تشکر دوست عزیز ولی این مدلی که گفتید 32 یا 37 اینچ داره تو ایران؟ و 37 اینچش تو اون رنج اندازه یعنی حداکثر عرض 85 سانتی هست که من گفتم؟نقل قول:
تشکر دوست عزیز ولی این مدلی که گفتید 32 یا 37 اینچ داره تو ایران؟ و 37 اینچش تو اون رنج اندازه یعنی حداکثر عرض 85 سانتی هست که من گفتم؟نقل قول:
با سلام
من اول می خواستم 46c8880 بخرم که کمیاب شد. حالا از نظر اندازه قسمت نشیمن خانه که حدود 4.5 در 4.5 است و پذیرایی و نهار خوری نیز یه طورایی به اون اضافه میشه نظرتون درباره 55d8880 چه؟ آیا بزرگ نیست؟؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
تو این سایت میگه HX800 بهتره
چقدر میشه به تست این سایت اعتماد کرد؟؟
بچه ها كسي نميخواد منو راهنمايي كنه؟:41:نقل قول:
دوستان -اهل فن لطفا راهنمایی کنید
چند وقتی است از استاید خبری نیست
دیگه کسی به سئوالات کلید ی جواب نمی ده
البته حق هم دارند بی مایه فطیره
اما ما در خدمتیم
اما سئوال
من موندم بین
lg le8500
panasonic v20
samsung d6960
که اگه از تهران بخرم 42 اینچ اگه از بانه بخرم 46 یا بالاتر
البته دوست دارم 3d باشه ولی اگه خیلی کیفیت را زیر سئوال ببره نمی خوام بیشتر samsung d6960 را انتخاب کردم چون میگه دانگل سر خود است (برای ارتباط داخلی- ولی نمی دونم اصلا کسی تا حالا از این گزینه استفاده کرده یا نه=یعنی کارایی داره )
و دلیل دیگه 3dبودن ان است.
اما panasonic v20 خوب معلومه بعنوان یک 2d عالی است ولی یکی بدلیل مصرف بالاتر برق و دیگه اینکه مدلهای موجود نه ابزار اینترنت ونه تیونر دیجیتال ندارن
ولی باز هم از نظر تصویر وسوسه کننده است!!!
اما
lg le8500 فقط چون 3d نیست
ولی موندم
اقا کمک کنید
خواهشا دوستان رعایت کنید،اینجا جای...نیست:13:نقل قول:
من چندتا کیلیپ با کیفیت دانلود کردم اما با فلش روی c5550 پخش نمیشه:13:فرمت AVCHD هست.
حالا برای اجراش چه کنم؟
یه خورده وقت بذارین و این دو تا ریویو رو از سایت flatpanelshd مطالعه کنید. بویژه قسمت کیفیت تصویر رو که موضوع مورد تردید شماست. در ضمن این سایت یکی از معتبرترین هاست.نقل قول:
کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1281011605
با مقایسه ایندو خودتون میتونید ببینید که کدومشون بیشتر به کار شما میاد. گر چه قبلا هم اشاره کردم که انتخاب شارپ به عنوان "شدیدا توصیه میشود" کار مقایسه رو را راحت کرده.کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1272005448
خیلی ممنون از همه دوستانی که وقتشون رو میزارن و اطلاعاتشون رو در اختیار میزارن
اگه باعث ایجاد کدورتی هم بین دوستان شدم عذر خواهی میکنم
با توجه به همه بررسی ها فکر میکنم le820 مناسب تر باشه
دوستانی که توهین میکنن حواسشون باشه هزار بار گفتم اگر در پستی توهین و ناسزا میبینید یا احساس میکنید حاوی مطالب غیر اخلاقی هست به جای اینکه شخصا بیاین اقدام کنید و با توهین جواب بدین گزارش تخلف بدین تا مدیرا رسیدگی کنن در غیر صورت با هر کسی که توهین کنه چه شروع کننده باشه چه جواب داده باشه یک جور برخورد میشه.