من با اون تعریفایی که ازش خوندم و تریلر هایی که ازش دیدم فک نکنم 15 باشهنقل قول:
به نظرمن باید 18 میزاشتن
من با اون تعریفایی که ازش خوندم و تریلر هایی که ازش دیدم فک نکنم 15 باشهنقل قول:
به نظرمن باید 18 میزاشتن
خوب شایان جون منظور اینه که بین 52 ثانیه و 17 دقیقه متغیره دیگه:5:نقل قول:
آره من خودم هم موندم چرا 15:18:اونم با این صحنه های نابهنجار جوون پسند(البته از نوع خلافش) :31:نقل قول:
من با اون تعریفایی که ازش خوندم و تریلر هایی که ازش دیدم فک نکنم 15 باشه
به نظرمن باید 18 میزاشتن
Claire Backhouse, مدیر بخش بازاریابی سری موفق God of War از استودیوی Santa Monica اعلام کرد که استودیوی آنها " تمام تلاش خود را به کار بستند تا از نهایت قدرت PS3 برای خلق هر چه زیباتر GoWIII استفاده کنند و همچنین امکاناتی در بازی وجود دارد که ایجاد آنها فقط بر روی PS3 امکان پذیر است."
"به عنوان مثال, استفاده از تکنولوژی (High Dynamic Range Lighting (HDRL, شبکه ی چشم انسان را شبیه سازی می کند, به طوری که وقتی کریتوس از یک مکان تاریک به مکانی روشن و در معرض نور خورشید می رود, بازیکنان متوجه خواهند شد که روشنایی تصویر افزایش شدیدی می باید, همان طور که چشم انسان نیز خود را با شرایط محیط وفق می دهد."
این بازی در ماه مارچ و به صورت انحصاری برای PS3 عرضه خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع:
این خبر فقط جنبه اطلاع رسانی دارد وبس اگرچه این تکنولوژی HDRL توی نصف بازیهایی که من حداقل توسط pc انجام داده بودم وجود داشت حالا اینا چی میگن؟؟!!!
یوئیچی وادا رئیس Square Enix گفت : " احتمالا تیم ساخت Final Fantasy بعد از این به نسل بعد حرکت میکند."
" من معتقدم FF XIII بازی استثنایی و ویژه ای است که بسیار هم مورد استقبال واقع شد اما با این حال معلوم نیست که آیا دوباره بازی با این سبک را تولید خواهیم کرد یا خیر! چون من واقعا احساس میکنم تیم تولید FF XIII باید از این به بعد بازی هایی با فرم " نسل بعد " تولید کند."
به گفته او آنها دوست دارند تجربه جدیدی را عرضه کنند.
" من واقعا فکر میکنم که تیم Final Fantasy میتواند چیزی کاملا متفاوت خلق کند، اما فعلا برای مخاطبان خاص خود فعالیت میکنند."
FF XIII تا آخر دسامبر، 1.6 میلیون نسخه در ژاپن به فروش رفته و 9 مارچ در آمریکا و اروپا عرضه میشود.
محتوای مخفی: منابع:
این اصطلاح قلمبه سلمبه رو به کار می برند تا gamer های آماتوری رو که اطلاع چندانی از اینجور چیزها ندارند، تحت تاثیر قرار بدند.نقل قول:
بس اگرچه این تکنولوژی HDRL توی نصف بازیهایی که من حداقل توسط pc انجام داده بودم وجود داشت حالا اینا چی میگن؟؟!!!
استفاده از این جور اصطلاحات علمی برای فریب مشتری تو هر صنعتی متداوله.
به شغل یارو توجه کنید. "مدیر بخش بازاریابی" . فکر می کنید یک بازاریاب چقدر از مسائل تخصصی سخت افزار و بازی سازی سر رشته داره؟! پس مطمئنا از این جور اصطلاحات برای بازاریابی که شغل اصلیشه، استفاده می کنه.
پس یه چیزی تو مایه های Cut-Scene های AC II هستش چون اونجا هم تو بعضی مواقع باید دکمه بزنی و تا اتزیو بعضی کارا رو بکنه!نقل قول:
آخه مسئله سر اینه که کات سین ها خودش بخشی از بازیه وسطش یه دفعه باید دکمه بزنی !
کلا این بازی یه فیلمه که ما قراره بازیش کنیم !
مثلا همون اول بازی که اتزیو نوزاد تازه متولدت شده هستش باید دکمه بزنی تا دست و پا تکون بده و این حرفا!
یا مثلا بعضی جا ها دیگه هم این موضوع هستش ولی مشخصا باید با این بازی فرق کنه ;)
اینکه موضوع جدیدی نیست!!نقل قول:
به عنوان مثال, استفاده از تکنولوژی (High Dynamic Range Lighting (HDRL, شبکه ی چشم انسان را شبیه سازی می کند, به طوری که وقتی کریتوس از یک مکان تاریک به مکانی روشن و در معرض نور خورشید می رود, بازیکنان متوجه خواهند شد که روشنایی تصویر افزایش شدیدی می باید, همان طور که چشم انسان نیز خود را با شرایط محیط وفق می دهد."
البته شاید کیفیت این کار فرق داشته باشه!
ولی تو بازی های دیگه هم هست این موضوع!
سلام.بتای این واسه pc کی میاد؟نقل قول:
برطبق گزارش سایت اینترنتی ابسترکت360، شماره بعدی بازی Call of Duty که توسط استودیو Treyarch ساخته خواهد شد، به جنگ ایالات متحده آمریکا و کشور ویتنام خواهد پرداخت. در این شماره سازندگان توجه ویژهای به خط داستانی و جریان بازی خواهند داشت.
در این گزارش آمده: "در ساخت شماره جدید بازی Call of Duty از فیلمهای سینمایی مرتبط با جنگ ویتنام اعم از جوخه، اینک آخرالزمان و غلاف تمام فلزی الهام گرفته شده است.
ماه گذشته استودیو Treyarch طی آگهی استخدامی از متخصصین طراحی مراحل که تجربه مناسبی در زمینه تحقیقات تاریخی دارند، برای همکاری دعوت بهعمل آورد. همچنین در ماه مه سال گذشته میلادی اکتیویژن، ناشر سری بازیهای Call of Duty اقدام به خرید لیسانس چند آلبوم موسیقی مربوط به دهه شصد و هفتاد بر پایه جنگ ویتنام نموده است."
با توجه به برنامه ثابت انتشار مجموعه بازیهای Call of Duty، بهاحتمال قوی CoD7 زمستان سال آینده در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
بهنقل از ابسترکت360
کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=302&newsview=406
تو پلتفرم هاش PC هست پس تاريخ انتشارش نبايد فرقي كنه حالا يه ماه اينور اونور :46:نقل قول:
سلام.بتای این واسه pc کی میاد؟
همینطور که مسعود عزیز گفت چیزه جدیدی نیست مثلا همون half-life 2 Lost Coast بود فکر کنم که بیشتر شبیه یه دمو بود این قضیه کاملا روش مانور داده شده بود که شما حالا حساب کنید ببینید چند سال پیش بود ! قطعا منظور سازندگان فکر کنم چیزه دیگری بوده وگر نه این قضیه چیزه جدیدی نیست ...:10:نقل قول:
سام و علیکم
آقا کسی از civ V خبری داره .... قراره بیاد .... کی ؟