صبانت پارسال گرفته بودمنقل قول:
پینگش زیره 350 نمیومد !
ولی جالبیش اینجا بود که از تو بازی ها پرت نمیشدم بیرون !
ولی پینگ 350 واسه بازی اصلا خوب نبود و همش بازنده بودم :n08:
Printable View
صبانت پارسال گرفته بودمنقل قول:
پینگش زیره 350 نمیومد !
ولی جالبیش اینجا بود که از تو بازی ها پرت نمیشدم بیرون !
ولی پینگ 350 واسه بازی اصلا خوب نبود و همش بازنده بودم :n08:
کسی نبود به این سوال من پاسخ بده ؟
نقل قول:
من تو یه سرور تو بازی پرمشن دارم و میتونم ببینم افراد از چه کشوری و با چه شرکت اینترنتی وا د بازی شدن. من همیشه پینگم طرفای 250 تا 350 توی اون بازی اون وقت از عراق و افغانستان و پاکستان که میان پینگشون 150 یا 100 هست. یه ایرانی اومده بود پینگش خوب بود. (لازم به ذمره این سرور واسه ایران پینگ جالبی نداره من تو سرورای دیگه 200 هم تجربه کردم. این ایرانیه زدم isp شو دیدم زده بود tehran University. جالب بود برام.
هر گروه وضع خودشو داره یکسان نیست ممکنه سایت X روی گروه مثلا 1 خوب باشه همون سایت روی گروه 2 بد باشه باید خودتون پیدا کنید :n01:نقل قول:
Connectify.Hotspot.and.Dispatch.Pro.8.0.0.30686 دوستان این نرم افزار قدیمی هست و مال صد سال پیشه ! هزار تا باگ داره و کار نکردن باهاش بهتره تا کار کردن ! میشه لینک آخرین نسخه این نرم افزار رو بدید لطفا ؟؟؟ الان من هر کاری می کنم نت وایرلس با adls ترکیب میشه اما توی تورنت فقط از یکی از نت ها استفاده می کنه ! فقط دانلود منجر هست که میشه ترکیبی ازش استفاده کرد !
دوستانی که تجربه دارن :
نمیشه با اداره دیتا تماس بگیریم بگیم ای پی مون رو توی رنج 2.185 قفل کنن ؟
تشکر ! :n02: یک یا دو ورژن از این نسخه هم جدیدتر اومده ! اگه لطف کنی جایی لینک بدی که کرک داشته باشه که دیگه محشره ! دسست طلا :n16::n39::n40:نقل قول:
!
شایان لینک نسخه قدیمی تر رو که دادی :n09::n02: AVAVA نسخه 9.1 رو داد ، شما نسخه 9.0.3 !!! خودم نسخه 9.3.1 رو پیدا کردم اما کرکش کار نمیکنه ! البته نخسه 2015.0.4 جدیدترین ورژن هست که خیلی از باگ هاش برطرف شدن و عالیه ! :n19::n16::n40: ولی با کرک پیدا نمیکنم هر چی میگردم ! :n35:نقل قول:
اینو فرشاد باید بگه که به طرز عجیبی غیبش زده :n02::n09:نقل قول:
برا جدیدا کرک درست حسابی نیستنقل قول:
اگر میخوای اخرین ورژنو نصب کن با کرک 9x از لینک دومی که دادم تست کن
فکر کنم لو رفته .خخخخخخنقل قول:
دوستان :
من به تاپیک پارس انلاین سر زدم ظاهرا وضعش از مخابرات بدتره .به نظر میاد صبانت وضعیت خوبی داشته باشه چون تا حالا نشنیدم خراب بشه یا پینگش بره بالا .نظر شما ها چیه ؟ برم صبانت ؟
الان هر جا بری اشتباهه چون همه جا وضعیت همینهنقل قول:
صبانت هم یکی از بچه ها همینجا داشت راضی نبود چند صفحه قبل نوشته بود
احتمالا اون به خاطر شبانه و اینا ناراضی بوده وگرنه بعید میدونم پینگ صبانت بره بالا یا پهنای باندش کم شه.نقل قول:
به این میگن 10 مگ .یه بیس دیقه ای انجام تست به طول انجامید:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اتفاقا میگفت پینگش بالاستنقل قول:
همین چند صفحه پیش پستش هست بگرد پیداش میکنی
بیا اینم 2 مگ
البته امروز پینگ خراب شده فکر کنم بخاطر راه اندازی شبکه ملی باشه ولی خداروشکر سرعت دانلود رو توپ هم تکون نمیده:n33:
طریقه کرک کردن ورژن 9.3نقل قول:
------- How To Install? --------
1. Disable your internet or WiFi connection
2. Add the following entry to your HOSTS file without the quotes “127.0.0.1 updates.connectify.me”
3. Install Connectify Dispatch
4. Use the following details to register
5. Use the Serial key.
6. Go into “%ProgramFiles%\Connectify\plugins\” and remove the ‘dispatch’ dir
7. Enjoy
-----------------------------
Serial Key:
E4943-K24T79-KKJKKA-M2NQKW-XWVZYT-Z8DN8J-6NEN1A-UCRZ1A-EM8E7J-AV529K-ZEDV52-4EYYFV-T4UE7G-AFVAYW-77G5B4-JKNBJS-Z4MEX7-HRB2TT-N7GVF4-UBXNJS-288MXL-G5GAPU-3UQ
پ چرا تک کانکشن من اینقدر کمه ؟ چند تا ای پی عوض کردم همشون همینن .نقل قول:
بخاطر گروهتونه و ایپی 37نقل قول:
من تقریبا همیشه با تک کانکشن فول سرعتو میگیریم حتی بعضی مواقع با خود گوگل کروم دانلود میکنم و سرعتم هم فوله
اینم تست الان
اتفاقا ای پی هام متغیر هستن همهشون برام میان حتی روی 2.185.5 که تک رقمیه هم همچین سرعتی میده ولی از داخل سرعت بالاست .نقل قول:
اوه یعنی تک رقمی ها هم پوکیدن؟:n04:نقل قول:
یعنی تو هم توی گروه avava هستی؟:n13:
پس بگو چرا هر چی بهش میگم تست نمیزاره:n33:
کم کم دارم به این نتیجه میرس گروه ما بهترین گروهه:n19:
حالا تو اگر تونستی همین الان یه تست با تک رقمی ها بزار مقایسه کنیم اواوا که هر چی گفتیم نزاشت:n31:
اینم تست داخلی که من زیاد بهش اعتقادی ندارم به همین خاطر کم میزارم
تک کانکشن تک رقمی ها پوکیده وگرنه از هر سروری بخام دانلود کنم چه داخل چه خارج سرعت رو کامل میده یعنی من با تمام ای پی ها فقط مشکل تک کانکشن دارم و چند کانکشن فول سرعته.شاید تو ساعت شبانه چون مال من بدون شبانس سرعت مشکلی نداشته باشه اما خوب توی اون ساعت تست نکردم .همه اینا مال روز بودن.نقل قول:
والا نمیدونم جریان این گروه چیه اصلا وجود خارجی داره یا نه که بعید میدونم همچین چیزی باشه .شاید مشکل سرعت بخاطر مرکز مخابراتی باشه وگرنه گروه معنی نمیده.
تست هم چشم هر وقت روی تک رقمی افتادم میزارم .چون از هر رنجی حداقل هفت هشت تا ای پی میاد باید بیس سی بار ریست کنم تا روی تک رقمی بیفته .به محض این که افتاد تست میزارم.
یه نگاه به این بنداز ببین مشکل از اینجا نیس ؟
نه 10 مگ داشتم شبانه درسته نداره ولی در ساعات شبانه کیفیتش مثل بقیه سرویساس , البته برا من کلا از ساعت 2 به بعد یکمی کیفیت نت بهتر میشه مثلا پینگم چندتا کمتر میشهنقل قول:
چرا گروه وجود داره پس اینی که هر عده خاصی روی یک رنج ایپی قفل شدن به نظرت چیه؟ حالا ما به این تقسیم بندی میگیم گروه
خطت زیاد تعریفی نداره تا 8 مگ بیشتر نمیکشه نباید 10 مگ میخریدی 5 میخریدی بهتر بود اما این کیفیت خراب نت که میگی بخاطر خطت نیست بخاطر رنج ایپیته چون با 2 مگ هم همین مشکلو داشتی
تک رقمی ها پینگشون چطوره با فرانکفورت و لندن؟ مثلا دیشب که تست گرفتی چند بودن؟ قبلا که خیلی پینگ خوبی داشتن
خودت داری میگی توی رنج خاص قفل شده ولی برای من که همه ای پی ها میان حتی 172 هم میاد چطور توی گروه هستم ؟ اگه تو گروهم پ چرا قفل نیست ؟نقل قول:
تک رقمی های 2.185 پینگشون مثل سابقه حداکثر 180 ، با 4.2.2.4 هم طرفای 130 ولی خوب با 37 تک رقمی هم پینگ بدی ندارم .مثلا این مال الانه با 37 :
شایان مودم مال 4 سال پیشه اگه عوضش کنم یه نو بخرم snr به بالای 25 میره ؟
بعضی گروه ها 37 و 5.223 دارن بعضی ها 5.233 دارن خود 2.185 ها از 2.185.0 شروع میشن تا 2.185.99 که اومدن اینا رو رنج بندی کردن هر رنجی رو دادن به یک گروهنقل قول:
مثلا گروه ما هم 2.185 و 37 و 2.189 داره اما رنجشون با مال شما فرق داره مثلا 2.185.2x برا ما میاد که برا شما نمیاد
مودم تاثیر زیادی توی کشش خط نداره مگر مودم های برودکام , اما همونجوری که گفتم تو مشکلی که داری از خطت نیست هر چند خطت هم زیاد جالب نیست
اگر دوستات مودم دارن بگیر ازشون تست کن ببین بهتر میشه یا نه ولی به نظر من از مودم نیست
هر موقع افتادی روی تک رقمی ها یه تست با فرانکفورت و لندن حتما بزار:n16:
حذف شود ........
از وقتی گفتی تست بزار برام این ای پی برام نیومده :n02::n03:نقل قول:
هر کاری می کنم ورژن 9.3.1 کرک نمیشه و وقتی هم وارد برنامه میشم این ارور رو میده ! مشکل چیه ؟ :n36:
تو سایت های روسی برات میکردم ببینم نسخه کرک شدشو هست یا نهنقل قول:
یه دونه ای :n01::n39: فرشاد نیستش جدیدا ! :n36: دیگه به نصف پهنای باند رضایت نمیده و داره تمام پهنای باند مخابرات رو میزنه به بدن ... :n09::n20:نقل قول:
سلام و خسته نباشید
من اینترنت مخابرات دارم
با
با یوز و پسورد وارد میشم ولی نمی تونم حجم خریداری کنم
شماره جدید میزنم و نوشته کد ملی میزنم میگه اشتباهه
شماره و پسوردم میزنم میگه اشتباهه
میشه راهنمایی کنید اونا که اینترنت خمخابرات خوزستان دارن
با تشکر
مودم من تی پی لینک مدل TD-W8901Gنقل قول:
چیپستش برودکامه ؟
نهنقل قول:
تی پی لینک فقط 8960n برودکامه
باید زنگ بزنی بگی یوزر پسوردتو توی پرتاک واست فعال کنننقل قول:
اخه فرشاد یه بار snr ش پایین بود نزدیک 10 بعد گفت مودم کسی رو گرفتم تست کردم snr رفته بالای 20 ؟نقل قول:
شایان
اینم تست 10 مگ با ای پی تک رقمی که خاسته بودی :
محتوای مخفی: اینجا
تازه اسپید تست خیلی خوب نشون داده سرعت رو وگرنه پیج باز کردن از دیالاپ هم بدتره .اینقدر بد بود که نتونستم بیام تو فروم الان با وایرلسم.:n03:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت 2 مگ ای پی 5.233
دوستان اگه کسی بخواد میتونم واسش هر چقد بخواد گیگ بخرم با قیمت خیییلی کمتر :n05:
هر کی خواست پی ام بده
نقل قول:
خدا روزیت رو جایی دیگه حواله کنه ! من خودم هر گیگ رو 200 تومن میفروشم میخوای ؟ :n09:
سلام دوستان.
امدم تغییر IP بدم که ISp از گسترش ارتباطات بهتغییر کرد سرعتش خیلی خیلی بهتر شد.!
Iran Telecommunication Company PJS
امکان داره همینطور بمونه؟
نقل قول:نقل قول:
قضیه چیه ؟:n13: چه جوری مثلا ؟