توتوله مودم رو نگرفت :31: حتماً هم همين كارو كنين چون خودشون گرون ميدن. بله خود شما مي تونين راه اندازي كنين ولي هزينه ي نصب رو ميگيرن :41:نقل قول:
نگم 100% مودم هاي وايلس ولي 90% رو ديگه مطمئنم كه لن دارن. مدل هاي وايرلس دار ايسوس رو بچه ها تعريف ميكردن.
همه ميخونه ولي هر شركتي يه سري مودم رو تحت پوشش قرار ميده كه با تجهيزاتشون تست كردن و همخوني داشته. شاتل هم يه سري رو ساپورت ميكنه كه از خودشون زنگ بزنين بپرسين بهتره. شما مودمي هم بگيرين كه شاتل قبول نداره به احتمال زياد به مشكل نمي خورين ولي اگه زنگ بزنين پشتيباني مودمتون رو بپرسن و تحت ساپورتشون نباشه ابراز تأسف ميكنن و گوشي رو قطع مي كنن :31:
نقل قول:
بله می تونید مودم رو از بیرون تهیه کنید ولی شاتل Linksys رو قبول نداره به بهانه اینکه با تجهیزاتشون که زاکسله سازگار نیست درصورتی که من تا ماه پیش که 9 ماه از این شرکت سرویس داشتم به هیچ مشکلی بر نخوردم جز اینکه خودشون سرعت شبانه رو میاوردن پایین و به مودم ربطی نداشت. نصب رو می توانید خودتون انجام بدید ولی در هر دو صورت پول راه اندازی رو میگیرند ازتون. پس اگر پول راه اندازی میدید بهتره خودشون زحمتش رو بکشند.
مودم زاکسل که شاتل میفروشه 59 تومن رو هم شما با همون گارانتی می تونید 45 تومن بخرید.
پس من چیکار کنم مبخام از اول مهر دوره ی جدیدم شروع بشه!؟نقل قول:
یعنی راهی نیست دوستان:41:؟؟؟؟
واقعا نمی دونم بهانه تراشیهای الکی کارمندای این شرکت واسه چیه. به من گفتن سیستمم اینجوری محاسبه میکنه و ما نمی تونیم تغییر ایجاد کنیم.حالا شما میخوای باز با نماینده فروش صحبت کن ببین چی میگه . یا اینکه 2 روز دیرتر به جای اینکه اینترنتی پرداخت کنی برو شرکت که همونجا اگر کم کرد ازت جلوشو بگیری و با مدیر فروش صحبت کنی هر جوری حساب کنی هزینه اون 2 روز میشه یک پانزدهم هیزینه نگهداری خط که همون آبونمان 1000 تومنی هستش.نقل قول:
کاری که من گفتم عملی هست چون چند باری خودم انجام دادم.نقل قول:
یک باز من 13 روز بود که سرویسم را شارژ نکردم بهم زنگ زدن که یا باید شارژ کنی یا خطتون جمع میشه.
من هم رفتم نمایندگی و شارژ کردم هنوز پول را به طرف نداده بودم که گفت این چند وقت هم که سرویستون را شارژ نکردید و اینترنتون قطع بوده هم جزء قرار داد هست و 17 روز میتونید استفاده کنید.من هم چون هنوز پول را نداده بودم گفتم قرار داد را فسخ کنید نمیخوام طرف اولش گفت که دست من نیست و برنامه این شکلی هست و... من هم سفت و سخت گفتم مشکل من نیست نمیخوام دیگه از این شرکت سرویس بگیرم.وقتی دید که مثل اینکه جدی جدی میخوام قرار داد را فسخ کنم دست را رفت تو و قبول کرد.چند دفعه دیگه هم این اتفاق افتاد و باز رفتم پیش خودش اما این بار خودش مثل بچه خوب برام شارژ کرد و قرار دادم از همان روز که پول را بهشون دادم شروع شد. :31:
[XXXXXXXXXXXXXXXX]====================>
مثل اینکه محدود کردن رپیدشیر هم تمام شد.الان بدون چیز پی ان تست کردم با حداکثر سرعت دانلود کرد.
بقیه دوستان هم تست کنن ببینن این محدودیت برای آنها هم برداشته شده یا نه.
Hi5 شما کدوم شهر هستید احتمال هم داره مثلا در شهرهایی مثل تهران که مشتری زیاد داره اینکار رو بکنه چون می دونه اگر خط یکی رو تخلیه کنه بالاخره یکی تقاضا میده.
نقل قول:
من الان زاهدان هستم.
خدایی این شاتل چه سیاست های مسخره ای داره!!!
شاید یکی نخواد از 6/26 سرویسش شروع بشه!!!باید چیکار کنه؟ مگه زوووره؟
سلام
من می خوام سرویس 512 رو بگیرم ولی پشتیبانی به من گفت که باید یه جواز کسب بیارم !!
حالا من جواز کسب از کجا گیر بیارم؟ اونایی که گرفتن لطفا راهنمایی کنند.
ممنون
داداش این بلا همین دوره سر بنده اومد !نقل قول:
بنده از مسافرت برگشتم و سرویسم رو ( ART1) همونروز ( 19 /5 ) پرداخت آنلاین کردم بعد متوجه شدم دوره از تاریخ 2/5 شروع شده و این مدت رو هم حساب کرده !
یعنی من 28800 تومان پول دادم برای 12 روز !
مرده شور خودشون و اون سیاستشونو و اون نرم افزار CRM ببرن
از هرکی زیاد تعریف کنی مغرور میشه. نمی دونم چیکار میتونی بکنی شما .خود دفتر فروش اونجا زنگ نزدی بهشون بگی؟ بهت گفتن نمیشه؟نقل قول:
می دونی چیه؟ اگر خیلی می خوای کارت بشه شاید چند روز عقب بیافته ها. مثلا به جای 1 ام بشه 6 ام. می توانی بگی خطت رو تخلیه کنند با کارت تخفیف و ثبتنام آنلاین دوباره ثبتنام کنی که مجانی واست تموم میشه هزینه نصب و حالشون گرفته میشه ولی به دردسرش نمیارزه.
اين اگه...... نيست پس چيه
ديشب داشتم دان ميكردم يه 30 مگي افتاد بعد از دانلود رايگان من هم قطع نكردم گذاشتم دان بشه سرعتم رو 60 بود به محض اينكه ساعت 7 شد و دانلود رايگان وقتش تموم شد سرعت رسيد به 250 واقعا براي خودمون متاسفم تو چه كشوري زندگي مي كنيم اخه شما كه مي تونين همچين سرعتي خدمات بدين چرا نمي زارين ملت استفاده كنن واقعا هر چي مي كشيم تقصير خودمونه
همون 60 رو هم بدن خوبه! همون رو هر روز یه بلایی سرش میارن
عزیز این خیلی وقته به اثبات رسیده با این حال اگر دوست داری شاتل بمونی می تونی از روش زیر استفاده کنی که ممکنه جوابگو باشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417962
البته با V p n هم میشه سرعت رو به حداکثر سرعت بسته شده روی مودم رسوند ولی چون خلاف قوانین بود تو اون تاپیک نگفتم.
چه جالب من گیگم تموم شد خواستم بخرم ولی خدا رو شکر به ما هم رسید !
یه سوال این سه گیگ محدودیت داره؟
تا آخر دورت می تونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
با درود
از اونجایی که شرکت شاتل مدتی هست از شیوه ی ناجوانمردانه ی قطع های پیاپی و وصل شدن شتابان در شب ها و از در زمان ترافیک رایگان بهره می بره و بنده هم بیشتر دانلودهام از مدیا فایر هست من نمی تونم دانلودها رو داشته باشم. در واقع همین یک ثانیه قطعی باعث می شه که دنباله ی دانلوداهایی که از مدیا فایر داشتم بیفته برای فردا شب (بازه ی زمانیشو نمی دونم دقیق ولی من می زارم واسه فردا شب) و همون لحظه که دوباره به اینترنت وصل می شم دیگه نمی تونم همون فایل رو دریافت کنم
آیا راهی برای این جریان وجود داره؟
نقل قول:
کسی بلاخره یه راهی واسه استفاده از تورنت پیدا کرد یا نه؟
الان حدوده 3 هفته ست که شاتل تورنتو بسته
ممکنه بفرمایید چه جوری؟؟نقل قول:
سلام
من نفهمیدم کدوم آدم احمقی به این شاتل جایزه دیموند داده؟ گرچه زیرش نوشته
وضع اینترنت رایگانش که مذخرف
وضع اینترنت اصلیش هم مذخرف - من یک فایل 100 مگی را سه بار در طول روز دانلود کردم و هر سه بار وسط کار قطع شد. 200 مگ حجمم پریده در حالی که 100 مگ نتونستم بگیرم
فیلترینگ گسترده - حتی خبرهای صفحه اصلی یاهو را هم فیلتر می کنند
الان به زور دارم صفحه باز می کنم
تنها راهش اینه که از سایت هایی استفاده کنی که لینک تورنت رو مستقیم میکنن.نقل قول:
بعد از ثبت نام و بعد از اینکه لینک تورنت رو وارد کردی باید صبر کنی تا فایل به طور کامل تو سایت ذخیره بشه بعد میتونی دانلودش کنی.:20:کد:http://www.torrific.com/
از این مدل سایت ها زیادهنقل قول:
اما یه مشکلی که هست اینه که تمام فایل رو دانلود می کنه.
مثلا از سریال 24 من فقط فصل آخرشو می خوام اما با این سایت ها باید تمام 192 قسمتشو دانلود کنی.
یه راهی می خوام که خود تورنتو راه بندازم
اقا ما اگه این 3 گیگ رایگان رو نخوایم کیو باید ببینیم؟از وقتی این 3 گیگ رو دادن دیگه دانلود شبانه پریده.هر 10 دقیقه قطع میشه
اخه دانلود شبانه رایگان کجاش با عقل جور درمیاد کلاً سرکاریه حالا چه شاتل چه پار س انلاین به جای این سه گیگ
قیمتها را کاهش بدن مگه پهنای باند را بیست درصد ارزون نکردن
فکر نکنم از این کار ها بخوان بکنن
آخه پسورد های ما به چه دردشون میخوره
نمی خوایم که بریم پول و.... بدیم از طریق پی پل و ...که براشون بیارزه بخوان از پسورد ما استفاده کنن