کانکشن منم از دیشب دائما قطع و وصل میشه!
Printable View
کانکشن منم از دیشب دائما قطع و وصل میشه!
برای من ارور زیر رو میده...علت چیه و چطوری باید برطرفش کنم
" دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111)
من برای وود به پنل با ارور زیر مواجه میشم و علت چیست و چجوری باید برطرفش کنم؟
"دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست. (کد خطا: 100111) "
با سلام
متاسفانه 2 هفته کانکشن اینترنت قطع میشه !!!
با 2 مودم تست شده ( D-link DSL- 2770L , Asus DSL- N16 )، مودم ها هیچ مشکل ندارن !!! :n34:
خدایا مارو نجات بده :n30:
امروز سرعت اینترنت اومده بود پایین رفتم پنلو چک کردم دیدم زده 0GB :n38: در حالی که من از اول ماه 21 گیگ از 160 داخلی استفاده کردم!!به پشتیبانی زنگ زدم گفت پیگیری می کنه حالا ببینیم چی میشه:n37:
برا کسی تاحالا همچین اتفاقی افتاده؟!:n27:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم صبح داشتم صفحه باز می کردم دیدم سرعت یهو اومد پایین. رفتم پنل رو باز کردم دیدم حجم باقی مانده رو زده 0 !!!!! بعد ریز مصرف گرفتم دیدم کلی از حجمم مونده هنوز. زنگ زدم پشتیبانی یه لحظه مثل ستاد بحران غافلگیر شد:n04: بعد گفت براتون پیگیری میکنم خبر میدم.
فعلا که خبری از درست شدن نیست!
برای منم همینطور شده
- - - Updated - - -
برای منم همینطور شده
بالاخره درست شد!نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی هم همین مشکل رو داره به پشتیبانی زنگ بزنه فک نکنید خودش درست میشه حتما پیگیری کنید...
برای منم مثلا!!!! درست شده. حجم به پنل برگشته. سرعت یک ساعت خوبه دو ساعت افتضاحنقل قول:
انقدر منطقه مخابراتیمونم گل و بلبله که از هر شرکتی بگیرم همین آش و همین کاسست.
موفق باشید دوستای گلم:n40:
من ماه پیش 6 مرداد رفتم تو پنلم سرویس 8 مگ رو ترافیکش رو از 360 گیگ کردم 378 گیگ ...چون 5 درصد پهنای باند رو اضافه کرده بودن، همون موقع 6 مرداد (ماه قبل) حجم سرویس ریست به 378 گیگ شد ، امروز 7 شهریور هست دقیقا 1 ماه گذشته ....
الان رفتم تو پنلم دیدم حجم سرویسم شده 738 گیگ ! خلاصه اینجوری شده، طرح غزال 8 مگ دارم ، چند بار با پشتیبانی 2020 تماس گرفته بودم که سرویس غزال رو به سرشار تغییر بدهند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم سرویسم تا دیروز 360 گیگ بود ... الان پهنای باندم شده 738 گیگ که میشه ماهی 184.5 گیگ ترافیک بین الملل به نظرتون خوبه؟ نمی دونم چه کار کردن پورتالشون اکانتیگشون باگ داره که اینجوری شده یا اینکه پشتیبانی دستی حجم سرویسم رو زیاد کرده؟ یا اینکه ممکنه بخاطر ریست سرویس ماه قبل کانتر پنلشون قاط زده دو تا 378 گیگ که میشه 756 گیگ رو داره حساب میکنه؟! امکان داره اینا بیان رو قبض پهنای باند دو تا 360 گیگ رو که میشه 720 مگ رو بیان رو قبض یک دوره حساب کنن؟ من که از کار اینا سر در نمیارم.
به 2020 تماس گرفتم،گفتم میخام نت مخابرات بگیرم
فقط مشخصاتم گرفت و شماره خط و..بعد هم گفت24تا48 ساعت دیگه تماس میگیریم
میخواستم سرویس جشنواره برای مشترکین جدیدش بگیرم ولی چیزی بهم پیشنهاد نداد
نیم ساعت بعد هم فقط یک پیامک اومد با شماره خط و رمز عبور برای پنل
الان چطوری دقیقا مشخص کنم که چه سرویسی میخام،یکی از نمایندگیهای مخابرات دیدم زده بود سرویس جشتواره 75گیگ 3ماهه رایگان برای مشتریان جدید ولی زمان ثبتنام چیزی بهم نگفتن
با رمز عبور هم که وارد پنل میشم،زده دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکانپذیر نیست
حالا چیکارکنم که سرویس جشنواره برام فعال بشه؟
مدارک هم هیچی ازم نگرفت،خط هم به اسم خودم نیست
سلام دوستان متاسفانه کابل تلفن من رو به فاصله 200 متر دزدیدن و الان اینترنتم قطعه زنک بزنم 2020 میام از طرف مخابرات وصل کن و سیم رو خودشون میدن ؟ کسی تجره بداره یا باید خودم بخرم سیم رو
باید زنگ بزنید خرابی مخابرات تا بیان سیم رو جایگزین کنننقل قول:
کاشکی یه دزدی پیدا میشد این کابلای منطقه مارم میدزدید کابل جدید میکشیدن از این نویز راحت میشدیمنقل قول:
نقل قول:
:n08::n08::n08::n08::n08:
بازم خوشبختانه سوال سخت پرسیدم،کسی جوابی نداد:n02:نقل قول:
جالبه سرویس جشنواره را 2020 نداره ولی یک آگهی دیدم توی دیوار که همین سرویس جشنواره را داره،مجبورم دیگع از طریق اون شرکت اقدام کنم ولی میگه هزینه رانژه 13میگیرم،منم زورم میاد پول زورم بدهم:n09:
این سری سوال سخت تر دارم،میدونم رانژه مخابرات رایگانه ولی لینک مکتوب و سندش جایی هست توی سایت خود مخابرات زده باشه که هزینه رانژه رایگانه؟لینکش را لطف کنید
اگر منظورتون همون سیمی که از جعبه مخابرات تا خود خونه میاد،اونو مخابرات تقبل نمیکنه سیم کشیش رو.البته 200 متر خیلی زیاده.اون جعبه رو بهش میگن پست .برای ما قشنگ دم در خونه هست و با 20 متر سیم هم به تلفن وصل میشه ولی بقیه خونه ها مسلما باید بیشتر سیم بخرن.اما تا جایی که دیدم مخابرات هر چندتا خونه یکی از این جعبه ها میذاره.نقل قول:
مخابرات فقط مسئول کابل زیرزمینی هست و اونو عوض میکنه و بعید میدونم سیم شما رو عوض کنه.به هر حال بهتره زنگ بزنید 20117 و بپرسید
منظورتون همین جعبه اس؟
ثبتنامش چیز خاصی نداره و نباید اذیت بشید.من زنگ زدم گفتم رنگین نت میخوام.ازم یه سری اطلاعات پرسید و یه روز بعد خط رانژه شد.برای کانفیگ کردن هم زنگ زدم و ازشون پسورد رو خواستم.نقل قول:
هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنمنقل قول:
لیست نمایندگیها هم هیچ جا ندیدم و فقط آدرس مخابرات استان هست
- - - Updated - - -
هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنمنقل قول:
لیست نمایندگیها هم هیچ جا ندیدم و فقط آدرس مخابرات استان هست
نقل قول:
تمام امور مربوط به نت مخابرات با 2020 قابل پیگیریه و اگه مراجعه حضوری نیاز داشت میتونید به عوامل فروش یا مرکز مخابرات (امور مشترکین) مراجعه کنید. عوامل فروش و نمایندگی ها هم دفاتر و پیشخوانهای منتخب خدمات ارتباطی هستند.
رانژه برای adsl مخابرات رایگانه. برای نت مخابرات از طریق شرکت دیگه یا اگهی دیگه ثبت نام قرار نیست کنید. کمپین رنگین نت الان در اکثر استانها برقراره. اگه در شهر شما 2020 اقدام به فروش نمیکنه به بازرسی مخابرات ایران (کل) زنگ بزنید و اونا پیگیری میکنند (اگه مشکلی باشه توضیح میدند)
من از مخابرات خوزستان سرویس گرفتم.اتفاقا جشنواره رنگین نت هم تو سایت tci.ir نبود ولی وقتی زنگ زدم گفت داریم.حتی حضوری رفتم مخابرات شهرمون ولی گفت با ما نیست و با 2020 باید تماس بگیرید.میگم اصلا اذیت نشدم.خیلی زود هم خطم رانژه شد.نقل قول:
این آگهی بنظرتون چیه؟دروغه پس؟نقل قول:
https://divar.ir/v/QXHEXB-u
آدرس نمایندگیها را از کجا دربیارم
اره منظورم همینه فقط از تو پست نبرید چند متر اون طرفتر بریدن رفتم مخابرات درخواست دادم ببینم به کجا میرسه . اگه قبول نکردن میگم adsl یه ساله گرفتم پولموپ س بدین وقتی تلفنم وصل نمیکنید اینترنتم کار نمیکنه تا در خونه وظیفشونه کابل رو بیارننقل قول:
برق هم همینطوره چرا اداره برق نمیگه برو کابل بخر بیام وصل کنم خودش کابل میازه:n02:
نه احتمالا راسته و دروغی در کار نیست.یه سری شرکتهای کوچیک و محلی میان از شرکتهای بزرگ پورت میخرن و با اونها قرارداد میبندن تا در کنار اونها سرویس بدن به ملت.نقل قول:
ولی وقتی خود مخابرات هست و احتمالش هست ارزونتر بده چهکاریه برید از شرکتهای محلی بخرید.
این شرکته سرویس جشنواره رایگان داره که 2020 که بهم تماس گرفت،میگفت توی پنل ما اصلا این سرویس نیسنقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 8 مگابیت مخابرات دارم شبا از ساعت 9 تا 1 سرعت دانلود میاد روی 1 مگابیت و پکت لاست دانلود میشه 30 درصد
میخواستم ببینم برای شما هم همین مشکل وجود داره یا فقط برای منه ؟
اینم تست چند دقیقه پیش
شما وارد پنل خود شده اید، ایا سرویسی برای شما انتخاب شده است؟ یعنی در حال حاضر از اینترنت ADSL ساتفاده می کنید یا خیر؟نقل قول:
اگر هنوز سرویسی ندارید و قصد خرید سرویس دارید:
1. بررسی کنید ایا داخل پنل قسمت خرید سرویس، سرویس مورد نظر شما هست یا خیر. اگر هست پس ثبت نام کنید.
2. اگر داخل پنل نیست پس با 2020 تماس بگیرید و طرح مورد نظر را درخواست کنید.
توجه داشته باشید:
1. بعضی طرح ها بسته به استان محل سکونت ممکن است در پنل شما موجود نباشد. هر چند مسئولین مخابرات استان شما می توانند درخواست افزودن طرح به پنل شما را بکنند مگر انکه ناز بیاورند.
2. اگر از نمایندگی قصد خرید دارید، قبل از خرید در داخل سایت مخابرات استان خود چک کنید که نماینده اصلی باشد.
3. بهتر است بگویید دنبال چجور طرح هستید، شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند. مثلا طرح های جشنواره ای سرعت محدود دارند. یعنی اگر 4 مگ خرید همان 4 مگ به شما داده می شود. ولی طرح های استاندارد محدودیت سرعت ندارند و تا 16 مگ باز هستند. مگر انکه با سیم کشی مشکل داشته باشید یا از مخابرات دور باشید.
جدی سرعت رو باز میزاره مخابرات؟ مثلا سرویس ۲ مگ ماهیانه رو بگیرم سرعت بازه؟نقل قول:
سلام،ممنون از پاسخهانقل قول:
1-نه سرویسی وجود نداره
2-پنل عملا غیرفعاله و وارد هیچ گزینه ای نمیشه و
3-داخل سایت مخابرات استان فقط به سایت اصلی اینترنت مخابرات adsl.tci.ir لینک داده
3.طرحها را دیدم،میخاستم اول از سرویس جشنواره این شرکت استفاده کنم و اگه خوب بود،رنگین نت میخریدم در ادامه
طرح های استاندارد بگمونم اینجوری هستش. ولی شاید برای سرعت 2 مگ نهایت تا 8 مگ مجاز باشد. اینو حتما از 2020 بپرسید. ولی طرح های جشنواره ای مثل رنگین نت و ... سرعت ثابت است ولی در عوض از طرح های تشویقی مثل شبانه رایگان یا ترافیک بیشتر استفاده می کنند.نقل قول:
هر چند پیشنهاد اصلی همان تانوما و بعد وی دی اس ال هستش.
واقعا مخابرات چقدر وحشتانک هست بخوای یه پورت رو جمع آوری بکنی
حضوری ، غیر حضوری ، شکایت 195 هیچ فرقی نداره همچنان جمع آوری نمیکنند
اقا سرعت پیچ باز کردن چقدر اومده پایین
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟
سلام دوستان من رشت هستم میخواستم بخاطر حشنواره های مخابرات بیام نت مخابرات بگیرم..آیا خوبه یا قطعی داره >خطم فیبره میتونم کار کنم مسی بشه از شرکتای دیگه سرویس بگیرم؟
کدوم شهر هستید؟ یعنی با ۱۹۵ هم جمع آوری نمی کنن؟ چند روزه شکایت کردیدنقل قول:
من مخابرات کرمانشاه هستم.نقل قول:
22 مرداد درخواست جمع آوری دادم
30 تو 195 شکایت کردم صبح رووز بعدش مخابرات کرمانشاه از طریق همین سامانه گفت جمع آوری شده ولی هنوز خبری نیست
از شرکت های وب نامه فرستادم این 6 باره میگن نامتون برگشت میخوره هنوز روی خط سرویس هست
جالب تر اینک چراغ های مودم هم همگی روشن هستد :puke:
خلاصه این مخابرات رو مخه هست خدا بداد کسی نرسه بهش سیم تو سیم بشه
نمونه این اتفاق واس من افتاده بود توی شرکت فن آوا ، از مودمت وقتی همه چراغ هاش روشنه عکس بگیر ، بعد برو توی ۱۹۵ بزن عدم جمع آوری اونجا یه گزینه داره مستندات ، اون عکس مودم رو مستند کن براشون ، و تا قسمت تجدید نظر توی سامانه پیش برو ، حتما یادت نره عکس مودم رو حتما مستند کنی توی سایت هنگام شکایتنقل قول:
میخوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمیدونم
بله ، اگر خط تون بکشه و تو طرح باشه رو همون سرعت اعلامی میبندن ، برا من طرح دو مگ ۴ برابر هست و رو ۸ مگ بستن ، منتها قطعی زیاده تو مخابرات ! چیز بشکن هم خوبه مشکلی نیست.نقل قول:
ممنون از پاسختون ، ببخشید شما کدوم شهر هستید؟ و اگر تهران کدوم مرکز مخابراتینقل قول:
نظرتون چیه درمورد خط و سرعت؟
امروز قطعی زیاد داشتم،مخابرات کلاقطعی زیاد داره؟
snr وضعش خرابه؟چیکار کنم؟
مخابرات مشکل نداشته باشه باید تعجب کنید...نقل قول: