بجز سرعت ۱۲۸ که یک گیگ پنج هزار تومنه ، سرعتای بیشتر میشه یک گیگ گرفت یا نه؟
Printable View
بجز سرعت ۱۲۸ که یک گیگ پنج هزار تومنه ، سرعتای بیشتر میشه یک گیگ گرفت یا نه؟
دوستان کسی میدونه ایرانسل این مودم جیبی جدیدش رو کی میخواد ارائه کنه؟
سلام ! من یدونه مودمBM632W دارم که برای اینکه آنتن بده مجبورم بزارمش کنار پنجره ! می خواستم ببینم بدون کابل LAN نمیشه از این مودم استفاده کرد ! مثلا WIFI و اینا چجوری هست ! برای PC میخوام !
ممنون !
چرا دیگه کسی جواب نمیده مثل اینکه این روزا کسی با وایمکسش مشکلی نداره امیدوارم همین طور باشه ولی ما رو که وایمکس نداریم فراموش نکنید و به سوالاتمون جواب بدین.
دوست عزیز ، مودم شما قابلیت Wifi رو داره و شما میتونید بصورت بیسیم به اینترنت وصل بشید البته باید کارت مربوطه رو سیستمتون نصب باشه اگر نه، اول باید اون رو بخرید که حدودای ۲۵هزار تومنه شاید هم ارزونتر یا...نقل قول:
اهوازيهايي كه وايمكس دارن اعلام وضعيت كنن البته با ذكر نام محله اي كه ساكن هستن.
ساعت 2 بعد از ظهر جمعه سرعت اینترنت افتضاحه و روی 16 هستش و میره زیر 1 کیلوبایت میاد بالا . سرویس 512
من مودمم رو توی کیانپارس ، باهنر، آریا شهر امتحان کردم و سرعت بیشتر وقتا کامل بود(سرویس 2 مگ)نقل قول:
اما توی گلستان BTS ای که مودم بهش وصل میشه ظاهر مشکل کمبود پهنای باند داره و خیلی پیش میاد که افت سرعت داشته باشم
چند تا تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا توی گلستان وضعیت چندان جالب نیست (الان گلستان هستم) ولی بقیه جاهای شهر اوضاع یکم بهتره
نقل قول:
طرفای خشایار و سه راه خرمشهر وضعیت چه جوریه؟
بچه ها طرح تخفیف عید غدیر تموم شد و من نرسیدم ثبت نام کنم آیا مناسبت دیگه ای كه نزديك باشه و احتمالا دوباره طرح بدن هست؟