با سلام من چند وقت ديگه ميخام ايكس باكس بگيرم يه سوال دارم ميگم اين xboxliveبايد پول بدي تا بري توش؟ چقدر؟ بعد مثلن بخاي آنلاين بازي كني چقدر بايد پول بدي؟ مجاني نميشه؟
با سلام من چند وقت ديگه ميخام ايكس باكس بگيرم يه سوال دارم ميگم اين xboxliveبايد پول بدي تا بري توش؟ چقدر؟ بعد مثلن بخاي آنلاين بازي كني چقدر بايد پول بدي؟ مجاني نميشه؟
نقل قول:
سلام دوستان من هم دیروز یه آرکید جاسپر خریدم میخواستم ببینم اکانت گلد برای لایو یکماه رایگان روش هست؟ چون زنگ زدم از فروشنده گفت ارکید اکانت رایگان نداره
نقل قول:
آقا پس چرا فروشنده میگه اکانت نداره آرکید جاسپر؟ یعنی ممکنه دست دوم بهم قالب کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من وقتی رفتم تو مغازش گفت این فقط کپی خور شده بقیه جنسامون باید کپی خور بشه که کار خودمون نیست
شما وقتی دستگاه رو نو میخرید در کل میتونید سه تا گیمر تک با نام های مختلف بسازید..نقل قول:
دوست عزيز شما با اون ايكس باكس وقتي به ايكس باكس لايو كانكت بشي يك ماه بهت مجاني اكانت ميده
شما امتحان كنيد اگر 1 ماه مجاني نداد معلومه دست دوم بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه شما گیمرتک رو ساختین به درخواست شما یک ماه اکانت گلد مجانی برای هر گیمرتک به شما میده..(خود ماکروسافت)
یعنی برای هر گیمرتک 1 ماه اکانت مجانی.. که جمعاً سه تا گیمرتک میشه ساخت..
اگر هم قبلا گیمرتک ها استفاده شده باشن شما نمیتونید گیمرتک جدید بسازید و باید از همون گیمرتک ها استفاده کنید.
بعد اگر دستگاهت دسته دوم هست یا گیمرتک هاش استفاده شده برو سر فروشنده و دستگاه رو هر طور که شده پس بده..
من میگم آشنای ما از سوئد با قیمت بالا خریده بود.. بعد شما داری چی میگی..؟!!نقل قول:
اونجا به علت قانون کپی رایت نمایندگی مایکروسافت وجود داره و به همین دلیل به قیمت مایکروسافت عرضه می شه ... !
این دیگه از اون صحبت ها بود ...
الان برو تو سایت خود ماکروسافت پریمیوم 60 گیگ رو 299 دلار زده که مثلا آقا مجید شامی این دستگاه رو با سودی که میبره به ما 280 میده..کلا واحد های پولی با هم فرق دارن.
یک ماه اول مجانی هست اما بعدش باید اکانت لایو رو بخری..نقل قول:
1 ساله با 1 ماه رایگان (13 ماه) بین 50 تا 65 تومن
6 ماه 30 تا 45 تومن
ميشه ... ولي براي بازي كردن نميشه از Dial Up استفاده كردنقل قول:
همونطور كه دوستان گفتن يك ماه اكانت گلد مجاني داره يعني شما ميتوني به مدت يك ماه مجاني بازي كني بعد از اوننقل قول:
بايد اكانت بخري تا بتوني بازي هارو آنلاين بازي كني ... اون يه ماهت هم براي آشنايي با محيط لايو صرف ميشه يعني تا بخواي لايو رو فول بشي يه ماهت پريده
آقا من دوباره زنگ زدم به فروشنده گفت چون آرکید هست اکانت گلد نداره سیلور داره
من دو ساعت دارم برای تو توضیح میدم که بدونی فروشنده هیچی سرش نمی شه.!!!نقل قول:
آقا من دوباره زنگ زدم به فروشنده گفت چون آرکید هست اکانت گلد نداره سیلور داره
از کدام شهر خریدی..
از تهران
من الان دایل آپ دارم اگه از دایل آپ میشه چک کرد که اکانت گلد دارم یا نه لطفا راهنمایی کنید طرز نصبش رو
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
راستی دوستان میشه یک توضیح مختصری از تفاوت بین اکانت گولد و سیلور بدید؟
اکانت سیلور برای کدوم کنسول ها هست؟
دقيق نميدونم ولي فكر كنم با اكانت گلد ميتوني بازي كني ولي با اكانت سيلور فقط مينتوني توي ايكس باكس لايو بگردينقل قول:
فروشنده رو بيخيال من خودم آركيد دارم 1 ماه گلد داشت :46:نقل قول: