سلام
اخیرا یه پرینتر اپسون c91 به دستم رسیده ، بعد از بررسی متوجه شدم رنگ نداره و واسه همین تونر هاشو نو گزاشتم ولی حالا هر چی پرینت میگیرم صفحه سفید تحویلم میده :n29:
Printable View
سلام
اخیرا یه پرینتر اپسون c91 به دستم رسیده ، بعد از بررسی متوجه شدم رنگ نداره و واسه همین تونر هاشو نو گزاشتم ولی حالا هر چی پرینت میگیرم صفحه سفید تحویلم میده :n29:
هد دستگاه خشک شده احتمالا هم درست نمی شه
نقل قول:
کردم ولی جواب نداد.نقل قول:
نه اگر شارژ کنی حل نمیشه
ولی شاید اگر چیپ کارتریج رو عوض کنی درست می شه
چیپ 85 بگیر
راستی چیپ 85 ایراد دار زیاد مواظب باش
این پیغام رو سیستم می ده یا رو پرینتر؟
اگر رو پرینتر می دی چیپ رو عوض کن
نقل قول:
ممنون. یعنی برم بازار بگم چیپ 85 میخوام؟ قیمتش چنده؟
اگر به طور کامل کارتریج رو عوض کنم حتماً مشکل حل میشه؟
سوال اینجاست که چرا روی ویندوز 7 داشت کار میکرد، ویندوز رو آپدیت کردم و درایور جدید رو ریختم مشکل پیش اومد؟
حقیقتش قطعی نمی تونم بگم
اگر یه کارتریج بتونی امانت بگیری جهت تست خیلی عالی میشه
حدود 4 یا 5 تومان باید باشه
باری اینکه چرا بعد از 7 به ویندوز 8 این اتفاق افتاده نمی دونم. حدس می زنم شاید همون موقع چیپت خالی شده و سوخته ولی ربطی به هم ندارن
البته می تونی چاپگر تو ریست کنی
توی یه تاپیک من توضیح دادم
فکر کنم تاپیک "بیایید تجربیاتمان را در زمینه های مختلف پرینتر که مشکلات بیشتر کاربرها می باشد را بیان کنیم. " باشه
با سلام خدمت همه دوستان و تشکر از راهنمایی ها و اموزش های خوبتان
من پرینتر سه کاره hp c6283 دارم که دو سه ساله با کارتریج های قابل شارژ و جوهر inktec باهاش کار کردم البته استفاده در حد خانگی اما واقعا از کیفیت رنگ و عکساش راضی بودم اما یه ماهه که با شارژ کارتریج ها پرینتر ارور میده Ink system Failure ,ارور 0xc19003f با گرفتن کلید های ترکیبی و ورود به تنظیمات و ریست و.... مشکل حل نشده ناچار پرینتر رو برا سرویس هد و... تعمیرگاه هم بردم اما نتونستن کاری انجام بدن در ضمن اینو بگم تا دو سه روز قبل از خراب شدنش به خوبی پرینت می زد همیشه مواظب بودم که حداقل هر هفته از اون پرینت بگیرم تا هدش خشک نشه اما ظاهرا مشکل از هد نیست با توجه به قیمت بالای کارتریج های اوریجنالهر کدوم35000 تومان خریدن کارتریج یه ریسکه حالا از شما خواهش می کنم برا حل مشکل راهنمایییم کنید .از طولانی شدن مطلب عذر میخوام.
تازه اگر کارتریجی که می خری ثابت شه که اصل هست. من اطلاعاتم تو زمینه جوهری خیلی کمه. امیدوارم بچه زودتر جوابتو بدن.
اما ببین این کار که می گم بکن تا حدی معملوم می شه
بدون اینکه خاموش کنی کابل یو اس بی رو قطع کن
کارتریج ها رو در بیار
صبر کن تا پیام اینزرت کارتریج بیاد حالا دستگاه رو خاموش کن
از برق بکش یه یه دقیقه ای صبر کن
روشن کن
کارتریح رو جا بزن ببین این پیغام 0xC19xxxx می اد یا نه
اگر کارتریج ها رو در بیاری و این پیغام باشه احتمال مشکل کریج برد هست و یا فلت کیبل
من نمی دونم چه کارا کردی از این که می گی ریست کردی