باور کنید شوخی نمی کنم من صحبت هم کرده ام در این محدوده ها خیلی هم با شیراز غریبه نیستم ...
یک خبر دیگر هم اینکه از ایرانسل که پرسیدم گفتند شهریور پوشش شیراز 100 کامل می شود.
باور کنید شوخی نمی کنم من صحبت هم کرده ام در این محدوده ها خیلی هم با شیراز غریبه نیستم ...
یک خبر دیگر هم اینکه از ایرانسل که پرسیدم گفتند شهریور پوشش شیراز 100 کامل می شود.
ببینم شوخی میکنی یا جدی میگی ...؟؟؟نقل قول:
واقعا ارسال میشه؟
میتونی امتحان کنی!نقل قول:
با چند تا سیم کارت امتحان کردم
من خودم به فوتبال برتر اس ام اس زدم!
نمیدونم چرا ایرانسل رسما اعلام نکرده!
به آقا مصطفی هم گفتم که اس ام اس کنه به گروه.
خبر خوبی دادی، امتحان کردم منم فرستاد !نقل قول:
ایول من که sms به برنامه ها را امتحان نکردم اما خداییش پیشرفت داره می کنه ایرانسل.
اینکه خیلی عالیه...
ایرانسل دمت گرم
ببینم میتونی شمار فوتبال برتر را بگی منم تست کنم چون سوالش را یادم هست میدونم جواب کدوم گزینه میشه..
نقل قول:
lمنم با حرف این عزیز کاملا موافقم.فقط من به نود هرچی زدم فیل شد.نمیدونم خارج از برنامه اس زد نداد یا مشکل
داره ولی به به شماره های 3 راحت میفرسته بدون هیچ مشکلی.و دلاورش(اینو یکی از بچه ها بجای دلیور میگه)
سریع میاد.
شما هم به شماره های که میشناسید اس بزنید و نتیجه رو بگید
نقل قول:
lمنم با حرف این عزیز کاملا موافقم.فقط من به نود هرچی زدم فیل شد.نمیدونم خارج از برنامه اس زد نداد یا مشکل
داره ولی به به شماره های 3 راحت میفرسته بدون هیچ مشکلی.و دلاورش(اینو یکی از بچه ها بجای دلیور میگه)
سریع میاد.
شما هم به شماره های که میشناسید اس بزنید و نتیجه رو بگید
بچه های عزیز کسی با این پورتال جدید ایرانسل کار کرده.ظاهرا توش کلی امکانات داره و سرویسهای جالب.
من هرکاری کردم نشد.همش ارور میداد .اگر کسی اطلاعات کاملی داره بزراره تا بقیه استفاده کنن.
اونایی که ندیدن برن سر بزنن کلی امکانت جالب توش داره.
ضمنا بچه ها شماره کیت کدومه همون نه رقمی پش پوکه سیم کارت. یا چیز دیگست منو راهنمایی کنید ممنون میشم