از این اتفاقا تو ایران :/ بیخیالنقل قول:
فقط الکی رانژه رو کردن ۱۲ تومن و مطمئنم هیچ فرقی تو سرعتشون ایجاد نمیشه و مثل سابق کندن
Printable View
از این اتفاقا تو ایران :/ بیخیالنقل قول:
فقط الکی رانژه رو کردن ۱۲ تومن و مطمئنم هیچ فرقی تو سرعتشون ایجاد نمیشه و مثل سابق کندن
دوستان من یه پیشنهادی دارم به نظرتون پارس قبول میکنه؟؟
پیشنهادم اینه که پارس برای سرویس های کمتر از 3 مگ مثل 512 و 1 مگ و 2 مگ یه تعرفه جدیدی باز کنه و مشتری ها با دادن پول بیشتر امکان بالاتر بستن خط براشون باز بشه
مثلا اگر 512 قیمت 1 ماه 12000 تومان باشه ولی اگر کسی دوست داشته باشه خطش روی روی 9 مگ یا 16 مگ ببندن مثلا 5000 تومان اضافه تر میده
من قبلا خطم رو روی 2 مگ هم بسته بودن ،2 نفر وصل میشدن من به زور برای پیج باز میشد همون 9 مگ برام خوبه
من امروز آسیاتک گرفتم . با اینکه بهترین نیست ولی با توجه به اینکه فن آوا تو منطقمون پورت خالی نداشت و های وب هم که کلا انگار شرکتیه که تعادل روانی نداره و هر روز طرح ها رو تغییر میده و مخابرات هم پینگ جالبی نداره تا اونجا که متوجه شدم رفتم سراغ آسیاتک . با 50 تومن 75 گیگ میگیرم در حالیکه تو پارس 48 گیگ میده. و باید 5 تومن برا هدیه ! شبانه هم اضافه بدم که اینجا ندارم به حاش با 10 تومن ( 5 تا بسته 3 ساعتی ایرانسل ) اینو رفع کنم . فقط با توجه به اینکه 2 خط داریم ، پارس رو نگه داشتم تا آسیا وصل بشه و پینگش رو برا بازی چک کنم و اگه در حد پارس بود ( مسئول فروش آسیا گفت با پروفایل گیم پینگ تا زیر 100 هم ممکنه برسه ) پارس رو تخلیه کنم.
درباره سرعت 16 مگ هم بر خلاف پارس آنلاین گفتن که می تونن ارائه بدن به من و به بهانه ی اینکه خط نمیکشه محدودنکردن.
پارس آنلاین شرکت خوبی بود و من کمترین مشکلات پینگ و قطعی رو باهاش داشتم ولی دیگه این 1 هفته هرکاری کردن که تخلیه کنم. سرعت بالا (16)ندادن ، هر گیگ حجم تا از طرح های جدید نخریم گرون فروشی کردن ، طرح های افتضاح گیمینگ دادن، کمترین حجم رو نسبت به همه دادن ، و تحمل انتقاد هم نداشتن و تا الان شاید 15 کامنت تو اینستاگرام از من پاک کردن :n02:
یعنی آسیاتک اگر 2 مگ هم بگیری برات روی 16 مگ هم میبنده؟؟نقل قول:
این خلاف قوانین سازمان مقررات نیست؟
از طرف منطقه مخابراتی محدود هستید به خاطر همین پارسانلاین تا همون محدودیت نمایش میده برای انتخابنقل قول:
نه .الان تو پروفایل پارس آنلاین من سرعت 16 مگ اصلا وجود نداره و زنگ هم زدم و پشتیبانی میگه خطت نمیکشه . وقتی هم که بگی آقا من پول 16 مگ رو میدم به خاطر حجمش شما تا حایی که حا داره ببند سرعت رو، اینحا قانونمند میشن و میگن خلاف قانونه! ولی آسیا تک گفت ما سرعت 16 رو میدیم و مشکلی نداره و بهش گفتم الان پارس رو 12 بسته سرعت من رو گفت احتمال زیاد خطتتون میکشه و حتی اگه نکشه طبق چیزی که گفت ، تا جایی که خط بکشه میبندن ولی میتونی هزینه 16 رو برا حجمش بدیمنقل قول:
من شیراز آسیاتک دارمنقل قول:
طرح گیم بزنید پینگش مثل پارس هست
ولی مشکل پکت لاست و تایم اوت داره بعضی مواقع
راستش تو صفحه خرید اصلی اش من قیمت حجمش رو ندیدمنقل قول:
تو صفحه اطلاع رسانی که تعرفه های جدید رو زده بود قیمت گیگش رو 2 زده بود:n36:
تو صفحه پروفایل برای سرویس قدیم من که هنوز 3 است. باید وقتی عوض کردم ببینم چند میشه.:n13:
پستت هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا جابه جا پاک کردن برگردوندن یا شاید خودت رد کردی :n15:
کامنت کسی بخاطر اینکه مخالف یک شرکت یا اگاهی سازی باسه یک مورد باشه حذف نمی کنند. مخصوصا اگر طرف کامل توضیحات رو گذاشته باشه ( مگر یکجوری نوشته باشی که نوشتاریش خلاف قوانین بوده باشه)
رو قدیمی ها پس هنوز با سیستم قدیم حساب می کنند تا وقتی عوض شهنقل قول:
من خط پارس رو بک اپ دارم ( این هم روی گیم نه حجم بالا). البته شارژش رو قبل از تصویب نرخ های جدید زدم.نقل قول:
ولی اینکه فکر کنی هر کی به محض تمام شدن شارژش سریع جمع کنه از دید من غیر منطقی است. مخصوصا که اگر خطش کاری هم باشه.:n15:
شاید 20-30 درصد این کارو بکنن ولی بقیه طی 2-6 ماه جابه جا می شن.
من هم اگرتغییر نده طی3-4 ماه دیگر می رم روی یک شرکت دیگر که شرایطش بهتر باشه
رفیق. :n02:دنبال حاشیه ای با خودت، جان هر کی دوست داری کل متنت رو درشت ننویس:n09:نقل قول:
درشت نوسی رو باسه تیتر ها استفاده می کنند نه هرچی... پستت صفحه تبلت من رو کاور کرده:n23:
این بنظرم در طولانی مدت باید اضافه بشه چون سرعت بالا با حجم 10-20 گیگ باسه خیلی ها بهتر است تا سرعت 512.نقل قول:
هم الکی ادم الاف نمی شه پشت سیستم تا یک چیزی رو سریع ببینه و همچنین بنظرم، مدت زمان ترافیک لحظه ای این گروه در طولانی مدت بهتره (چون یک لحظه میان تو شبکه کارشون رو انجام می دن و بعد هم می رن تا اینکه همش یک گروه باشن منتظر لود شدن اطلاعات باشن. الانم که معمولا چند نفر از یک اینترنت استفاده می کنند و اگر سرعت کم باشه هم مدت بیشتری استفاده میشه هم کندتر میشه:n23:
عجیبه اینو گفتن - اینا که باید خوشحال باشن یکی سرویس های گرانتر رو گرفته با اینکه سرعتش رو نمی تونه استفاده کنه. مگر اینکه سیاست های مسخره راه انداخته باشن:n23:نقل قول:
اینا بیشتر خوشحال میشن گیگی 2000 تومان حجم بفروشن.نقل قول:
پارس انلاین که بعد از عید با های وب ادغام میشه باید مثل های وب حجم بالا بده چرا حجماش از همه پایین تره؟
اینطوری می تونه جذب کاربر کنه و در دراز مد به نفع های وب و کل مجموعشون میشه
ولی الان جدب کاربر که نمیکنه هیچ بلکه کاربران فعلی هم پراکنده میشن تو شرکتای دیگه مثل شاتل و فن اوا و دیگران