نمیدونستم بعدا برم بخرم نیاز دارم اخه...ممنون بابت ادرس :n16:نقل قول:
Printable View
نمیدونستم بعدا برم بخرم نیاز دارم اخه...ممنون بابت ادرس :n16:نقل قول:
اگه مشکل از این مورد بود نباید در سالیان گذشته هم مشکل درست میشد؟ حتی در بیست روز اول سرویس جدیدم مشکلی در کار نبود و سرعت بالای هشت مگ بود و فقط بعد از قطع و وصل خطوط تلفن که پنج روز پیش اتفاق افتاد، این مشکل بوجود اومد !نقل قول:
امیدوارم مشکلت حل بشه ولی وقتی تلفن قطع میشه دیگه انتظار نداشته باش بعد از وصل شدنش خطت به اندازه ی قبل کشش داشته باشه چون قطعی تلفن 99 درصد به دلیل شبکه ی زمینی هست که معمولا نمیشه درستش کرد ،نقل قول:
کابل تلفن چه ربطی به کنتور برق داره !!! ، یه مقدار عجیبهنقل قول:
جالبه ، اگه یک عکس از ورود کابل تلفن به منزل و یکی از کنتور برق بگذارین خوب میشه .
معمولا وقتی کابل تلفن وارد منزل میشه ، شرکت مخابرات یک پریز تلفن در درب منزل نصب میکنه و سر سیم را به داخل این پریز متصل میکنه .
سیم کشی داخل ساختمان هم نهایتا به یک دوشاخه متصل میشه که در این پریز وارد میشه .
برای اینکه تست سر خط انجام بشه شما باید دوشاخه سیم کشی داخل ساختمان را بکلی از پریز جدا کنید و مودم خودتون رو مستقیم به این پریز متصل کنید.
اگه پریزی وجود نداره و سیم کشی شما دچار ایراد هست ، باید اون رو درست کنید ، از داخل کوچه جعبه تقسیم شرکت مخابرات را تا داخل منزل دنبال کنید تا مطمئن شوید سیم تلفن وارد شده به منزل کدام است .
اگر پریز وجود ندارد ، در داخل منزل این کابل را قطع نمونده و با نصب یک پریز در ورودی منزل ، شرایط را به حالت استاندارد در بیاورید .
سپس میتونید تست سر خط را انجام دهید.
برای ما هم اورده پشت کنتور بعدش هم با سیم های برق دو واحد رفته تو لوله خرطومی!نقل قول:
انتظار نداشته باش که کابلت از کناره برق رد بشه و مشکلی نداشته باشی به هر حال اگر حرف ما رو قبول نداری زنگ بزن به شرکت بگو کابل تلفنم از کنار برق رد شده این مشکل داره یا نه ببین چی بهت میگهنقل قول:
به هر حال شما خودتون بهتر میدونید! ... :n01:
سلام دوست گامی شما که الان این کابل رو خریدی راضی هستی نویزت کم شده میشه یه عکس از مودمت بزارینقل قول:
من میخواستم سرویس 16 مگ بگیرم فاصلم هم از مرکز مخابراتی تقریبا 1500متره بنظرتون اگه یه کابل عالی بخرم میتونم 16 مگ داشته باشم؟!
کابل خوب تلفن به کابلی میگن که اولا الیاژی که در تولیدش استفاده شده 100% از مس باشه و اینکه شیلد دار باشه بعد از کابل مسیر صحیح برای کشیدن کابله و سپس یک پریز مرغوب :n01:نقل قول:
شما با این فاصله باید سرعت 21 مگ رو بتونید بگیرید البته در شرایط مناسب ! حال ممکنه کمی هم ازش کاسته بشه الان مگه کشش خط روی چه عددیه؟
من که داداش ۱ کیلومتر با مرکز فاصله دارم سر خط مستقیم سیم کشیدم ریتم مکس جر بده ۲۰ بیشتر نمیشه اونم نه همیشگینقل قول:
21 رو چ حساب اخه الانم مکس حدود 18700 هست نویز هم 28 هست
فاصله از مرکز درسته تاثیر گذاره ولی این مهمه چقد سیم دویده شده واسه اینکه برسه دست مشترک و چقد تو بین راه سیم کات شده
خیلی عجیبه همسایه ما سه کیلومتر با مخابرات فاصله داره 24 و قشنگ میکشه