نقل قول:
ای ول اوضاع ردیفه یه عده جمع کنن برن شاتل ما تو اندیشه حال کنیم امیدوارم هر کی رفت دیگه بر نگرده اسایش ما رو بهم نریزه ما هم به زندگیمون برسیم البته مطمنم شاتل هم مثل پارس که خودم قبلا مشترکش بودم یه حال اساسی بهتون می ده همه بر می گردن نهایتا 1ماه طول نمی کشه عیار شاتل هم معلوم می شه .این پست به خاطر بسپارین
اره ما جمع کردیم رفتیم اندیشه هم کل پهنای باند رو گذاشت بره شما خودت اگه یه نگاه به گذشته بندازی میبینی اندیشه هر دفعه که اوضاش این جوری خراب شد بعدش سرعت ها رو بالا میبره اما نه مثل قبل که تو گذشت زمان مشخص تره که سرعت از بالای 200 رسید به 100 الانم اگه درست بشه دیگه طبق گفته خودشون که نباید 128 اندازه 512 سرویس بگیره سرعتبالای 80 نمیره. بعدش برای من فهم اون طرفی که داره به من سرویس میده مهمتره تا خود سرویسش تا حالا حداقل بره من نشده وقتی سرعت اندیشه مشکل داره زنگ بزنم بم بگه مشکل از ماست همش ... شعر تحویل ادم میده همیشه فرض رو بر خریت مشتری میزارن الان تو خیال میکنی یه عده برن از اندیشه سرشون خلوت میشه همه که مثل ما نیشتن اینقدر از اینترنت سرشون بشه کلی هستن که فقط یه چیز میخوان به اینترنت کانکت شن فقط خط تلفنشون اشغال نشه.