اقا تنکیو سرعتم رفت رو 6 مگنقل قول:
فقط شما گفتین تیک Adsl2 رو نگه دارم یا ADSL2+?
Printable View
اقا تنکیو سرعتم رفت رو 6 مگنقل قول:
فقط شما گفتین تیک Adsl2 رو نگه دارم یا ADSL2+?
خواهش :دینقل قول:
تست کن ببین با کدوم یکی خطت بیشتر آپ میشه !!
ولی رو مخابرات adsl2 بهتره !!
باز خداروشکر مشکلت درست شدنقل قول:
گیت وی من هم اینه:نقل قول:
البته الان که پینگ میگیرم دیگه 130 نیست رفته رو 170-180 :n02: فک کنم فقط واسه چند لحظه پینگ اونجوری شده بود و الان برگشته به حالت نرمال خودش :n02:
آقا دمت گرم.... من کلی سیم کشی خونه رو اینور اونور کرده بودم ، سیم عوض کرده بودم ، مودم برده بودم سر کوچه دیتا ریت 500 تا بیشتر شده بود!!!نقل قول:
الان این دو تا کارو انجام دادم خطم از 5 مگ رفت رو 8 مگ :n04: فک کنم الان مودم رو ببرم سر کوچه تا 10 مگ هم بکشه :n02:
اون دو تا گزینه رو هم اینجوری ست کردم:
Modulation : ADSL2 PLUS
Annex Mode : ANNEX_A
ANNEX_A دیتا ریت رو 1000 تا بالا برد
ADSL 2 PLUS هم 2000 تا ریت رو بالا برد
در کل دیتا ریت 3000 تا افزایش پیدا کرد :n16:
سرویس 1 مگنقل قول:
حدود 50 در میاد 3 ماهش که الیته باس چند گیگی هم حجم بگیری که حدود 60-70 بسته به حجمتون درمیاد سرعت دانلود 250-300 شب و روز
کو؟ مال شما که با مال من یکی نیس !! ممکن نیس با یه گیت وی پینگ شما و من از زمین تا زیر زمین فرق کنه :دینقل قول:
مال من آخرش 243 ولی مال شما 237
بیشتر مواقع مشکلات به خاطر عدم اطلاع خودمون به وجود میاننقل قول:
اگر مودم و سیم کشی و تنظیمات رو درست انجام بدیم کیفیت اینترنت خیلی بهتر میشه !!
درواقع پهنای مودول شده ی شما برا ADSL همون بخش ADSL2+ خط هست......نقل قول:
ولی متاسفانه شبا این بخش به راحتی آپ نمیشه که اگه بشه سرعت خیلی پایینه که حدس میزنم مخابرات همه ی خط هارو شبا با G.dmt مودول میکنه که پهنای باند این مزخرف بیشتر از 2 مگ نمیره .....
شما تیک SRA رو بردار ببین رو پینگت چه فرقی میکنه......
نه منظورم از (اینه) اشاره به عکس ــه بود نه اینکه گیت وی من هم همینه :n02:نقل قول:
امشب تست میکنم ببینم وضعیت خط و سرعت دانلود با این تنظیمات چطوره... نتیجه اش رو براتون میذارم.نقل قول:
قبل اینکه تیک SRA رو بردارم پینگ رو 170-180 بود الان که تیک SRA رو برداشتم پینگ 40 تا کاهش داشت و اومده رو 130-140.... دستتون درد نکنه بابت تنظیمات :n12:
دیتا ریت هم همچنان ثابت روی 7.5 تا 8 مگ هست.
سلام مال منم روی ای پی 5 پینگ عالیه ولی روی ای پی 2 خوب نیست مشکل اینه که بیشتر اوقات ای پیه 2 مگیره
سلامنقل قول:
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاپار کجاست؟:n04:
سلام من اینترنتم رو اول روی مودم Dlink براش کانکشن ساختم
الان وقتی میخوام ببرم روی huawei همون مودمی که مخابرات داده بود نمیشه !!! چرا ؟ تو این مودم فقط چراغ ADSL روشنه ولی تو Dlink چراغ اینترنت هم روشنه
کار خاصی باید انجام بدیم که من ندادم ؟
باید زنگ بزنی به پشتیبانی مخابرات بهشون بگی که مودمت رو عوض کردی و ازشون بخوای تا MAC Address مودم جدید رو واسه خطت ثبت کنن تا بتونی وصل بشی.نقل قول:
خیلی ممنون از این که جوابمو دادینقل قول:
به منطقه مخابراتیمون باید زنگ بزنم یا 2020 ؟
قبلا روی ایم مودم اینترنت مخابرات بودا !!! الان روش مکس نت هست
به خود مکس نت نباید بگم ؟
به شرکتی که ازش اینترنت گرفتی زنگ بزن و بگو مک آدرس رو ریست کنننقل قول:
سلامنقل قول:
آقا ما این روشی که گفتی رو امتحان کردم خطم فقط تو حالت G.LITE نت برقرار می شه و بقیه حالت ها نت قطع می شه !!
من مشکل نویز ندارم مشکلم پینگ بالاست
+
امروز نتم رو تمدید کردم ماه پیش 12500 بود فکر کنم برای نامحدود ، ولی امروز 21500 تومان برای 128 نامحدود پرداخت کردم
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
آقا ما این روشی که گفتی رو امتحان کردم خطم فقط تو حالت G.LITE نت برقرار می شه و بقیه حالت ها نت قطع می شه !!
من مشکل نویز ندارم مشکلم پینگ بالاست
+
امروز نتم رو تمدید کردم ماه پیش 12500 بود فکر کنم برای نامحدود ، ولی امروز 21500 تومان برای 128 نامحدود پرداخت کردم
وضعیت خط من بحرانی شده نه ؟ snr خیلی داغونه ؟
Upstream max rate (kbit/s) 1198 Downstream max rate (kbit/s) 12012 Upstream line rate (kbit/s) 636 Downstream line rate (kbit/s) 6144 Line standard ADSL2+ Channel typeInterleaved Upstream SNR (dB) 24.1 Downstream SNR (dB) 16 Upstream line attenuation (dB) 21.5 Downstream line attenuation (dB) 34.5 Upstream output power (dBmV) 12.2 Downstream output power (dBmV) 19.4 Upstream Interleave Depth 2 Downstream Interleave Depth 64 Upstream CRC 0 Downstream CRC 0 Upstream FEC 0 Downstream FEC 116 Upstream HEC 0 Downstream HEC 0 Upstream Total Cell Count 5699 Downstream Total Cell Count 1277309 Upstream Interleave Delay 5 Downstream Interleave Delay 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تیک فقط adsl 2 تغییری تو ریت ایجاد نشد
نیاز به ریستی چیزی هست آیا ؟ :n13:
با adsl 2+ هم که اینترنت کلا از کار افتاد
سلام دوستان.
من امروز جمع آوری کردم سرویس مخابراتمو. الان موندم از کدوم شرکت بگیرم که دانلود رایگان شبانه داشته باشه و سرعتشم بالا باشه ... بالاتر از 500کیلو بایت و پینگشم نرمال باشه..
میشه بگین در حال حاظر بهترین شرکت کدومه؟
من پس از دو هفته و نیم بالاخره نتم وصل شدنقل قول:
جمع آوری از مخابرات یک هفته طول کشید یک هفته هم طول کشید رانژه شه آسیاتک
دو روز هم خطم مشکل داشت
کلا دیگه بیخیال جمع آوری شدم هر شرکتی هستی بمون
- - - Updated - - -
من پس از دو هفته و نیم بالاخره نتم وصل شدنقل قول:
دو روز هم خطم مشکل داشت
[QUOTE=alp13;8691946]من پس از دو هفته و نیم بالاخره نتم وصل شد
دو روز هم خطم مشکل داشت
دادا میگم چه طوره آسیا تک؟ شما چه سروسی هستی و وضعتش چه طوره و سرعت شب و روزش چیه؟
منم میخوام اگر اوکی بود آسیاتک بزنم ولی میخوام اول بپرسم... ممنون میشم جواب بدی؟
با هر بار تغیرات تو بخش ADSL باید یک بار ریستارت کنید مودم رو تا خط دوباره اپ بشه !! یا اینکه خط تلفن رو از مودم در بیارید و چند ثانیه بعد دوباره جا بزنیدنقل قول:
================
امروز مخابرات رو جمع آوری زدم !!
رفتم بلوط تا ببینم وایرلس چند در میاد !! بدون احتساب سرویس اینترنت و اکسس پوینت که خودم دارم گفت حدود 300 هزینه اولیه هست که میشه به عنوان ودیعه تا 6 ماه نگه داری ولی باید 300 تومن نقدی پیاده شی :| ( هر چی گفتم چک ضمانت قبول نکرد )
حالا مونده امکان سنجی که ببینم آیا امکان ارائه سرویس وایرلس به خونه همکف ما وجود داره یا نه :|
خدا کنه باشه !! :n02:
اگر جور شد پیش به سوی پینگ های خفن !! نشد که باید دوباره بریم از این شرکتهای مزخرف نت بگیریم با این خط آشغال
در مورد شبانه اکثر شرکتها محدودیت دارن ولی شرکتهای معدودی مثل بلوط و مکس نت و بعضی سرویس های همارا این مسخره بازی ها رو نداره
مکس هم لیمیت میکنه شبانه رونقل قول:
از آبرسان گذشتنی رفتم شرکت و پرسیدم
گفت شبانه رو حدود نصف سرعت روزانه لیمیت میکنیم
بلوط 300 تومن رو واسه چی میخاد ؟
من متوجه نشدم
بدون اینترنت و مودم دیگه چی میخاد بده که 300 تومن هزینه ش میشه ؟
دوست عزیز همین امروز فعال شده من خطم نویز داره فعلانقل قول:
واسه شبانه هم فردا میتونم نظر بدم
طرح شهاب 10 مگ از 4 الی ده صبح رایگان
در مورد سرویس وایرلس اطلاع دارید ؟نقل قول:
سرویس وایرلس هزینه اولیه زیاد داره و اکثرا برای مجتمع ها و ... استفاده میشه !!
250 برای آنتن و 50 برای سیم و ... نصب
میبینم که همه دارن از مخابرات میرن
آشغال چقدر منو اذیت کرد این مخابرات
الانم خوشحالم که دو ماهه از مخابرات رفتم
- - - Updated - - -
میبینم که همه دارن از مخابرات میرن
آشغال چقدر منو اذیت کرد این مخابرات
الانم خوشحالم که دو ماهه از مخابرات رفتم
نقل قول:
ایراد مکس نت اینه بیش از حد گرونه
آسیاتک 3 ماهه 30 گیگ شارژ میده {120 تومن} ولی مکس نت 14 گیگ برای 3 ماه {120 تومن}
بله اطلاع دارمنقل قول:
قبلا استفاده کردم
همین مدت کمی پیش هم کلی گشتم دنبال شرکتی که اینترنت وایرلس بده
پیدا نکردم !
آسیاتک شهاب 10 مگ
از سرور مایکروسافت و سرواری وطنی هم دان کردم تقریبا بین 500-540 سرعت دانلوده تایم رایگان
تازگی شرکتها کلا دارن سر شبانه بامبول در میارن !!
پارس آنلاین همه سرویس ها رو شبانه 1/3 حساب میکنه !! مسخرس
- - - Updated - - -نقل قول:
هدیه شبانه
ترافیک مصرفی برای این سرویس از ساعات 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته، یک سوم میزان استفاده منظور می گردد.به عنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
تازگی شرکتها کلا دارن سر شبانه بامبول در میارن !!
پارس آنلاین همه سرویس ها رو شبانه 1/3 حساب میکنه !! مسخرس
نقل قول:
هدیه شبانه
ترافیک مصرفی برای این سرویس از ساعات 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته، یک سوم میزان استفاده منظور می گردد.به عنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
مبارکت باشه ، کدوم سرویس و چه سرعتی ؟ لطفا یک تست شبانه هم بگیر و بزار . ممنوننقل قول:
- - - Updated - - -
مبارکت باشه ، کدوم سرویس و چه سرعتی ؟ لطفا یک تست شبانه هم بگیر و بزار . ممنوننقل قول:
سرویس 512 خریدم !! 3 ماهه 3 گیگ 7500 + 10 گیگ ترافیک اضافی 30 تومن
=====
مخابرات هنوز جمع آوری نشده
صبح باید زنگ بزنم هرچه سریعتر تخلیه کنن
البته زیاد عجله ای ندارم !!
ایرانسل استفاده میکنم که عالیه
- - - Updated - - -
سرویس 512 خریدم !! 3 ماهه 3 گیگ 7500 + 10 گیگ ترافیک اضافی 30 تومن
=====
مخابرات هنوز جمع آوری نشده
صبح باید زنگ بزنم هرچه سریعتر تخلیه کنن
البته زیاد عجله ای ندارم !!
ایرانسل استفاده میکنم که عالیه
اینترنت ایرانسل4g
این ایرانسل بسته نامحدود شبانشو برداشته؟
جانم فدای ایرانسل