برنامه رو که از همون تاپیک دانلود کردم. حالا شما نگفتید که جمله ی من درسته یا غلط.نقل قول:
Printable View
برنامه رو که از همون تاپیک دانلود کردم. حالا شما نگفتید که جمله ی من درسته یا غلط.نقل قول:
خب آپدیت کردی؟نقل قول:
ببین یه باتری دیگه میتونی گیر بیاری، مثلا با یکی از رفیقهات دو روز باتری ها رو جا به جا کنین ببینین چی میشه.
آرهنقل قول:
اوکی - ولی احتمالا خود باتری مشکل داره
با سلام
کابل خروجی TV، تو جعبه تمام 5800 ها هست؟ یا باید خودمون بخریم؟؟ قیمتش چنده؟؟
درست بودنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چندهنقل قول:
من فکر می کنم مشکل باتری رو پیدا کردم، البته خودم هنوز در حال تست هستم و مطمئن نیستم. (خودمم مشکل باتری دارم.) چون تو تنظیمات گوشی، حالت شبکه به صورت Default روی Dual Mode هست یعنی هر دو شبکه GSM و UMTS فعالند و این در حالیه که فعلاً شبکه UMTS یا همون 3G تو ایران فعال نیست و فعال بودن این گزینه یعنی Dual Mode باعث می شه که گوشی دائما به دنبال شبکه UMTS باشه و این یعنی مصرف باتری (چون هیچ چیزی به اندازه ی جستجوی شبکه باتری رو قورت نمی ده، اون هم شبکه 3G که در حالت وصل بودن باتری رو قورت می ده. :31:) بنابراین باید با گذاشتن گوشی رو حالت فقط GSM مشکل حل بشه.نقل قول:
البته من می گم خودم تازه دارم تستش می کنم و مطمئن نیستم ولی یکی از دوستان پارسال یه گوشی SAMSUNG گرفته بود و همین مشکل باتری رو داشت، من هم این کار رو روش انجام دادم و شبکه رو روی فقط GSM گذاشتم و مشکل باتریش حل شد. حالا ببینم مشکل گوشی خودمم همینه یا نه.
این فقط واسه وقتی که میخواد شبکه رو پیدا کنه (آنتن رفته یا تازه گوشی رو روشن کردین) تفاوت ایجاد میکنه.نقل قول:
وقتی آنتن رو پیدا کرد دیگه تفاوتی نمیکنه Dual بوده باشین یا نه.
با یه شارژر دیگه هم تست کردم بازم فرقی نکرد ( یه جا دیگم گفتم اینو )نقل قول:
شارژر گوشیت رو هم چک کن ببین ولتاژش چنده
نه تاثیر نداره یا اگه داشته باشه 5%نقل قول:
من در 2 حالت تست کردم
نقل قول:
نه نداره باید بخری
8 تومن یکی از بچه ها خریده بود
آقا این SignSIS رو از کجا گیر بیارم؟نقل قول: