نقل قول:
بله گفتم که تا 1 2 سال دیگه هک نمی شه .... نمیدنم شما ps3 داشتید یا نه چون اون زمان کلی به خاطر بالاتر بودن ورژن ps3 نتونستن هک کنن ( البته کم کم این مشکل تقریبا حل شد )
نمیدونم والا
Printable View
نقل قول:
بله گفتم که تا 1 2 سال دیگه هک نمی شه .... نمیدنم شما ps3 داشتید یا نه چون اون زمان کلی به خاطر بالاتر بودن ورژن ps3 نتونستن هک کنن ( البته کم کم این مشکل تقریبا حل شد )
نمیدونم والا
سلام.
آقا من امروز یه بیست گیگ خریدم.
دوتا فیلم دو گیگی یهو اومد رو پنجره دانلود من زدم دانلود نکنه.
بعد الان عینشو از حجمم کم کرده.
داستان چیه؟
- - - Updated - - -
سلام.
آقا من امروز یه بیست گیگ خریدم.
دوتا فیلم دو گیگی یهو اومد رو پنجره دانلود من زدم دانلود نکنه.
بعد الان عینشو از حجمم کم کرده.
داستان چیه؟
سلامنقل قول:
دلیال زیادی میتونه داشته باشه. مثلا من یه بار ویندوز اورجینال لپ تاپو ریکاوری کردم و یادم رفت اپدیت رو خاموش کنم. و تو یک روز 4 گیگم پرید.
یه بارم گوشیم تو شارژ یود و خودش برداشت هرچی اپلیکیشن تو گوشی بود از استور اپدیت کرد و 2 گیگ اینا پرید.
بهترین کار اینه هم واسه گوشی هم pc برنامه هایی مثل data monitoring رو نصب کنین که ریز به ریز معلوم میشه کدوم برنامه ها اینترنت مصرف کردن.
دلیل اخر هم میتونه حجم خوری خود اسیاتک باشه. تو این یه ماهی که اسیاتک دارم بدون اینکه مودم رو روشن یا خاموش کنم تا حالا حجمی نخورده .
خستمون کرد این آسیاشت! نمیدونم اینجا اینجوره فقط یا بقیه جاها همینطوره!
هر قن د شکی استفاده میکنم فایده نداره. کسی یه چیزه خوب که قطعی نداشته باشه سراغ داره؟
پ.خ کنه یا بگه بی زحمت
سرویسم شهاب هستش
خط من هفته قبل رو 10 مگ بود تو روز سرعت دانلود از سروز داخلی حدودا یک مگابایت بود خارجی دوربر 700 -800 تو تایم رایگان هم فرقی نداشت کلا حدودا 500-550 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چند روزه خود بخود بردن خطم رو دو مگ سرعت هم کلا شبانه روزی رو 200-260 محدود شده سرور داخلی خارجی فرقی نمیکنه
سرخط وصل میکنم هم فرقی نمکنه
بهتین کار استفاده از افزونه هاست با یه کلیک آماده میشه hotspot کرک شدش آشغاله وصل نمیشه کنده ولی افزونش واسه کروم عالیه 5 سرور داره اگه واسه کل ویندوز میخای از vpnium استفاده کن کرکش هم سادست.نقل قول:
سلام دوستان لطفنسایتایی که دیتاسنترشون آسیاتکه رو بگید؟؟؟
ممنون
2 راه داری :نقل قول:
1- از آسیاتک شکایت کنی و پیگیر شی که پورتتو عوض کنن...
2- همزمان در عین شکایت از آسیاتک ، در سایت بازرسی مخابرات هم شکایت کن که بیان ببینن قضیه چیه!!
کیفیت نویز خطتت هم بالا رفته در تصویر اول خطت تا 12 مگ جواب میده اما در تصویر دوم 4 مگ بیشتر جواب نمیده اینجوری آسیاتک فقط میتونه یه اعلام خرابی خط برات به مخابرات ارسال کنه بقیه اش دست مخابراتهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام آقا من یه هفته هست که شهاب گرفتم الان 6 گیگ الکی حجم کم کرده. رمز وایرلس هم عوض کردم ولی فایده نداشت
آپدیت اتوامتیک ویندوز هم غیرفعاله. واقعا نمیدونم دگ چکار کنم؟ 50 تومن پول دادم یه هفته ای 6 گیگش پرید
- - - Updated - - -
سلام آقا من یه هفته هست که شهاب گرفتم الان 6 گیگ الکی حجم کم کرده. رمز وایرلس هم عوض کردم ولی فایده نداشت
آپدیت اتوامتیک ویندوز هم غیرفعاله. واقعا نمیدونم دگ چکار کنم؟ 50 تومن پول دادم یه هفته ای 6 گیگش پرید
اومدن کوچمون از مخابرات هر چی سیمه پهن کردن وسط کوچه جریان چیه خدا میدونه اگه نویز کم بشه خیلی خوب میشه. فک میکنین میخان چیکار کنن؟
آقا من س ساله آسیا تک دارم.نقل قول:
سلام
دلیال زیادی میتونه داشته باشه. مثلا من یه بار ویندوز اورجینال لپ تاپو ریکاوری کردم و یادم رفت اپدیت رو خاموش کنم. و تو یک روز 4 گیگم پرید.
یه بارم گوشیم تو شارژ یود و خودش برداشت هرچی اپلیکیشن تو گوشی بود از استور اپدیت کرد و 2 گیگ اینا پرید.
بهترین کار اینه هم واسه گوشی هم pc برنامه هایی مثل data monitoring رو نصب کنین که ریز به ریز معلوم میشه کدوم برنامه ها اینترنت مصرف کردن.
دلیل اخر هم میتونه حجم خوری خود اسیاتک باشه. تو این یه ماهی که اسیاتک دارم بدون اینکه مودم رو روشن یا خاموش کنم تا حالا حجمی نخورده .
همش همینطوریه وقتی میاد دانلود میزنم دانلود نکنه ولی از حجمم کم میشه پدر سگ.
دزدن دیگه صد بار این اتفاق افتاده برا من.
برا شماها هم افتاده آیا؟
برا ISP های دیگه هم همینطوریه آیا؟
سلام
برا شماها هم افتاده آیا؟
ممنون از مودم مودلاسیون رو گذاشتم Gmt و sraو Bitewap هرو رو بستم ریست رسید به 64نقل قول:
حالت بریج وصل میشم بزارم رو pppoe فرقی میکنه؟؟
تو تنظیمات دانلود منیجر تیک استارت دانلود اتوماتیک رو بردار ببین فرقی میکنهنقل قول:
دیفالت تا بیای بزنی Download later رو بزنی مقداریش دان شده
سلام
برا شماها هم افتاده آیا؟
سلام
برا شماها هم افتاده آیا؟
سایتایی مثل سافت98، دانلودها، میهن ...نقل قول:
خیلیاشونو میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی.
سلام دوستان
من دنبال یه سایت معتبر و شناخته شدم هستم که برای دانلود از این سایت به صورت پیش فرض از 1 کانکشن استفاده کنه
کسی چیزی می دونه؟
با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من هفته پیش اسیاتک ثبت نام کردم از کرمانشاه ، ولی امروز اومدم پست های بچه هارو خوندم دیدم همه نا راضین، مبین نت داشتم چون دانلود شبانه رو محدود کرد اومدم با خط خونه نت گرفتم، الان یک هفتس ثبت نام کردم ولی چراغ ای دی اس ال ثابت نشده ،ایا این امر طبیعی هستش ؟ یه سوال دیگه خدمت بزرگواران داشتم اگر شبانه که رایگانه زیاد دانلود کنیم سرعت رو کم میکنند؟ چون شاتل این بلا رو سرم اورد یک بار . ممنون از عزیزان
سلام
برا شماها هم افتاده آیا؟
ضمنا تو مدولاسون برو بجای annex m بزار annex a خیلی تاثیر دارهنقل قول:
نقل قول:
سلام
از من تو 5 روز 6 گیگ حجم الکی کم کرده. به پشتیبانیش هم زنگ زدم همشون میگن مودمت هک شده رمزشو عوض کن.رمزشو عوض کردم ولی بازم حجم کم می کنه . واقعا دگ موندم چکار کنم
سلامنقل قول:
از من تو 5 روز 6 گیگ حجم الکی کم کرده. به پشتیبانیش هم زنگ زدم همشون میگن مودمت هک شده رمزشو عوض کن.رمزشو عوض کردم ولی بازم حجم کم می کنه . واقعا دگ موندم چکار کنم
دوست عزیز منظور از تغییر رمز، هم رمز مودم و هم رمز حساب کاربری هستنقل قول:
با ورود به 1544، وارد پانل خودتون بشید و رمز حسابتون رو از اونجا تغییر بدین و همون رمز رو در مودم اعمال کنید تا به نت دسترسی داشته باشید
:n16:
کسی که اسیاتک داشته باشه میتونه با زدن ای پی افراد مختلف تو مرورگر یوزر و پسوردی که اسیاتک به شما داده رو بدست بیاره و اون تو مودم خودش تنظیم کنه و به اینترنت وصل بشه.خودتون تست کنین تا متوجه بشین، ای پی خودتون رو تو مرورگر بزنین.نقل قول:
رمز مودم و رمز ورود به مودم و از همه مهمتر رمز اصلی اینترنت رو از پنل 1544 تغییر بدین. مودمتون رو با کمک مک آدرس محدود کنین تا دستگاههای دیگه رو ساپورت نکنه غیر از اونایی که خودتون تعریف کردین. یادتون نره رمز ورود به مودم رو تغییر بدین نزارین همون admin یا user یا... بمونه و یه رمز خیلی سخت بهش بدین (همراه ؟ یا / یا ترکیبی از هر دو) :n18:
هر کدوم رو نتونستین انجام بدین راهنماییتون کنم. :n16:
:n16:
چقدر سیستمشون داغونهنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
فک نکنم کس دیگه ای بتونه از آی پی وارد بشه! اینجوری باشه که سیستمشون خیلی آسیب پذیر میشه!نقل قول:
در هر صورت من از سایت 1544 پسورد اصلی تغییر دادم ولی بدون عوض کردن تنظیمات مودم همچنان به نت وصله!! مگه نباید پس جدید داخل تنظیمات مودم وارد کنم!؟:n13:
کدوم یکی از این سرویس ها ساعت رایگان بیشتر دانلود میکنه؟ (شبانه محدود هستم)
اینترنت پرسرعت کـیمیا 10گیگ در ماه2 تا 8 صبح رایگان (سروس فعلی حدودا 2.5گیگ هرشب دانلود دارم)
یا
اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه4 تا 10 صبح رایگان
وضعیت خط:
نقل قول:
تاجایی که من اطلاع دارم نمی شه از یوزر و پسورد یکی دیگه استفاده کرد ... مثلا من یوز پسورد دوستم رو تو خونه ی خودم ست کردم ولی وصل نشد ... برعکش هم اون یوزر پسورد من رو زد ولی وصل نشد
شاید تو شهرهای دیگه وصل بشه !
مخابرات وصل می شه .... ولی می شه به 2020 تماس بگیرید که محدود بشه به خونه ی خودتون
بله مخابرات که وصل میشه اسیاتک رو نمیدونم ولی به هر حال این یه روش هک ای دی اس ال محسوب میشه و یه بار هم سر من اومده و اینترتمو خالیش کردن (تو مخابرات)نقل قول:
یه روشم هست که مخابراتم گولش میزنن نفهمه با کدوم شماره یا خط وصل شدی تا پیگرد قانوی نشی :n28:
- - - Updated - - -
بله مخابرات که وصل میشه اسیاتک رو نمیدونم ولی به هر حال این یه روش هک ای دی اس ال محسوب میشه و یه بار هم سر من اومده و اینترتمو خالیش کردن (تو مخابرات)نقل قول:
یه روشم هست که مخابراتم گولش میزنن نفهمه با کدوم شماره یا خط وصل شدی تا پیگرد قانوی نشی :n28:
این مشکل ابتدایی ترین مشکل امنیتی هستنقل قول:
ولی هنوز برطرف نشده مخصوصا تو مخابرات
چون مشتری اصلا براشون مهم نیست
اونا هم به پولشوت میرسن.
سرعت سرویس نامحدود 512نقره ای چطوره ؟؟؟ و با مالیاتی ک روش میخوره چند تومن میشه ؟ تو سایت زده 55000 تومن
مرسی بابت راهنمایی اینکاری گفتین می کنم ببینم چی میشه. امیدوارم دگ حجم کم نکنهنقل قول:
مرسی بابت راهنمایی هم رمز اصلی اینترنت رو تغییر دادم هم رمز ورود به مودم رو. فقط یوزر رو نمیشه تغییر بدم اشکالی نداره؟ بعد این مراحل نیاز نیست مودم رو ریست کنم؟نقل قول:
نه یوزرو نمیشه تغییر داد اشکالی نداره . نیازی به ریست نیست فقط رمزتون رو تغییر بدین همین. ریست هم کردین مشکلی نداره.نقل قول:
اقا دمت گرم. یه سوال دگ داشتم، در روز 6،7 بار چراغ اینترنتم خاموش میشه مودم رو به مدت 5 دقیقه خاموش روشن که می کنم روشن میشه. این مشکل از کجاست؟نقل قول:
اقا دمت گرم. یه سوال دگ داشتم، در روز 6،7 بار چراغ اینترنتم خاموش میشه مودم رو به مدت 5 دقیقه خاموش روشن که می کنم روشن میشه. این مشکل از کجاست؟نقل قول:
منم دقیقا این مشکل رو دارم به احتمال زیاد به خاطر نویز هستنقل قول:
گفتین حجم خوری توسط یه سری کاربر دزد .... یادش به خیر دوران مخابرات شب 7 گیگ داشتم، خوابیدم، صبح (7-) گیگ!!!
یه سیستم داغونی داشتن که نگو. باز خوبه طرف دیسکانکت کرده وگرنه همینطور منفی میرفت
PS: اسم هک روش نذارین چون باز کردن یه نرم افزار و استفاده از اون به عنوان دزدی هک محسوب نمیشه!
خیلی سادسنقل قول:
فقط کافیه رمز ورود به تنظیمات مودم رو عوض کنی.
کسی نمیتونه یوزر و پس ات رو پیدا کنه