pp..tp وصل میشی؟:n04:نقل قول:
Printable View
pp..tp وصل میشی؟:n04:نقل قول:
آره الان با pp. tp تست کردم ارور 806 میده! ولی l2^tp مشکلی نداره خدا رو شکر.:n02:نقل قول:
خب جالب شدنقل قول:
الان pp.tp بستن قبلا هم l2..tp بسته بودن
میمونه ip...sec با اون داری وصل میشی کلک:n02:
s..s..tp هم که کلا سرعت پورت 443 نابود کردن نشه استفاده کرد
پس همین ip..sec فعلا هست زیاد خوشحال نباش هنوز تو باغ نیستن اونم میبندن:n02:
نه باو! با همون l2 وصل میشم با pre shared key!نقل قول:
چه خبره دوباره؟! تقویم رو نگاه کردم خبری نبود!
جدیدا کوسه ها و لنگرها تخصصی کار میکنند! فقط چیز پی رو گاز میگیرن!:n02:
oovoo برای شماها کار میکنه؟ واسه من کار نمیکنه!:n03:
همونه دیگه pre shared key همون ipsec یه کد تعریف میکنی میزنی کانکت میشه حالشو میبری:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره خبری نیست نمیدونم والا جدیدا به قول خودت حرفه ای شدن دیگه روز های خاص کاری انجام نمیدن که تابلو باشه از چند هفته قبلش اقدام میکنن:n02:
الانو نمیدونم برا چی کردن(پستای مارو دیدن خونشون به جوش اومد:n08:) شاید اون مرده کی بود گفته بود تا اخر سال همه پورتای چیز پی ان میبندیم کار خودشو کرده الوعده وفا:n02:
چت اینا که کلا من زیاد استفاده نمیکنم ولی تست کردم اره همینجوری کار نمیکنه فقط با چیز:n09:
:n28:
کسی شنید 20:30 چی گفت؟
گفت اینترنتی که 512 بوده نامحدود بوده 20 تومن قراره بشه 4500 تومن به ازای هر گیگ هزینه بگیرن 512 اختصاصی هم گرونتر شه :18:
جالب اینجانست گفت اینو تنظیم مقررات اعلام کرده و طرف مصرف کننده رو گرفته به این نتیجه رسیده
نمیدونم اینا طرف شرکت ها رو بگیرن چجوری ملت رو میچاپن :n28:
جالبه همه دنيا در حال پيشرفته ولي اينا پسرفت ميكنن!به جاي اينكه قيمتا مناسبتر شه و سرعت بره بالاتر و نامحدود باشه اينا دارن برعكس عمل ميكنن و نامحدود رو محود ميكنن و قيمتو ميبرن بالا!واقعا ديگه شورشو در آوردن
من هم شنیدم و فقط میشه گفت فاتحه اینترنت هم خونده شد. طرف مصرف کننده گرفتنشون تو حلقم. اگر اهل دانلود باشی با قیمتهای جدید باید برای پرداخت صورتحساب وام بگیری. فقط سوالم اینه که از کی اعمال میشه؟نقل قول:
من هم 20:30 رو دیدم.
فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه.
خودشون یکی دو سال پیش مصاحبه کرده بودن که فروختن اینترنت حجمی خلاف مقرراته و الان می خوان خودشون حجمی کنن.
حالا کسی قیمت داره که گیگی چقدر میشه؟ از کی ؟
الان یه وی پی انL2TP/IPSECگرفتم کار کرد!
کسی میدونه فرقش با PPTP چیه؟؟