کاش c هم پیدا بشه..نقل قول:
راستی ویژوال بیسیک برای ppc رو پیدا کردم .اگر بعضی دوستان ندارن بگن که بزارمش!
ممنون
Printable View
کاش c هم پیدا بشه..نقل قول:
راستی ویژوال بیسیک برای ppc رو پیدا کردم .اگر بعضی دوستان ندارن بگن که بزارمش!
ممنون
دوستان فولدر زنگ های sms کجاست؟
نقل قول:
فولدر ویندوز.
اساتید لطف کنن جواب ما رو هم بدن.:11:نقل قول:
یه مشکل واسه من پیش اومده!!:41:
من با استفاده از Update Service سونی اریکسون اقدام به آپدیت گوشی کردم، لذا قبلش با استفاده از Spb Backup از همه چیز بک آپ گرفتم، بعد از آپدیت شدن زدم Restore کنه.
من همیشه گزینه مربوط به اینکه بعد از 15 دقیقه بلا اسفاده بودن پسورد بخواد رو فعال می کردم ، بعد از آپدیت هم کردم و همون پسورد همیشگی رو گذاشتم روش، منتها بعد از Restore شدن پسورد که می زنم میگه غلطه!!!
حالا نمی دونم چه کار کنم!! کسی راهی بلده؟ :41:
سلام دوستان
ببخشید سوالم زیادی آماتوریه ولی چون حساس و ضروریه مجبورم بپرسم. دوستم می خواد گوشی عوض کنه و خب تریپای پاکت پی سی می خواد. حالا از گوشیهایی که می شناسه بین Hero و Xperia X1 نمی دونه کدومو انتخاب کنه. من مشخصات هر دو رو الآن می خونم از تاپیک هر دوشون. ولی خواستم از شماها هم که گوشی رو دارید بپرسم کدوم بهتره؟ عین این پست هم تو اون یکی تاپیک می پرسم امیدوارم آکوا جان پاک نکنه. فک کنم Xperia صد چوق ارزون تر باشه درسته؟ در کل اگه یه مقایسه کلی بدید ممنون.
ضمن سپاس از دوست گرامینقل قول:
ولی من فایل های عکسها را با این شیوه نمی بینم
این روش فقط فایلهای داخل رم رو نشون میده و برای فایل های داخل حافظه داخلی فکر نمیکنم راهی بجز active sync وجود داشته باشه...نقل قول:
سلام.نقل قول:
تو اون یکی فروم که matata هستید جواب دادم .منم همین مشکل رو البته رو آلتیمیت 9502 داشتم .:11:
سلام.نقل قول:
Hero آندروید و X1 ویندوز موبایله و با هم خیلی فرق دارن شما باید اول ببینید دوستتون چه انتظاراتی داره و مطرح کنید تا با توجه به اونا دوستان بتونن راهنمایی بکنن.:11:
سلام.نقل قول:
شما یکبار فلش رو آنیستال و دوباره اینستال کنید و اونموقع برنامه رو نصب کنید.البته قبل از اینکار هم اگر بتونید آخرین آپدیتش رو نصب کنید بهتره.احتمالا" ورژنی که میخواد بالاتر از ورژن مال شماست.از اینجا میتونید دانلود کنید.:11:
[PHP]http://www.filehippo.com/[/PHP]