4گیگ باندل کینکت=480 تومننقل قول:
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
4گیگ باندل کینکت=480 تومننقل قول:
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
امید جون منظورم انحصار ms بود !نقل قول:
پوریا مترو 2033 کجا انحصاریه 360ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما درمورد کیس اسلیم.فکر نکنم مخلفات 360 قدیمی ها توی اسلیم جا بگیره
از نظر گرافیک که فوق العاده بود ( فکر کنم تسلیشن توش استفاده شده ) !!نقل قول:
این Metro 2033 رو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا بازی زیبایی بود !!
ولی با دوتا مورد اصلا حال نکردم : :13:
1. تیر طی انجام بازی کم میده
2. دشمن ها مزخرف
پدرخوانده 2 واقعا مزخرف بود !! ( بر عکس نسخه1 )نقل قول:
Red Dead Redemption
The Godfather 2
سوم شخص هست مثل جی تی آی هم آزادی عمل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Castelvania هم بازی خیلی خوبی هست !نقل قول:
میلاد دادا بازی های سوم شخص خوب تقریبا اینا هستن :
Assassin's Creed: Brotherhood
Dante's Inferno
Dark Sector
Fable III
Just Cause 2
Ninja Gaiden II
Ninja Blade
Vanquish
توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!نقل قول:
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .نقل قول:
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .
ولی شهاب روند تکاملی داستان بازی خیلی به دل من نشست نمیدونم چرا ولی فوق العاده با بازی حال کردمنقل قول:
آقا من یه نگاهی به تسلیشن انداختم ولی متوجه فرقش نشدم !نقل قول:
بیشتر به خطای دید بر میگرده گویا !
کسی تصویر های مقایسه ای داره ما ببینیم دوزاریمون بیوفته ؟ :11:
والا میلاد اون اولاکه بازی اومده بود خیلی بحث داغ بود که بازی نسخه PC فوق العاده بهتر از نسخه کنسول ساخته شده و همه اینو قبول داشتن ولی من خودم به شخصه مقایسه ای ندیدم که درست نشون بده فرقشون چیه !!نقل قول:
اصلا xbox360 از تسلیشن و دایرتکس پشتیبانی میکنه ؟ :31:نقل قول:
توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
------
برای مشاهده قدرت گرافیکش هم که روی PC یه سیستم غول میخواد !
دشمن ها که دیگه ... :2:نقل قول:
حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .
بچه ها این تسلیشن چیه ؟ :دي
انگلیسیش رو می نویسین ؟ :دي
اصلا من نمی تونم بخونمش ! :دي
بفرمایید ، اینجا شهاب عزیز توضیحات لازم رو دادن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475418
tessellationنقل قول:
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
من هم فرقش رو نفهمیدم !نقل قول:
نقل قول:
دایرکت X اصلا مال مایکروسافت هست و روی کنسولش هم هست و برای همینه که 360 بازی های مالتی رو بهتر اجرا میکنه .
اقا یک سوال دارم شاید مسخره بیاد ولی واقعا گیجم کرده :
این که پشت کاور بازی ها نوشته رو می خواستم بدونم :
co_op 2-4 یعنی چی ؟؟
player 1-4 یعنی چی ؟؟؟ :دی { واقعا این یکی گیجم کرده با بالایی اخه بازی های تک نفره هم همین رو زده و بازی های دو نفره هم همین طوری ولی بعضی از بازی ها زدن 1 player ..کلا خواستم بدونم یعنی دو نفره هم میشن ؟؟ اخه هر کار می کنم نمیشن }
مثلا همین بازی Red river اینطوری زده که 2 نفره نمیشه ولی بازی gears of war هم فکر کنم اینطوری زده که 2 نفره میشه :31:
player 1-4 یعنی میتونه از 1 تا 4 نفر با هم بازی کنند .نقل قول:
co - op 2-4 هم یعنی میشه 2 تا 4 تا تیم بیوفتند به جون هم .
بعدش شما شبکه رو هم حساب کن .
وااااااااااای چه حالی میده اونروزی که بگن -- اسلیم ردیف شد!
اگه کسی کنسول رو ه ک کرده باشه ولی برای انجام بازی آنلاین از بازی ارجینال استفاده کنه امکان بن شدن براش وجود داره؟
اگه فلگ شده باشین ممکنه بن بشین. یعنی اگه قبلا با بازی کپی رفته باشین توی LIVE و شناسایی شده باشین اگه الان حتی با بازی اوریج هم برین LIVE ممکن در موج بعدی بن براتون مشکل ایجاد بشه!نقل قول:
ولی اگه تا به حال به LIVE نرفتین و کنسولتون هم کپی خوره و الان با بازی اوریج میخواین برین LIVE مشکلی نداره.
شهاب اگه به LT+ آپ نکرده باشیم ولی فقط بریم لایو بچرخیم چی ؟نقل قول:
با اجازه شهاب جان :نقل قول:
باز هم بن میشید
LT و +LT جفتشون از نظر امنیت در LIVE تقریبا در یک سطح هستن! پس اگه LT هم باشه مشکلی نیست! ( با حفظ شرایطی که در پست قبلی گفتم).نقل قول:
ولی فرمور های 1.61 به پایین به هیچ وجه برای در محیط LIVE امن نیستن.
سلام....
خوب خوب خوب :دی
بالاخره ما نیز با دعای خیر آقایان و راهنمایی های گوهر بار دوستان و آشنایان توانستیم والدین گرامی را جهت خرید X360 Slim 0225 راضی نماییم :دی
بچه ها بگیرم دیگه؟ :دی نشم ضرر -- نشه :دی
( الان میلاد میگه نشد X360key بگیر :دی ) اونم میشه ولی خوب هزینه داره :( :دی
البته زمان خرید مشخص نیسس:دی )
نشد X360Key بگیر :31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
سلامنقل قول:
از یک سری جهات خریدن مدل اسلیم الان عاقلانه به نظر میرسه!
1: چون هنوز این مدل (0225) درایوش ه ک نشده(البته به زودی فرمورش عرضه میشه) و قیمتش نسبت به مدل فت نسبتا متعادل تره.
2: ممکنه بعد از ه ک شدنش یه مقدار نایاب و البته گرون تر بشه!
اقا یه سوال شاید ضایع :31:
این یارو (0225):31: اگه حک بشه میشه لایو زد یا بن میریم؟:31:
شک نکن بن میری ، بن میای ، بن میرند ، بن خواهند رفت ، بن خواهند آمد :31:نقل قول:
نه چیزی نمیشه ، مگر اینکه خودتون سوتی بدید :46:
آخرین خبر از -- 0225؟
عزیز جان به نظرم اگه خبری بشه دوستان اطلاع میدن لازم نیست شما زحمت بکشی و جویا بشی :46::27:نقل قول:
با تشكر از شهاب گرامي :دى
ايول ميلاد :دى
بچه ها سايت ميثم جان باز نميشه چرا ؟؟؟
جشن تولد 10 سالگی هیلو
مایکروسافت قصد دارد 10 ساله شدن هیلو را با انتشار یک کتاب جشن بگیرد. این کتاب 192 صفحه ای شامل 400 طرح مفهومی از اوایل پیدایش هیلو خواهد بود و قیمت آن 25 پوند در نظر گرفته شده است. اما موضوع به همین جا ختم نمی شود و شایعاتی در جریان است مبنی بر این که مایکروسافت قصد دارد نسخه بازسازی شده اولین هیلو را بسازد. باید منتظر اخبار بیشتری از فستیوال هیلو در سیاتل باشیم و ببینیم که آیا واقعا ماکروسافت این کار را خوهد کرد یا نه.
اگه 0225 هـک بشه شما دوباره میاین میپرسین چه خبر ؟:31:نقل قول:
خب حق داره بنده خدا :دی
منم بودم هر دقیقه میومدم میپرسیدم :دی
عزیزم شما از این سایت چک کن :هر وقت جلوی درایو ۰۲۲۵ زد RELEASED یعنی حل ه:دیکد:www.c4evaspeaks.com
سلام
دوستان ما هم به جمع شما پيوستيم :دى
امروز صبح يه ٠٢٢٥ از اقا ميثم سفارش دادم ايشالا فردا ميرسه !
پوريا٨٣ عزيز منم هك بياد شام ميدم محلرو :دى
سلامنقل قول:
مبارکت باشه حسام جون
کینکت هم گرفتی؟فعلا با بازیه داخل کینکت بازی کن تا ه-ک بیاد
در ضمن جریان داوود چی شد؟
مبارکه ، کار خوبی کردی !نقل قول:
سلام
دوستان ما هم به جمع شما پيوستيم :دى
امروز صبح يه ٠٢٢٥ از اقا ميثم سفارش دادم ايشالا فردا ميرسه !
پوريا٨٣ عزيز منم هك بياد شام ميدم محلرو :دى
ممنون اميد جان ... نه كينكت پول ندارم ديگه تازه اينم اخر خرداد جعبشو باز ميكنم تا اون موقه هم مياد حكنقل قول:
داوودم داره با روشه من مخ ميزنه :دى
ايشالا كه اونم بگيره زودتر
-------
مرسي پوريا جان،..
برای این که وقتی با x360 بازی میکنم صدا از سینما خانواده بیاد باید چی کار کنم؟ الان از 5 بلند گو فقط از 2 تاش صدا میاد چی کار کنم از هر 5 تا صدا بیاد؟
کسی میتونه بازی ارجینال واسه 360 تهیه کنه؟
بچه ها یه خبرایی شده :دی
Progress is being made by the team, however, on a special conversion process which will allow fw to be written to 0225 drives.
یعنی رایت پروتکت رو به صورت نرم افزاری حل کردن ؟ :دی
پوریا جون پولاتو جم و جور کن توی چند هفته دیگه باید بریم رستوران سفارش بدیم :دی
مبارک باشه :11:نقل قول:
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
رایت پروتکتد رو نمیشه به صورت نرم افزاری کاریش کرد ، مگر اینکه نرم افزاری این کار رو کرده باشند که در این صورت مایکروسافت خیلی خره :31:نقل قول:
مرسییی :دینقل قول:
رایت پروتکتد رو نمیشه به صورت نرم افزاری کاریش کرد ، مگر اینکه نرم افزاری این کار رو کرده باشند که در این صورت مایکروسافت خیلی خره
بلانسبته خر :دی ( حیفه خر نیس ؟ :دی )
اخرش میشه یا نه؟ :دی
رایت پروتکتد معمولا قطع اتصال یکی از کانکتور های چیپ با مدار هستش ، اگر این طوری باشه هیچ راهی نداره چون باید چیپ رو عوض کرد و بدون تجهیزات میلیاردی کارخونه ای امکان نداره .نقل قول:
حالا شاید اومدند و از طریق یک نرم افزار اضافی این کار رو کردند که در اون صورت مشکلی نیست سه سوت میشه حلش کرد :31:
حسام جان روشی که تونستی مخ مامان باباتو بزنی به منم میگی ؟ :31: منم میخوام بگیرم . ولی میگن پول نداریم . درست رو هم باید بخونی :31: در ضمن من توی یه سایت کار میکنم . اگه پول بهم ندن خودم باید پولشو در بیارم :41: شاید تا مهر ماه ایکس باکس بخرم :41: