میرم آلمان عراقم شد کشور اگه یه پولیم دستی بهم بدن نمیرم عراق:n09:نقل قول:
Printable View
میرم آلمان عراقم شد کشور اگه یه پولیم دستی بهم بدن نمیرم عراق:n09:نقل قول:
1مگ نامحدود - 24 ساعته همینطور با ثبات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این دانلود رایگان شبانه مخابرات که میگن از ۱ شب
تا ۷ صبحه محدودیتی هم داره؟
صداش رو در نیارین :n02: گوش شیطون کر وضعیت توپ شده :n09:
دانلود من رفته رو 2 مگ :n20:
سلامنقل قول:
از 1 تا 8 هست
هیچ محدودیتی وجود نداره فقط بدلیل ترافیک زیاد شبکه از ساعت 1 تا 2.5 ممکنه با افت سرعت مواجه بشید
مبارکهنقل قول:
الان که حضرات مخابراتی بیان پست رو ببین حالیت می کنن :n02:
نمیدونم از این اتفاقا چرا واسه من نمیفته ؟؟؟
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات میگم سرویس 2 مگ دارم Downstream مودم از 1750 بالاتر نمیره ، میگه یعنی چی :n02:
مغزش رو خوردم رفت مدیرشو صدا کرد اونم گفت بررسی می کنیم حالا معلاوم نیست بررسی میشه یا نه :n02:
از دیروز عصر تا به الان حدود 15 گیگ فایل دانلود کردم :n02: پدر مخابرات رو در آوردم :n08:
از سرورای خارجی با سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم و از سرورای ایرانی حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه :n09:
نقل قول:
نامحدود 256 بود درسته ؟! چرا ما از این شانسا نداریم :(((((
آره 256 نامحدود
تا حالا تو این چند ساله که اینترنت داشتم چنین سرعتی ندیده بودم :n02: یه دوستی دارم هم محله خودمونه اونم از مخابرات سرویس 256 نامحدود گرفته ماله اون هیچ تفاوتی نکرده تازه کمتر هم شده :n09:
فکر کنم ماله منو انگولک کردن یادشون رفته برگردونن سر جاش :n09: آخه من چند روز بود میرفتم فلکه مخابرات پیش رئیس امور مشترکین شکایت میکردم :n02: شاید طرف از دستم خسته شده گفته مال اینو درست کنید دیگه قیافش رو نبینم :n08: پاشید برید شکایت کنید :n02:
دقیقا همینه چون وقتی بهشون میگی داون استریم رو بخاطر نویز بیارن پایین، خط رو باز میذارن تا کارشون رو انجام بدن، حتما بخاطر این 3روز تعطیلی عجله داشتن که زودتر برن خونه یادشون رفته خط رو ببندننقل قول: