سلام . تشکر از جوابتون . دقیقا اینطوره . عقربه ی سرعت سنج وقتی 100 رو رد میکنم شروع به لرزش میکنه . اگه درستش نکنم نهایت ممکنه سرعت سنج از کار بیفته یا ضروریه که الان درستش کنم ؟نقل قول:
Printable View
سلام . تشکر از جوابتون . دقیقا اینطوره . عقربه ی سرعت سنج وقتی 100 رو رد میکنم شروع به لرزش میکنه . اگه درستش نکنم نهایت ممکنه سرعت سنج از کار بیفته یا ضروریه که الان درستش کنم ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
این چسب رو برای چی خریدین ؟
برای واشر سرسیلندر ؟
===================================
سلامنقل قول:
اگه بهش نرسید هی بدتر میشه
اگر گیربکس تعمیر کردین ممکنه مکانیک یادش رفته مهره ی سیم رو سفت کنه
شاید هم چرخ دندونه ی توی گیربکس که سیم بهش وصل میشه خورده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم سر سیم خورده و گِرد شده
در کارتر روغن (همونجایی که روغن تو ماشین میریزن) رو باز کن. در رو وارونه کن و ببین اگه داخلش کرم رنگه عیب می تونه واشر سر سیلندر باشه. اگه ماشینت پراید باشه آب روغن قاطی نمی کنه. یعنی آب وارد روغن نمی شه.
سلام.
مخزن پمپ کلاچ رو که باز کردم اصلا روغن نداشت ، حتما نشتی داره دیگه ؟! تا جایی که میدونم و روی درب مخزن نوشته بود از همون روغن ترمز (dot3 ) باید استفاده کنم البته بعد از کشف محل نشت . (البته مطمئن نیستم نشتی داره چون ماشینو 1 هفته ست تحویل گرفتم ) نداشتن روغن کلاچ به غیر از سفت شدن کلاچ چه تاثیری داره ؟ اگه روغنش ته بکشه دیگه کلاچ ندارم ؟
یه سوال هم در مورد روغن ترمز داشتم ، این جمله درسته ؟! "سایش زیاد لنت ترمزها به علت کار زیاد، پیستون را به سمت دیسک یا کاسه می کشاند تا افزایش فاصله ی لنتِ نازک شده با دیسک یا کاسه جبران شود. در این صورت ارتفاع سطح مایع کاهش می یابد. با تعویض لنتها، اگر بازهم سطح روغن را پایین دیدید، تا حادثه تلخی رخ نداده(!)، به دنبال نشتی در سیستم روغن بگردید."
تشکر .
این مورد هم درباره کلاچ روغنی و هم ترمز صدق می کنه وقتی که لنت پد ها کوتاه می شوند سطح روغن ترمز گایین میرود و تا آنجایی که خطر آفرین نباشد یعنی بیش از حد پایین نرود می توان تا زمان تعویض لنت روغن اضافه نکرد همچنین اگر بیش از حد روغن بریزید بعد از تعویض لنت سر رفته و رنگ ماشین رو خراب می کنهنقل قول:
در مرود کلاچ چون مخزین بسیار کوچکی داره خیلی از کم شدنش نگران نباشید و می تونید با مقدار بسیار کمی روغن آز همون مدل جبران کنید اگه در مدت کوتاهی دوباره خیلی کم شد اونموقع نشتی داره و یا هواگیری نیاز داره
خالی شدن مخزن به هواگرفتن سیستم و از دست رفتن کلاچ یعنی خالی کردن کلاچ زیر پا و بد جا رفتن دنده ها منجر می شه تا جایی که کلاچ رو از دست می دید
فقط در هر دو مورد نگذارید دیگه خشک بشه تا هوا وارد سیستم بشه و دردسر ساز باشه
بله .به دور فشار روغن و جاهایی ک فشارزیاد بود زدم که محفاظت کنه .نقل قول:
سلامنقل قول:
به این سایت خوش آمدید
منظورتون اینه که پراید اصلاً امکان نداره آب و روغنش با هم قاطی بشه ؟
اگه بله , علتش چی هست دقیقاً ؟
بعد از تعویض واشر سرسیلند پژو405 ایا صلاحه تا 10 روز اول اب معدنی بریزم تو رادیات بعدش ضدیخ قاطیش کنم ؟؟؟؟اخه تازه واشر تعویض کردم و سوال دیگم اینه که سرسیلند وسیلندرم خیلی اب خوردگی داره چکارکنم که خیلی اب خوردگی نشه !!! ممنونم .
سلامنقل قول:
آب مقطر مخصوص باتری یا رادیاتور بریزین
اما فقط برای چند روز تا مطمئن بشین که سیستم خنک کننده نشتی نداره
بعدش نصف آب رو بکشین و به جاش ضد یخ بریزید
اگر آب کثیف شده پس بهتره همه ی آب مقطر رو بکشین و سیستم رو بشورید و بعدش مخلوط آب مقطر و ضد یخ بریزید
البته اگر خواستین میتونین از ضد یخ آماده استفاده کنین که خودش آب مقطر داره
اطلاعات بیشتر