من با آهنگ ey asheghan خیلی حال کردم :n12:
Printable View
من با آهنگ ey asheghan خیلی حال کردم :n12:
جان؟!:blink:نقل قول:
اصلا معلوم نیست معنی اینا که میگه چی هست اصلا معنی نمیده مثل رپ شده مثل حرف زدن شده . البوم پرچم سفیدش هم اینجوری بود ولی این دیگه بدتر هست
نمیدونم منظور شما از «معنی اینا » دقیقا چیه ولی فکر نکنم شعرای بزرگی مثل «وحشی ؛ مولانا ؛ باباطاهر ؛شهریار و...» حرف بی معنی بزنن ! :n01:
بهتره با دقت بیشتری به آلبوم گوش بدین :n26:
فکر میکنم میانگین روزی 10 تا 15 بار این آلبوم رو گوش دادم.
هر بار که هدفون گوشیم میزارم گوشم حداقل 4 دور آلبوم گوش میدم. اولین چیزی مطمئن هستم باعث شده
اینجور درگیر آلبوم بشم, اشعار استفاده شدست. نمیخوام در مورد تنظیم و صدا نظر بدم, که البته اونها هم عالی
کار شده ولی کمی زوده برای نظر دادن. اما در مورد اشعار چون از بچگی با این اشعار بزرگ شدم میتونم بگم بخاطر
استفاده از این اشعار تا حالا که آلبوم به جانم نشسته.
زمانی که شنیدم چاوشی قراره اشعار مولانا و شهریار و خیام و وحشی بافقی رو کار کنه حقیقتش فکر نمیکردم اینقدر خوب
از آب در بیاد , ولی فراتر از چیزی که فکر میکردم شده.
واقعا باید از محسن چاوشی تشکر ویژه کنم :n12:
سلام
اهنگ پیشواز های البوم 13 محسن چاوشی برای ایرانسل فعال شدن...:n19:
دروغ نگم من از صبح تا الان 10بار گوش کردم این البوم رو ، برعکس پرچم سفید که ازش خوشم نیومد ولی این بحق قشنگه.
فقط منتظرم ، که با رفیقم بریم برای خرید خوده البوم...:n06:
فقط بگم این البوم رو اگر خواستی بفهمی چی هست ، باید چند بار گوش کنیم ..بخصوص با هدفون..چون موقع گوش دادن از طریق خوده بلندگوهای پی سی ، بخاطر بی حواسی به اهنگ و متن هاش...ادم درست متوجه نمی شه ولی موقع گوش دادن با هدفون، حواس ادم فقط به اهنگ و متن سروده شده است.
قربان همگی:n16:
امروز بالاخره وقت پیدا کردم برم بخرمش
حیف که زیاد خونه نیستم که بتونم زیاد گوش کنمش. نمیدونم من بد موقع رفتم سربازی یا آلبوم بدموقع اومد!!
انصافا فوق العاده شده. اصلا فکر نمیکردم با اشعار کلاسیک همچین چیزی جمع شه
خیلی کم هستن پاپ خون هایی که بتونن همچین شعرهایی رو بخونن
واقعا ارزش 5 سال صبر رو داشت
فعلا نمیتونم بگم کدوم آهنگ ها بهتره. باید با دقت و به تعداد دفعات بیشتر گوش کنم تا بهتر بتونم نظر بدم
من اول با کیفیت 128 دانلود کرده بودم ... وقتی گوش دادم زیاد بهم حال نداد.
بعضی جاها احساس میکردم از نظر تنظیم و میکس و مستر مشکل داره.
ولی روز بعدش که رفتم آلبومو خریدم یه سره دارم با کیفیت ارجینال گوش میدم :n02:
راستش اصلا فکرشم نمیکردم بین نسخه ی دانلودی و ارجینال اینقد فرق کیفیت باشه :n04:
یعنی تا حالا به این نکته دقت نکرده بودم !
الان واقعا به این نتیجه رسیدم که آلبوم کیفیت خیلی خوبی هم داره.
تکیه کردم بر آلبوم او غلط کردم غلط
صب تا شب دارم گوش میکنم غلط کردم غلط :n02:
اصلا باورم نمیشه
آلبوم فوق العادست، خیلی بهتر از اون چیزی که انتظار داشتم.
اصلا فکر نمی کردم انقدر خوب بشه ...
نکته ی مثبت آلبوم ملودی های ساخته شدست که واقعا خیلی خوب کار شده توی این زمینه.
واقعا همه ی قطعات آلبوم خوبن، قشنگ 5 سال کاری که روی این آلبوم شده رو میشه دید.
(اما متاسفانه میکس و مستر اون طوری که باید باشه نبود)
خودمو بستم به ستمگر :n28:
بعد از چندين بار گوش دادن به آلبوم و خوندن شعرها همراه موزيك به يه جمع بندي كلي از نظر خودم رسيدم و اميدوارم دوستان هم جمع بندي خودشون رو در اين تاپيك قرار بدن تا به يه نتيجه گيري كلي برسيم......
1 : غلط كردم غلط كردم
اين ترك به نظر من ترك خوبيه و از خوب هاي آلبومه چون اولا از شعر زيباي وحشي بافقي استفاده شده و دوما آهنگسازي به صورت خلاقانه اي صورت گرفته و به صورت مطلوبي با شعر هماهنگه و از تكرار به دوره و در ضمن مهمترين عامل خوب از آب دراومدن اين ترك هماهنگي زيباي محسن با موزيك و شعره كه به صورت زيبايي محسن تونسته از پس خوندن اين شعر بر بياد..... نقطه قوت اين ترك موسيقي
امتياز من از 9
2: كو به كو
اين ترك متوسطه چون به نظر من اين نتونسته شعر رو به درستي به يه موزيك تبديل كنه و يه ذره ترك خسته كننده ميشه موسيقي هم كه چيز جالبي از آب درنيومده و به نظر ادغام موسيقي سنتي و مدرن اصلا جالي نشده ولي با اين وجود كرس زيباي داره كه تاثير شعر زيباي مولوي و صداي محسن كاملا در زيباي اون مشهوده..... نقطه قوت كرس زيبا
امتياز من 5
3: رميديم
اين ترك اصلا ترك خوبي نيست و شعر با موسيقي اصلا هماهنگ نيست و البته خود شعر هم زياد جالب نيست و باز در اين ترك هم تناقض به وجود اومده بين موسيقي سنتي و مدرن به شدت تو ذوق ميزنه موزيك هم اصلا جالب نيست و محسن هم اصلا زيبا نخونده و يكي از نقاط ضعف اين آلبوم اين ترك....
امتياز من 2
4: نگار
ترك متوسط-- هنگام گوش دادن ياد تيتراژ سريال هاي تلويزيون مي افتم و موسيقي خيلي شبيه كارهايي تيتراژي مجيد اخشابي ميمونه و اين براي محسن كه يه خواننده خلاق و جدا از بقيست يه نقطه برگشت به عقبه ولي شعر انتخاب شده زيباست و تا حدودي تونسته زيبا بخونه......
امتياز من 4
5: ستمگر
ترك خوب--- شعر انتخاي شده بسيار زيباست و موزيك هم بسيار زيباست و تا اين جا همه چي خوبه ولي مشكل از خوندن محسنه و تا يه جايي آدم ياد مداحي مي افته...... نقته قوت ترك موزيك و شعر زيبا
امتياز من 7
6 : شير مردا
بهترين ترك آلبوم با استفاده از شعر بسيار زيباي مولوي و خوانندگي فوق العاده زيباي محسن كه مارو ياد دوران اوج محسن مي اندازه و ياد كاراي هميشگي محسن كه خاطره هاي زيادي باهاش داريم موسيقي هم بسيار زيباست و ترك اوج هنر محسن رو ميرسونه كه با 3 بيت يه چنين موسيقي جذاب و زيبايي رو ساخته
امتياز من 10
7 : من خود آن سيزدهم
متوسط رو به پايين--- تكرار مكررات-- در اين ترك هيچ خلاقيتي وجود نداره و يه ترك كاملا معمولي كه هر خواانده اي ميتونه بخونه... شعر هم چنگي به دل نميزنه ولي بد هم نيست و فقط خوبي ترك در اينه كه نيومده موسيقي سنتي رو با مدرن ادغام كنه و تكليفش با خودش روشنه....
امتياز من 3
8: قرضه چين
خوب رو به عالي--- شعر زيباست محسن هم خيلي زيبا خونده و موسيقي هم زيباست ولي نسبت به دوتاي اولي ضعيف تره ولي محسن هماهنگي زيبايي رو ايجاد كرده.....نقطه قوت تيكه هاي آوازي
امتياز من 8
9: بهرام گور
ضعيف ترين ترك آلبوم--- خسته كننده ترين ترك 4 دقيقه فقط موسيقي كه هر خواننده اي رو خسته ميكنه---شعر زيباست ولي اصلا به موزيك نميخوره و موسيقي هم يه طوريه آدم باد كار هاي محسن نامجو مي افته.... موسيقي اولش هم مال يه فيلم سينماييه
امتياز من 2
پ.ن :
1: همه امتياز ها از 10
2: اين نظر شخصي من بود و ممكنه بقيه نظرات ديگري داشته باشن و نظرات همه محترمه
3: آلبوم منو نا اميد كرد و به اين نتيجه رسيدم كه محسن به شدت داره نزول ميكنه و بايد يه فكري به حال خودش بكنه.....
شما نظراتتون با نظرات شخص محسن چاوشی خیلی اختلاف داره ، برای مثال کو به کو قطعه مورد علاقه خود محسن هستش اما شما اون رو ضعیف دونستین ، یه ایراد دیگه ای که من شخصا میخوام به نوشته شما بگیرم نظرتون در مورد قطعه نگار هستش که اون رو با آهنگ تیتراژ مجید اخشابی!!! مقایسه کردید و اون رو فاقد خلاقیت دونستید که دلیلش رو متوجه نمیشم. در مورد قطعه بهرام گور هم این توضیح رو فقط میتونم به عنوان نظر شخصی بدم که فراموش نکنید محسن چاوشی علاقه خیلی زیادی به آهنگسازی داره و فکر کنم حقش باشه که توی دهمین آلبومش قطعه ای رو داشته باشه که تمرکز اصلیش روی آهنگ هست نه صدا. در مورد رمیدیم هم فقط اینو بگم که تا الان از نظر شعر و اجرا انتخاب دوم من هست بعد ستمگر ورژن اولیهنقل قول: