سلام
کسی میدونه استخدام به صورت پیمانی در سپاه چجوریاست؟ من 28 سالمه و هنوز خدمت نرفتم.مدرکمم دیپلمه. بعد اگه بخوام به صورت پیمانی وارد سپاه بشم ، 1) میتونم همزمان در کنکور شرکت کنم و وارد دانشگاه بشم؟ 2)باید دوره 2 ماهه آموزشی رو هم بگذرونم؟
Printable View
سلام
کسی میدونه استخدام به صورت پیمانی در سپاه چجوریاست؟ من 28 سالمه و هنوز خدمت نرفتم.مدرکمم دیپلمه. بعد اگه بخوام به صورت پیمانی وارد سپاه بشم ، 1) میتونم همزمان در کنکور شرکت کنم و وارد دانشگاه بشم؟ 2)باید دوره 2 ماهه آموزشی رو هم بگذرونم؟
۱) همزمان منظورت بعد از استخدامه؟ کلا سپاه منع ادامه تحصیل نداره اما فک کنم باید با هماهنگی باشه.نقل قول:
۲) استخدام پیمانی هم آموزش داره که بیشتر از ۲ ماهم هست. نمیدونم برا دیپلمهها چقدره شاید ۶ ماه یا ۹ ماه احتمالا
دوستان هی الکی رفتم پلیس + 10 و هنگ و اینا امروز نامه اومد خونه! :n02:
1 شهریور مرکز آموزش ولیعصر تبریز! نیروی انتظامی! :n28: من فکر میکردم میفتم ارتش عجب شیر!
تمام دوستامم ارتش هستن کلا نمیدونم چجوری جایی هست! تو نیروی انتظامی هم بعد آموزش گروهبان میشیم؟ من لیسانس نرم
افزارم
دوست عزیز اگه متولد 72 و ماقبل بدون غیبت باشن می تونید از کسر ایثارگری استفاده کنید/نقل قول:
بابت 15% جانبازی 4 ماه کسر خدمت میگیرید.
بابت 2 ماه جبهه کسر خدمتی تعلق نمیگیره.
اگه بسیجیتون در جریان باشه و راکد نباشه:
برای دوره تکمیلی 2 ماه کسر میگیرد.
برای بسیجی فعال هر سال 1 ماه کسر میگیرید. (هر ماه 2.5 روز)
در کل چیزی حدود 8 ماه می تونید کسر بگیرید (اگه متولد 72و ماقبل نباشین فقط کسر بسیج میگیرین)
تبریک بابت بهترین مرکز آموزش ناجا و تسلیت بابت بدترین نیروی خدمتی. :n09:نقل قول:
(البته بارها گفتم در حالت کلی بدترین، در بعضی حالات یکی از بهترین، برای خود من یکی از بهترین حالات را داشت)
در مورد مرکز آموزش ولیعصر چند صفحه قبل برای دوستان توضیح دادم، میتونید پست های من را سرچ کنید تا پیدا کنید.
درجه لیسانس در نیروی انتظامی حدودا اینه: 10-15% ستوان 3
40-45% استوار یک
40-45% استوار دوم
معاف از رزمی ها حتما اس 2 هستن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه درباره درجه لیسانس ها در سپاه هم یه آمار مشابه بدید ممنون میشم:n16:
درجه چقدر مهمه؟ نیروی انتظامی روز تعطیل نداره نه؟ تو آموزشی میشه هر روز مرخصی گرفت ؟ من خودم تبریزمنقل قول:
سلام دوستان، خواهش میکنم کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن :n03:
من اعزامم 1 شهریوره و از طرفی منتظر نتایج ارشدم ( احتمالا 5 شهریور نتایج میاد) دو تا سوال داشتم:
آیا روز اول ما رو تو پادگان نگه میدارن یا برای درست کردن لباس و.. مرخصی میدن؟
آیا با اومدن نتایج ارشد از طریق سایت سنجش ، مرخصی میدن یا باید تا موقع ثبت نام دانشگاه صبر کنم؟
خیلی ممنون
سلام
من اعزامم 1/6 هستش
افتادم 05 کرمان ارتش نیرو زمینی
چه جور جایی هستش ؟
میشه به تعویقش بندازم 2 ماه
ایا کدم عوض میشه جایی جدید می افتم ؟
:n30:
یه تبصره هست تو دفترچه خدمت نوشته واست تایپ میکنم عینآ:نقل قول:
دارندگان برگ اعزام تاریخ های مرداد، شهریور و دی ماه هر سال که منتظر اعلام نتیجه آزمون مراکز سنجش آموزش عالی هستند، موعد اعزام آنان حسب مورد تا دو ماه به تعویق می افتد. (مشروط بر اینکه از زمان فراغت تحصیل تا پذیرش در دانشگاه بیش از یک سال سپری نشده باشد)
ممنون بابت جواب شما، بنده متولد قبل از ۷۲ هستم غیبت هم ندارم، این کسری که گفتید منو امیدوار کرد امیدوارم هنوز مونده باشه برای ما. ممنونمنقل قول:
دوست عزیز اگر لیسانس یا فوق دیپلم هستی حتما برو فردا اول وقت درخواست تاخیر بده پلیس +10 دلیلشم بزن دانشگاه و خانوادگی تا قبول کنننقل قول:
طبق تحقیقات من بهترین جا برای نیرو زمینی 01 تهران هستش که این پادگان بیشترین سرباز رو به صورت عمومی تو برج های تیر ابان اسفند این سه ماه برمیداره اگر بندازی عقب 100 درصد 01 تهران هستی بهترین جا برای اموزشی
پوستتو میکنن تو 05
مگه آموزشی به مدرکه ؟؟ مثلآ اگه فوق لیسانس باشه فرقی میکنه ؟؟! ممنوننقل قول:
البته مقداری در جاهای مختلف متفاوته اما در کل هر چی مدرک بالاتر آموزشی راحت ترنقل قول:
مثلا معمولا بیشترین فشار روی بچه های دیپلم و زیر دیپلمه و کمترینش روی فوق و دکتری خصوصا 01 و 02 راحت ترین جاهاست
البته همونطور که گفتم جاهای مختلف متفاوته مثلا رفیق من دیپلمه اما مشهد آموزشیش بوده . مشهد برای دیپلم در مقابل سمنان برای دکتر (پدافند ارتش) هتله چون سمنان یه بیابونه که هر چی هم بخوان آسون بگیرن بازم فشار و کمبودهای خود محیط برای نابودیت کافیه
سلامنقل قول:
خوب مشکل من اینه که ۱ سالی که استراحت بودم رو کاملا استفاده کردم
من 30.4.92 فارغ تحصیل شدم و 25 .93.4 اعزام به خدمت زدم
یعنی فرجه ۱ ساله رو استفاده کردم.
بعد رفتم سوال کردم گفتن وقتی کد میخوری دیگه نمیشه بندازی عقب باید پزشکی بندازی عقب !!
شرایظ تعویق انداختن پزشکی چی هستش ؟
بعد امکان داره مثلا من بندازم عقب الان دنبال کارای امیره داخل سپاهم اگر امریه سپام اوکی بشه کدم داخل ماه بعدی عوض بشه بیفتم تو سپاه ؟
دوست عزیز این درجه هایی که بنده عرض کردم بخشنامه و... نیست تجربی هست ولی به واقعیت نزدیک.نقل قول:
در سپاه هم اکثرا استوار دوم و استوار یکم میگیرن (کسانی که دوره تکمیلی استفاده میکنن بیشتر استوار دوم میگیرن) ولی برای بعضی افراد که ظاهرا بیشتر از 5-6 سال یسیج فغال دارن و ارائه میدن (قبل اخذ درجه) ستوان سومی هم در بعضی مواقع داده میشه.
بستگی داره، نمیشه گفت چقدر مهم هست یا نه!نقل قول:
کسی که درجه افسری (ستوان سوم) بگیره 90% خودش را باید آماده راهور و یا پلیس راه کنه، چون جاهای دیگه نیاز نمیشه و در واقع اینکه افسری میدن فقط برای نوشتن جریمه هست.
در یگان های انتظامی هم معمولا خیلی تفاوت نمیکنه و اس 1 بهتره!
قبلا هم گفتم موقعیت باعث میشه که شما راحت خدمت کنی درجه و... تاثیر نداره (منظور اس2 - اس1 - س3)
خیر خدمت در نیروی انتظامی 24 ساعته هست، به همون دلیل معمولا شهر خودتون نمی اندازن، حتی اگه شهر خودتون هم باشین هفته 1-2 بار میشه برین خونه مگر در مواقع و جاهای خاص که شرایط خدمتتون متفاوت باشه.
خیر هر روز مرخصی نمیدن، پنجشنبه و جمعه اگه پست ننویسن (که حداقل 1-2 بار تا آخر مینویسن) و تنبیه نباشین میرین مرخصی (متاهل ها دوشنبه شب هم میرن) چند باری هم میتونید مرخصی ساعتی (2-3 ساعت بعد شامگاه تا قبل خاموشی) بگیرین.
دوست عزیز 6 بار سوال را پرسیدین که مطمئنا اگه کسی میدونست جواب میداد.نقل قول:
اگه چند صفحه قبل را مطالعه میکردین نوشته بودیم که هر پادگان آموزشی و هر دوره آموزشی (زمان آموزش) شرایط متفاوتی داره، مرکزی که دوره قبل 2-3 روز فرستاده بود برای ردیف کردن لباس و... دوره بعدش بعد 10 روز یه مرخصی داد، بعضی جاها تا میان دوره غیر مرخصی ساعتی مرخصی نمیدن.
تا جایی که بنده اطلاع دارم زمان ثبت نام مرخصی میگیرین و راهنمایی میکنین که چه مراحلی را طی کنین، من ندیدم با اومدن روی سایت مرخصی بدن.
دوست عزیز پس شما تضمین میکنی 100% 01 می افته؟نقل قول:
چون اگه نیفته زمان را از دست میده.
قبلا نوشتیم، هم مدرک تاثیر داره و هم به پیروی از مدرک سن هم تاثیر داره، مطمئنا رفتار با فرد 18-19 ساله با 25-26 ساله فرق میکنه.نقل قول:
در ضمن مدارک دانشگاهی همشون یه رفتار را میبینن و با هم آموزش میبینن.
البته دوستمون برای ارتش مثال زدند.نقل قول:
با توجه به هزینه یک سرباز به مدت 21 ماه، داره سعی میشه بومی گزینی بکنن تا حد امکان.
خدا از دهنت بشنه ! میشه مثال بزنید چه هزینه ای ؟ حقوق که یکسانه ! نهار هم که باید بدن به هر حال ... هزینه رفت و آمد هم که به سرباز نمیدننقل قول:
برای سپاه یا ارتش معمولا تفاوتی نداره چون کار خاصی ندارن، مثلا دقت کنید در بعضی جاهای ارتش پنجشنبه را هم تعطیل کردند.نقل قول:
ولی مطمئن باشین سودی که ناجا از سربازش میبره خیلی بیشتر از هزینه ای هست که براش میزاره.
سلامنقل قول:
من لیسانس هستم و زمستان پارسال هم فارغ التحصیل شدم
حالا 1 شهریور اعزامم اما منتظر نتایج ارشد هستم , چهارشنبه رفتم واسه عقب انداختن که یه فرم بهم دادن که پر کنم که بند پنجمش همینی بود که شما گفتی اما جلوش نوشته بود توی پرانتز با ارائه نامه از دانشگاه , خوب وقتی هنوز نتایجو ندادن من چطور نامه از دانشگاه بدم؟ :n13:
بعدم که فرمو تکمیل کردم و تحویل دادم خانومه گفت که سیستم قبول نمیکنه :n27:
دوستان من الان پرونده پزشکیم در جریانه(صافی کف پا) الان اگه شهریور بخوام برای دانشگاه ثبت نام کنم به پروندم همچنان رسیدگی میشه؟اگه معاف نشدم جریان چی میشه؟اوایل تیر بعد از پایان مهلت یکساله خودمو معرفی کردم و غیبت هم ندارم خواهشا جواب بدین ممنون میشم.
منظورش احتمالآ نامه از دانشگاه صادر کننده ی معافیت تحصیلی (یعنی دانشگاهی که لیسانس گرفتی) هست که ثابت کنه کمتر از یک سال از معافیت تحصیلی شما گذشته. از +10 سوال کن که مضمون نامه چی باید باشه...نقل قول:
سیستم قبول نمیکنه شاید چون خیلی دیر اقدام کردید ... به هر حال سعی خودتو بکن
خوب اون نامه رو که من دارم از زمان فارغ التحصلیم , هر چند فکر نکنم منظورش اون باشهنقل قول:
خوب من تازه 11 مرداد تاریخ اعزامم دستم رسید توی این یک هفته هم همش دنبال اینم که عقبش بندازم :n27:
راستی توی فرمی که پر کردم نوشته بود که فقط یکبار حق درخواست عقب انداختن رو دارید حالا من نمیدونم این یک باری که گفتن سیستم قبول نکرد هم حسابه یا نه؟
دوست عزیز تاریخ اعزام هیچ ربطی نداره شما یک سال وقت داری دفترچه پست کنی اگر دفترچه پست کنی دیگه غیبت نمیخوری حالا میخواد تاریخ اعزامت 4 ماه دیگه باشه یا یک هفته بعد اینا یک سال فرجه میدن برای دفترچه پست کردننقل قول:
نه هیچ ربطی نداره عزیزم برو پلیس +10 بگو میخوام به دلیل قبولی تو دانشگاه و خانوادگی برام درخواست تاخیر بزنی 2 ماه عقب تر بیوفته اگر قبول نکرد برو یک پلیس +10 دیگه چون قبول میکنن و برات میزنن
نیازی به پزشکی نیستش برادر من
تو هر جا توی نیرو زمینی بیوفتی مطمئن باش بهتر از 05 کرمان هستش
به احتمال زیاد اول 01 هستی بعد 02 هستی بعد 04 بیرجند تو نیرو زمینی
05 بعدبخت میشی 60 روزه پیر میشی بری
یا هم میوفتی نیرو هوایی ولی احتمال زیاد 01 هستی
اره بنداز عقب کلا کدت پاک میشه میتونی بری امریه و سپاه بگیری
اونجوری که به ما درجه داده شد اینجوری بود کهنقل قول:
لیسانس بدون هیچگونه بسیج : استوار دوم(دوره آموزشی هم باید برن)
لیسانس با سابقه بسیج فعال ، یا نفر اول تیراندازی یا حافظ یک جزء قرآن توی آموزشی : استوار یکم(دوره آموزشی هم باید برن)
لیسانس با برگ تکمیلی یا همون کفایتی : ستوان سوم( بدون دوره آموزشی)
این چیزی بود که به دوره خود ما ابلاغ شد ، توی نیروهوایی سپاه....
ولی بعضی جاهای نیرو زمینی تا جایی که من فهمیدم فرق میکنه و تقریبا برعکسه
مثلا به اونایی که تکمیلی بسیج دارن و آموزشی نمیرن استوار دوم داده میشه و به اونایی که اموزشی میرن ستوان سه
ممنوننقل قول:
بله،منظورم بعد از استخدامی بود.
اوووه،خیلی زیاده که.کار و زندگی رو چیکار کنم :n30: به نظرم بهتره بیخیال بشم...
دوره آموزشی از لحاظ بدنی روزی چقدر فشار میارن به آدم؟ اگه یه نفر مثل من یک روز در میان یک ساعت ورزش کنه، اونوقت بازم احتمال کمآوردن بدن هست؟ برای این یکی دو هفته تا اعزام روزی چقدر ورزش کنیم کم نیاریم؟ :n05:
سلام ..دوستان من یا درجه ی ستوان 3 دارم در ماه 9 تا نگهبانی میخورم..میخواستم از دوستانی که تجربه دارن بپرسم ببینم راهی هست من نگهبانی ندم..کلا چه طوری میشه معافیت از نگهبانی گرفت...
دوستان، نامه ها اگه نرسیده دستتون برین از پست بگیرین :n01: میخواستم زنگ بزنم نظام وظیفه ، که گفتم اولش برم پست ببینم اومده یا نه . که دیدم بعله اومده .... یکی از دوستان گفته بود که تو تبریز براش اومده مال ما یه شهر کوچیکه اگه به ما برسه یعنی به همه جا رسیده .
افتادم مرکز آموزش ولیعصر تبریز !!!نیروی انتظامی :(
دوستان ، بنا به دلایلی مجبورم زودتر دفترچه ام رو پست کنم حالا چند تا سوال راجع به تعویق انداختن دارم :
1- اگه من الان دفترچه پست کنم اعزامم می افته 1 آبان ، تا چند روز قبل از 1 آبان مهلت دارم که برای تعویق اقدام کنم که بیفته 1 دی ؟؟
2- برای تعویق انداختن دلیل میخواد ، با وجودی که من آزمون سراسری شرکت نکردم ، آیا میشه بهانه بیارم که منتظر نتایج کنکور هستم ؟!؟ اونا استعلام میکنن که من کنکور شرکت کردم یا نه ؟
و کلا چه دلایلی بیارم که احتمال موافقت بیشتر بشه ؟ هیچی به ذهنم نمیرسه
3- اگه احیانآ با درخواست تعویق موافقت بشه و بیفته دی ماه ، و بعدش تصمیمم عوض بشه آیا دوباره امکان داره درخواست تعجیل بدم که مثلآ همون آبان برم ؟
سلام دوستان ..دوستم زنگ زده پادگان که بپرسه چرا کدش سپاه نخورده که بهش گفتن عوض میشه.اصلا همچین چیزی صحت داره؟
یعنی کدها رو یک هفته مونده به اعزام تغییر میده سپاه؟؟
سلامنقل قول:
درخواست تمدید شما فقط یک بار لحاظ میشه. حالا یا تمدید میشه یا رد میشه.
اونم با شرایطی که خودشون درنظرگرفتن. با گواهی پزشکی شما حتی روز اخرم میتونید تمدید کنید یا به قول خودشون حتی روز اعزام:n01:
ممنون ولی من گواهی پزشکی ندارم . دوستان دیگه اگه میشه کمکم کنید ... این سه تا سوال خیلی حیاتیه برام :n01:نقل قول:
دوستان تلفن کردن تو پادگانها چه جوریاست عموما؟؟؟ تلفن خونه دارن که سربازا بزنگن یا تلفن کارتی دارن؟؟؟
اگه تلفن کارتی هست تو پادگانها باید ازاینجا کارت ببریم یا نه؟؟؟؟
در کل روزی یه بارو میشه زنگ بزنیم ؟؟؟ چند دقیقه میشه حرف زد؟ اجاز داریم هر موقع خواستیم بزنگیم یا ساعات خاصی دارن؟؟ متشکر:n02:
اگه هدفت اینه که بری استخدام پیمانی بشی ، بعد از پنج سال بیای بیرون ، که از زیر سربازی در بری به نظرم ، از چاله در اومدن افتادن تو چاههنقل قول:
شما اگه از لحاظ جسمی مشکل خاصی نداشته باشی و تنت سلامت باشه ، به هر حال میتونی آموزشی رو تموم کنی ، منتها هرچقدر هم ورزش کنی وقتی با کوله و دو تا پتو و وسایل شخصی و اسلحه و کلی خرت و پرت مثل فانوسقه و قمقمه و... بخوای 10-15 کیلومتر پیاده روی کنی حتما خسته میشی ، دیگه خستگی و کوفتگی و نمیشه کاریش کردنقل قول:
اگه فقط شما اینجوری هستی ، از طریق بازرسی پادگان پیگیر باش ، ولی اگه همه ستوان سه های پادگانتون اینجورین ،یا باید پارتی داشته باشی باید یه کاری کنی که بفرستن کمیسیون پزشکی واسه معاف از نگهبانی البته دیگه عواقبش پای خودت ، ما یکی داشتیم سر پست یه تیر زد توی پای خودش ، رفت کمیسیون پزشکی و اومد کلا معاف از همه چی(نگهبانی و شب و پست و حمل سلاح سرد و گرم) شد ، البته یکی دو مورد هم دیدم که بدون رفتن به کمیسیون پزشکی و با آوردن نامه از پزشک بیرون واسه مشکل اعصاب ، معاف از نگهبانی گرفتن ولی رابطه اشون با فرمانده قرارگاه خوب بود و یه جوریایی فرمانده قرارگاه بهشون حال دادنقل قول:
اگه منظورت اینه که پذیرش سپاه بوده و حالا سپاه نیافتاده دو حالت داره ، یا پارتیش نتونسته کاری واسش بکنه که بیفته سپاه ، یا بعد از اینکه کد خورده کاری واسش کرده ، در حالت اول باید دست به دامان یه پارتی کلفت تر باشه که قبل از اعزام کدش رو عوض کنه ، در حالت دوم قاعدتا اگه یه برگ سبز دیگه از پلیس +10 بگیره باید توش عوض شده باشهنقل قول:
بستگی به پادگان داره ، بعضی پادگانا از همین تلفن کارتیا که تو شهر هست دارن که معمولا بوفه اشون کارت تلفن داره(هرچند محض اطمینان یکی دوتا ببر) ولی بعضی پادگانا یه کارت مخصوص دارن که از همونجا باید بخری ، در مورد زمان زنگ زدن هم از بیدارباش تا شامگاه نه اجازه شو دارید نه وقت میشه به این کارا برسید ، ولی بعد از شامگاه تا خاموشی میتونید زنگ بزنید ، چند دقیقه میشه حرف زد که تا زمانی که کارتت اعتبار داشته باشه و صف پشت سرت اجازه بده:n02:نقل قول:
1 - شما اگه الان بفرستی معلوم نیست که ماه آبان بیاد حتما یا ماه دی. خودت حساب کن، من 93/2/13 دفترچه ارسال کردم اعزامم 93/6/1 اومد. تازه سن منم گذشته متولد ۶۷ هستم.نقل قول:
2 - برای تمدید یا تعجیل که فرمشون یکی هست، یک دلیل ارائه میشه، بیشتر مشکلات خانوادگی مثلا زده میشه، ظاهرا لیست داره در فرم پلیس + ۱۰، یکی از دلایل انتخاب میشه از لیست. با کاربر پلیس + ۱۰ مشورت کن.
3 - بله امکانش هست. بنده همین کار را کردم. درخواست تمدید یا تعجیل همانطور که پلیس + ۱۰ میگه فقط یک بار انجام می گیرد. بنده درخواست تعجیل کردم با دلیل مشکلات خانوادگی، که دو روز بعد جوابش اومد موافقت شد افتادم 93/4/1 بعدش بنا به دلایلی مجبور شدم درخواست تعجیل بدم (برای سپاه) با دلیل پذیرش سپاه درخواست تمدید کردم که بازم جوابش چند روزه اومد شدم تاریخ اولی همون 93/6/1. این درخواست ها از هر کدام یک بار هم در برگ اعزام سفید نهایی آورده شده. یعنی ثبت شده.
بنده تجربه خودمو گفتم و روال اعزام خودمو.
در مورد اولی من نمیگم حتما کدام ماه میاد اعزامت باز با پلیس + ۱۰ مشورت کن در این باره، بپرس اونهایی که اخیرا ارسال کردند کدام ماه اومد اعزامشون. فکر می کنم یک ماه مونده به موعد اعزام درخواست تمدید می تونه ارسال بشه. مطمئن نیستم اینو.
خدمت توی لشگر عملیاتی سپاه چطوریه؟
توی شهر ری یه لشگر عملیاتی هست که میتونم اونجا پذیرش بگیرم،برم یا نه؟
من حدود برج 7باید پست کنم پارسال دیپلم گرفتم فرصت یه سالم هم برج7 تمومه میتونم 2یا3ماه عقب بندازمتا دوره تکمیلی برم؟(متولد72هستم)
در مورد مرکز ولیعصر تبریز قبلا نوشته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تلفن کردن هم توضیحاتی داده بودم:
نقل قول:
تلفن کردن معمولا بعد شامگاه تا خاموشی آزاد هست و می شه زنگ زد، ولی بسته به شرایط پادگان داره که نسبت تلفن به سرباز چقدر بشه و شما چقدر مجبور بشی صف وایستی.
مثلا اون زمان این نسبت برای ما خوب بود و فوقش 5 دقیقه معطلی داشت 10-15 دقیقه هم صحبت میکردیم هیچ کس هم کار نداشت ، حتی بعضا 2-3 زنگ میزدم.
ولی جایی که شلوغ باشه این نمیشه.
و معمولا آسایشگاه هم شماره داره اون را می تونید بدید خانوادتون باز بعد شامگاه تا خاموشی زنگ بزنن.
اگه منظورت اینه که پذیرش سپاه بوده و حالا سپاه نیافتاده دو حالت داره ، یا پارتیش نتونسته کاری واسش بکنه که بیفته سپاه ، یا بعد از اینکه کد خورده کاری واسش کرده ، در حالت اول باید دست به دامان یه پارتی کلفت تر باشه که قبل از اعزام کدش رو عوض کنه ، در حالت دوم قاعدتا اگه یه برگ سبز دیگه از پلیس +10 بگیره باید توش عوض شده باشه:n02:[/QUOTE]سلام و ممنون بابت پاسخگویی .
پادگان 29تیر ازش مدارک اش رو گرفته اما چندروز پیش رفت نظام وظیفه گفتنش نیروی انتظامی افتاده
پرسیده ازپادگان .
گفتن اون کد اولیه هست.
اونایی که ما گرفتیم کدهاشون عوض میشه
بهش گفتن بیستم به بعد برو نظام وظیفه عوض میشه
یعنی راست میگن یا سرکاریه؟
سلام دوستان
سلام و ممنون بابت پاسخگویی .نقل قول:
پادگان 29تیر ازش مدارک اش رو گرفته اما چندروز پیش رفت نظام وظیفه گفتنش نیروی انتظامی افتاده
پرسیده ازپادگان .
گفتن اون کد اولیه هست.
اونایی که ما گرفتیم کدهاشون عوض میشه
بهش گفتن بیستم به بعد برو نظام وظیفه عوض میشه
یعنی راست میگن یا سرکاریه؟[/QUOTE]
دوست عزیز گرفتن مدارک به منزله پذیرش نیست، اگه برین نیرو انسانی میبینید که تو یه قوطی A4 چقدر مدارک جمع کردن در حالی که خیلی از اونها را به علت عدم ظرفیت نمیتونن پذیرش کنن.
به احتمل قوی سر کاری هست، چون دو ماه قبل که مدارک را میخوان قبل تعیین کد سپاه اسامی را میفرسته برای نظام وظیفه ناجا و نظام وظیفه کد ها را میده، الان هم اگه بخواد عوض بشه باید توسط پارتی واقعا کلفت از طریق نظام وظیفه ناجا عوض بشه.
قانون موارد خاصی داره که مشکلات خانوادگی بینشون نیست.نقل قول:
مواردی مثل تک فرزند ذکور میوفته استان خودش و مواردی مثل فرزند نظامی و... میوفته شهر خودش. متاهل هم در بعضی موارد شهر خودش و در بعضی موارد استان خودش میوفته.
خیر آموزش انتقالی نداره.
در وسط آموزش میگن که چه مدارکی میخوان و تا چه تاریخی باید ارائه بدین.