آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟
Printable View
آخرین پچ رو از کجا دانلود کنم؟
کل چیزهایی که خواستی رو با جستجو در همین تاپیک می تونی بدست بیاری ولی آپشن و ادیت فایل دیگری رو ول کن اپشن فایل حاوی رکورد های شخصی شماست و ادیت فایل یه چیز سلیقه ای هست که به درد تغییر اسم می خوره که شما میتونید ادیت فایل خودتون رو مطابق میل خودتون با PES Editor ویرایش کنیدترکیب خوب و حرفه ایاز نظر من 3 4 3 هست 3 مدافع به صورت خطی یک هافبک دفاعی و دو هافبک جاحی برای سانتر از جناحین و یک هافبک هجومی برای بازی سازی و تغذیه مهاجمین و خط حمله هم میتونه متشکل از یک مهاجم نوک CF و دو مهاجم جناحی WF یه ترکیب کاملا هجومی و حرفه ای هست که با ادیت می تونی ارنج کنینقل قول:
تیم دسته سومی فرانسه نداریم توی بازی عزیز:31:نقل قول:
کرک چیه ترینر:10:
در ضمن در مورد آوردن نمره 8 یا 8.5 هیچ قاعده ای نداریم توی BAL معمولا اگه ضربه ازاد و شوت و پاس اینا داشته باشی و پر کار باشی حتی اگه پاس گل ندی و گل هم نزنی 8 میشی حتی برای من یه بار پیش اومد نه گل زدم نه پاس گل دادم ولی نمره ام 8.5 شد. خیلی زور زدم ببینم کی 8.5 میشیم ولی هیچ رابطه ای پیدا نکردم
در پایان از اطلاعاتت در مورد BAL تشکر می کنم منم در کل باهات هم عقیده هستم و مود BAL یه مود استثنایی و اعتیاد آور هست که لذت فوتبال رو به آدم القا می کنه:46:
موفق باشی رفیق
حدود 20 صفحه قبل من هر دو رو واسه دانلود گذاشته بودم فکر کنم جستجو کنی گیر میاریشوننقل قول:
همین تاپیک یا هم گیمینگ اگزسنقل قول:
این ها با هم چه فرقی دارن؟:
BURGUM
GamingAccess Community Patch
من دارم بورگام 6 رو دانلود میکنم...حدود 160 مگابایته...میارزه؟
توی قسمت پیغام های عمومیت که درخواست کرده بودی، گذاشتم. کاملاً با راهنما هستش، که مشکلی نداشتهنقل قول:
باشی. :10::46:
مطمئناً GamingAccess خیلی بهتر و کاملتره!نقل قول:
ولی من معتقدم پچ اصلا حال نمیده من که کیت سرور خالی رو همراه با PES Editor دانلود کردم انداختم توی پوشه بازی هر چی لازم باشه خودم با سلیقه خودم ویرایش میکنم اصلا خوشم نمیاد از سلیقه دیگران استفاده کنم خودم ویرایش می کنم. البته بورگوم پچ اینش خوبه که داخل GDB ش همه لباس های تیم ها رو به صورت واقعی داره و من فقط تیم های باشگاهی + تیم ملی ایران رو لباس هاش رو اصلاح کردم از تغییر داده شدن لیگ یا تیم یا بازیکنان توسط شخص دیگه خوشم نمیاد. بورگوم پچ حسنش به اون فولدر GDB ش هست والسلام لذت بازی به اورجینال بودنشه
نقل قول:
سلام
میشه چندتا عکس از ورزشگاه آزادی وچهره بازیکنان ایرانی این بازی اپلود کنی میخام کیفیتشو با مال خودم مقایسه کنم ممنون میشم
یه سوالم داشتم موقع بازی تو لیگ برتر ایران تصویر لرزش نداره ؟
من تازه اومدم تو این تاپیک حوصله هم ندارم 1000 صفحه رو بخونم میشه لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه .
1- پچی چیزی هست که اسم مسخره بازیکنای کلاسیک و تیم ملی رو درست کنه؟
2- میشه با lan بازی کرد؟چه جوری؟
مر30 فور آل!
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنین
یکی اینکه برای اجرای کیتهای باشگاهها مثلا آرسنال کیت آرسنال رو دانلود کردم و به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni\Premier league\Arsenal
و فایل map رو هم به این آدرس :
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\GDB\uni
کپی کردم
از اون چیزایی که تو صفحات فروم خوندم فکر میکنم همین کافی باید باشه ولی توی بازی که میرم تغییری نمیکنه ، پیرهن چنتا تیم دیگه هم خراب میشه .
کیت سرور تنظیمات خاصی داره ؟ کار دیگه ای هست که باید بکنم ؟ ...
سئوال دیگه اینکه واسه کپی کردن فایلهای دیگه (توپها ، استادیومها ، صورتها و...) به چه مسیرهایی باید برم و چه کار باید بکنم ؟ اونا هم فایل map میخوان ؟ لطفا به تفکیک مسیرها رو بگید ممنون میشم :20:
1- 3 یا 4 صفحه قبل یه ادیت فایل گذاشتم که این کارو انجام میدهنقل قول:
2-- یه رهی بود که گوگل بوی عزیز به اون اشاره کرده بود اخیرا
نقل قول:map فایل رو باز کن همه نوشته ها رو پاک کن این متن رو کپی کن توش
فقط لباس آرسنال اصلاح میشه لباس های دیگه نه سیاه میشن نه اصلاح به صورت دیفالت باقی میمونن توی مپ فایل باید در صورتی آدرس کپی کنی که فولدر GDB اون تیم توی کیت سرور وجود داشته باشهنقل قول:
67,"Premier League\Arsenal"
------------------------
چی میشد اگه این باگ گرافیکی ها توی بازی نمی بود به امید روزی که حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----- شکن از کجا بیارم؟نقل قول: