اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.:ohno::ohno::blink::blink::blush::blush: