صبا 512 و 1 مگش شبی چقدر دانلود داره؟
Printable View
صبا 512 و 1 مگش شبی چقدر دانلود داره؟
به شدت تایید میشهنقل قول:
سرعت شبانه ی همه ی سرویس های صبا با هم برابر ه فرقی نداره که 128 داشته باشی یا 2 مگ :)نقل قول:
دوست عزیز جناب jackson2010 من اصلا برای شاتل نمیخوام که تبلیغ کنم چون نه سودی برای من داره نه کسی اکانت نگیره ضرری فقط میخوام که خودم و بقیه بهترین بهره رو از شرکت خدمات دهنده بابت مبلغی که پرداخت میکنیم داشته باشیم اینو گفتمک تا این مطلب رو بیان کنم که من هم با نر شما موافقم کلا همشون سر و ته کی اند فقط سود سود سود بیشتر برای خودشان ولی در رابطه با موردی که شما گفتید با کسایی که از شاتل خدمات گرفتن یک راه برای دور زدن اینکه تو لیست سیاه شاتل نشید و روی سرعت 3 کیلوبایت محدود نشید اینه که ساعات و حجم دانلودتان هر یکی دو روزی عوض کنید یعنی اینکه امروز از ساعت یک و مثلا یک یک گیگ دانلود کنید فردا از ساعت یک و نیم و 950 مگ روز بعد از یک و 1200 مگ به طور کلی باید چند روز مثل هم نباشن خصوصا ساعات دانلود ولی روی هم رفته برای کسانی که مثل من 80 درصد کارشون دانلوده و شبانه بدردشون میخوره تو یه مقایسه سر انگشتی مشخص میشه که کدوم شرکت به کارشون بیشتر میاد
من هم همین مشکل رو داشتم ولی یه راه به نظرم امد اینکه هر وقت صبا دیسکانکت میکنه و فایر در حال دانلود باشه تنها چیزی که میتونه از ادامه دانلود جلوگیری کنه تغییر ای پی هستش که با هر بار قطع شدن تغییر میکنه بخاطر همین با گرفتن یک س ا ک س ای و باز کردن فایلهای فایر با این ای پی دیگه با قطع شدن جلوی دانلود گرفته نمیشه و راحت به خواب نازتون برسید بدون نگرانینقل قول:
سلام
من سرویسم از 25 هر ماه شروع میشه و 128 ماهی 10 گیگ دارم از 25 تا الان 9 گیگ مصرف شده در حالی که در قسمت ریز مصرف از 31 تا الان 2.5 گیگ رو نشون میده . این چه وضع سایته آخه!!! 5 روز قبلش معلوم نیست چه اتفاقی افتاده من قبلش به شک افتاده بودم که ترافیک دزدی دارن ولی الان تقریبا به یقین تبدیل شده یه پشتیبانی درست و حسابی هم ندارن واقعا اعصاب آدم رو داغون میکنن . از چاله در اومدیم افتادیم تو چاه:angry:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بله من هم این روش رو قبلا توی تایپیک شاتل نوشتم ولی با این روش توی همون ماه محدود نمیشی ولی ماه بعد که تمدید کردی محدودت میکنند البته محدودیتش نصفس و ممکنه بعدا ازاد بشه یا از 3 به بعد درست بشه (تجربه خودم)
سلام به دوستان گلم. یه سوال داشتم خیلی فکر کنم ساده باشه ولی من جوابشو نمیدونم. سوالم اینه:من که تو یه شهرستان تو ارومیه هستم...میتونم از adsl مثلا تهران یا هرجای دیگه غیر از شهر خودمون استفاده کنم؟ اگه آره...هزینه رو تلفن منزل منظور میشه؟
سلامنقل قول:
به نظر من وقتی آدم توی انتخاب چندتا گزینه داره و هرکدوم حتی اگه یک اپسیلون از دیگری برتره خوب باید اون رو انتخاب کرد
خیر نمیشه.نقل قول: