ولی جاش مثل اینکه روزانه هر گیگی نصف قیمت حساب میکنن...نقل قول:
Printable View
ولی جاش مثل اینکه روزانه هر گیگی نصف قیمت حساب میکنن...نقل قول:
البته منظورم با این شرایط بود که سپنتا میده...مثلا 256 رو برای بیشتر از 5 گیگ مصرف میده گیگی 1900!!! خب هیچ شرکتی همچین چیزی نمیده.الان دوستانی که شبانه دارن ماهانه چند گیگ از شبانه میتونن دانلود کنن؟! با همه این شرایط افت سرعت و قطعی و این چیزا؟نقل قول:
سلام. آره میخوام 256 نامحدود بگیرم تست کنم. اگه سرعت 30-32 ثابت داد بهم ماه بعدش 512 میگیرمنقل قول:
سلام
من از آسیاتک سرویس گرفتم
قبلا داشتم خیلی خوب بود اما یه مدت شیراز نبودم حالا که دوباره گرفتم افتضاحه
وسط قطعی های لینک هر از گاهی یه ذره نت وصل میشه(از بدبختی همش با ایرانسل وصل میشم):19:
کسی الان خبر از همیارنت نداره؟؟؟
شنیدم بد نیست
تعریف نوین نت هم زیاد شنیدم البته اگه تو شیراز سرویس بده(تو سایتش چیزی در مورد شیراز ننوشته بود)
اگه کسی از نوین نت خبر داره لطفا بگه
دوباره وضع ماتريكس خوب شده.پينگ پايين.
سلام دوستان ی پیشنهاد برای شما دارم که کسایی که می خوان از شرکت دیتانت اشتراک بگیرن صرف نظر کنن. چون من هم از این شرکت اشتراک گرفتم و اصلا از سرعت و جوابگوییشون اصلا راضی نیستم
دروود بر شما دوست گرامی،من چندی است که از همیار به آسیاتک کوچیده ام و جز پیشمانی هیچ چیزی به دست نیاوردم!!! تنها پیزی که مرا به سوی آسیا تک کشاند ،افزایش سرعت(brust) آسیاتک به 2 مگ بود که این هم دچارم نشدو جز دردسر هیچ چیزی تا کنون نداشته ام!! در مورد همیار بسیار نوشته ام،هرچند هر شرکت دشواری های خودش را دارد اما همیار را از چند جهت م یتوان بررسی کرد: سرعت روزانه بسیار خوب،سرعت باز کردن صفحه بسیار خوب،پشتیبانی و فروش بسیار خوب،دشواری های احتمالی کم،افزایش سرعت(brust): ندارد،شبانه با روزانه برابر است ،من که چند سالی بود با همیار کارم ی کردم روی هم رفته بسیار کم به پشتیبانی با این شرکت نیاز داشتم!! امیدوارم که دوستان نیز کیفیت این شرکت را آزامایش کنند.نقل قول:
سلام دوستان
دیگه سرویسهای ارم نت واقعا افتضاح شده و قابل تحمل نیست دوستان از طریق لینک زیر به گوششون برسونن
سرویسهای روزانه:پینگ بالا/قطعی زیاد
سرویس شبانه هم که دیگه افتضاح شده ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارم نت واقعا خیلی افتضاح شده - هر چه قدر صبر کردم درست بشه اما نشد - قید شبانه هم زدم اما روزانه هم مشکل داره
آخه این چه وضعیه
الان کدوم شرکت شبانه درست و حسابی داره؟