اتفاقا یکی از دلایل عجیب غریبش همینم بود! بهش گفتم چجور کوچه بقلی ما 8 مگ داره اون وقت این جا این جوریه؟! گفت که اولا اون قدیما مخابرات هر منطقه رو به یه مرکز مخابراتی وصل میکرده فقط یه دونه همین کوچه شما رو به اجبار به مرکز مخابراتی دور وصل کرده. کلا خودمم نفهمیدم چی گفت هر چی میگفتم در مقابلش یه چیزی میگفت! خودشم سرکوچمون ساختمون سازی میکنن و همه سیمای اون جعبه تقسیمه انقدر درهم و لخت بود ادم میترسید نگاهش کنه! بهش گفتم اگه بارون بیاد خب نویز میندازه رو خط.. گفت برو باز یه شکایت دیگه کن از مخابرات بیان درست کنن!!
کاریو که گفتی انجام دادم. قبلش مودولاسین رو dasl2 بود و SAR و Bitewap هرو فعال بود. اسپید دانلودم همین الان از سرور خارجی 100 بود( موقع دانلود idm یه لحظه گیر میکرد و سرعت 0 میشد) وضعیت خطم این بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییراتی که گفتی رو انجام دادم وضعیت شد این : (سرعت از 70 تا 190 میره، گیر هم نمیکنه دیگه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرت با این وضعیت ماه بعدی همین کیمیا رو بگیرم یا بیام چالاک بگیرم ؟
========
والا یه مدتم تو فکر wireless بودم. اما زیاد دانلود میکنم و نمیدونم ایا این ایرانسل یا مبین نت شبانه رایگان با اسپید 400 500 دارن؟
از ارومیه هستم دادا. به کارشناسه گفتم بابا مثلا بالا شهریم ما، چرا رسیدگی نمیکنین ؟ گفتش کار از اساسش مشکل داره و واسه مخابرات کلی هزینه داره برای همین هر کاری کنی به جایی نمیرسی
---------------
راستی شیرت حلال اینقدر دقیق همه رو راهنمایی میکنی:n40: