لطفا یه نفر سیو دو مرحله آخر رو با این ویندوز لایو واسم بذاره
Printable View
لطفا یه نفر سیو دو مرحله آخر رو با این ویندوز لایو واسم بذاره
این هم یه دونه ترینر توپ برای این بازی به تاریخ امروز:2009/01/20
این ترینر هم روی ویستا و هم روی اکس پی به خوبی کار می کنه.خودم شخصا دارم با این ترینر روی ویستا بازی می کنم.کد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_grand_theft_auto_4.shtml#Grand%20Theft%20Auto%204%20v1.01%20(v1.0.1.0)%20+10%20TRAINER
با ترینر مراحلش هیچ مزه ای نمیده .
نه خیر . من از اون دسته افرادی نیستم که به جی تی آ چهار بگم جی تی آ 6 ! من موقعی که اعداد یونانی رو حفظ بودم شما کجا بودی !!! من خودم سواد دارم میدونم که این عدد چهار هستش ! من تفکر مردم رو بهت گفتم ! گفتم که مردم ایران به nfs mw میگن nfs 11 !!!!!! هربازی هم که میاد یه شماره بهش اضافه میکنن ! من حتی از مغازه دار هم پرسیدم جی تی آ جدید رو داری بهم گفت آی وی رو میگی !!!!!!! تو دلم گفتم کی میاد به این حالی کنه که این جی تی آ چهار هستش !نقل قول:
samsung_d600 :
چیزی رو که نمیدونی نگو . یکم فکر کن .
Gta I
Gta II
Gta III
Gta Vice City
Gta San Andreas
Gta Vice City Stories
Gta Liberty City Stories
Gta IV
Gta IV Lost And Diamond
آخریه به زودی میاد .
در هر صورت Gta I و II هم یه بازیه . فکر کنم شما هم جزو اون دسته ی توی امضام هستی که به Gta IV (Gta 4) میگی Gta 6 !
دقیقا همینطوره .نقل قول:
چون با ترینر بازی خسته کننده میشه .
ولی وقتی بدون تقلب و ترینر بازی کنی همیشه سعی میکنی که برنده بشی . :46:
دوست عزیز متاسفانه این یه بحثیه که تمومی نداره !نقل قول:
نه خیر . من از اون دسته افرادی نیستم که به جی تی آ چهار بگم جی تی آ 6 ! من موقعی که اعداد یونانی رو حفظ بودم شما کجا بودی !!! من خودم سواد دارم میدونم که این عدد چهار هستش ! من تفکر مردم رو بهت گفتم ! گفتم که مردم ایران به nfs mw میگن nfs 11 !!!!!! هربازی هم که میاد یه شماره بهش اضافه میکنن ! من حتی از مغازه دار هم پرسیدم جی تی آ جدید رو داری بهم گفت آی وی رو میگی !!!!!!! تو دلم گفتم کی میاد به این حالی کنه که این جی تی آ چهار هستش !
مطمئن باش کسی نمیتونه به اینطور فروشنده هایی حالی کنه .
میشینی 4 ساعت واسشون میگی بعد که میری پشت سرت هر هر راه میندازن !
به نظرم این بحث ورژن ها رو بیخیال بشید بهتره !
قرباننقل قول:
شما ماشین جایزه را از برنی دریاف کردین؟
سلام خیر ماشین برنی رو کجا باید پیدا کرد تو نقشه هیچ علامتی نیست
دادا شرمنده اگه پست 5848 تو بخونی میبینی حرفت یه نموره ایهام داشت که منم بد گرفتم .عذرخواهی ما را بپذیر ای امون هوتپ بزرگ!:42::45:نقل قول:
صدهزار حیف که اصلا بهت نمیاد وگرنه منم یوزارسیف صدات میکردم :27:نقل قول:
Iv رو هم چون با تغییرات رجیستری رو سرویس پک 2 اجرا کرده بودم داشت کاممو داغون میکرد پاکش کردم رفت ، واقعا خیلی بازیه سنگینیه پورتشم رو pc جالب نیست یعنی خیلی بده :41:
چی میگینقل قول:
پسرم الان بهت بگم این بازی از دو کنسول دیگه رو pc بهتر اجرا میشه میگی نه!!!!:19: