ترتیبی نیست... شما آخرین پچو بگیر (1.23) نصب کن... حتما پچ رو کامل بگیر یعنی اونی که حجمش زیاده رو بگیر نه اینایی که تبدیل میکنن(مثل 1.22 به 1.23)...نقل قول:
Printable View
ترتیبی نیست... شما آخرین پچو بگیر (1.23) نصب کن... حتما پچ رو کامل بگیر یعنی اونی که حجمش زیاده رو بگیر نه اینایی که تبدیل میکنن(مثل 1.22 به 1.23)...نقل قول:
من پچ 1.23 رو دانلود کردم نصب نشد . 1.22 a رو دانلود کردم بازم نشد. من موندم چیکار کنم اینم عکس پچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز شما احتمالا پچ رو کامل دانلود نکردی...
آقا مشکلم حل شد با یه نرم افزار تنظیمات رجیستری رو درست کردم پچ نصب شد حالا بازی اجرا نمیشه این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل ماله کرکه.... نمیدونم چیه ولی بازیو دوباره نصب کن کرک هم نریز بعد پچ نصب کن...
راستی .... نظرتون درباره هیروهای جدید چیه؟ اون دوتا رو میگم که تازه اومدن....
razor چی؟ واسش چی میرین....
ogre magi که خیلی شاخ شده....
ولی troll warlord ضایع شده....
من پچم 1.21 a هست مشکل از این که نیست؟
در رابطه با کرک من وقتی سی دی رو می نصبم اصلا کرک نداره آخرش
Batrider که خیلی با حاله !نقل قول:
راستی .... نظرتون درباره هیروهای جدید چیه؟
مخصوصا" لول 3 !
من که خیلی حال کردم !
راستی ! جون من این پچ 1.21b رو واسه دانلود بزارید ! کپی پیست باشه :11::40:
خیلی ممنون میشم :40:
نقل قول:
یه وارکرافت غیر فارسی بگیر خیال خودت رو راحت کن
خوب اینم از این! بهتون گفته بودم که ادمین روم ایران گفته بود کیک میکنه هر کی پچ 1.21 بسازه!کد:Salam
Bacheha bad az sohbatai ke ba admina dashtam dar morede Rooma , belakhare esme roomo change kardna
va roome 1 Alan mokhtase patche 1.23 hast faghat
Too Roome 01 dige ba patchi be joz 1.23 Host nashid , chon ke Kick mishid
Dige lozoomi nadare begim 1.23 host beshid , Az esme room maloome ke bayad che patchi host beshid
belakhare in moshkel hal shod
omidvaram harche saritar patchetoono 1.23 konid , Ke ma nakhaym bezoor vadaretoon konim [funny]
Link Patch 1.23 : http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_123a_English.exe
gL
Jaber
از جابر خوشم میاد
جابر و marsil fox و یه چند تا دیگه از دوستام خیلی قدیمین اون موقعی که رووم اروپا 7&8 تا بو باهاشون اونجا بازی میکردم