سلامنقل قول:
با این بودجه اگر سیستم خوب بخوای فقط میتونی یه پخش بخری
اما میتونی یکی یکی تهیه کنی به تدریج که اوضاع مالی بهتر شد برو مرحله بعد
چون شفافیت و بیس برات مهمه باید پخش و باند یا کامپوننت خوب داشته باشی که همه قیمت ها سه برابره
سلامنقل قول:
با این بودجه اگر سیستم خوب بخوای فقط میتونی یه پخش بخری
اما میتونی یکی یکی تهیه کنی به تدریج که اوضاع مالی بهتر شد برو مرحله بعد
چون شفافیت و بیس برات مهمه باید پخش و باند یا کامپوننت خوب داشته باشی که همه قیمت ها سه برابره
با سلام
یه پخش 3550 پایونیر دارم با یک جفت باند 718 ex کنوود
یه امپلی میخوام نهایت تا 400 تومن
چی پیشنهاد میدین
سلام بر اساتید.یدونه پخش تمیز کاروزریا مدل p710 پیدا کردم میخوام بخرم.فقط مشکل اینجاس که فلش خور نیست.میخواستم بدونم اگه فلش خورش کنم چقدر تو کیفیتش افت میکنه؟یکی از دوستان میگفت کیفیتش اوتقدر بالاست که تاثیری احساس نمیشه درش.ولی دودلم که این کار کیفیتشو خیلی پایین بیاره بطوری که چنگی به دل نزنه دیگه کیفیتش.پخش رو 400 تومن میگه.
اگر قصد اضافه کردن باند یا ساب در آینده نداریننقل قول:
یک عدد آمپ دو کانال کنوود کافیه
پخش خوبیه اگه میخوای فلش خورش کنی کیت ub100 باید پیدا کنید و کیفیتش هم پایین نمیادنقل قول:
پخش کاروزریا p710 رو خریدم.حالا میخوام اگه از دوستان کسی صدای کواک های jbl gto0938 و rockford t1693 و infinity 9623 رو شنیده با pioneer 6975 v2 مقایسه کنه(چون 6975 رو داشتم و صداشو شنیدم میخوام باهاش مقایسه کنید)اولویت اول کیفیت و اولویت دوم حجم صداس.(حجم صدایی 6975 برام کاملا کافیه اما کیفیتش اصلا چنگی به دلم نمیزنه)جنس کارکرده میخرم کلا.اینم میدونم راکفورد 400-300 تومن ازون دوتای دیگه گرونتره و میتونم به جای راکفورد و با مقداری افزایش قیمت 1 جفت کامپ هم برا درا بگیرم اما مشکل اینجاست که اگه یه جفت کواک با یه جفت کامپ ببندم با احتساب ساب نیاز به دوتا امپ یا امپ 5 کانال(که هم پیدا کردنش سخته هم قیمت سیستمو خیلی بالا میبره) پیدا میکنم.منظورم اینه که اگه حجم صدایی یکی ازین کواک ها نزدیک به 6975 باشه و از طرفی هم از نظر کیفیت و شفافیت نزدیک به کامپ باشه (دقیقا انتظار کیفیت کامپ رو ندارم) اون کواک رو انتخاب میکنم.نظر شما چیه؟بعد از انتخاب کواک میرم سراغ امپ و ساب.ممنون
سلام عرض میکنم خدمت دوستان خوبم. ان شاءالله که حال همگی خوب باشه.یه تشکر هم دارم از محمد عزیز و دیگر عزیزان که انجمن و دوستان رو تنها نمیزارن و در جهت رفع سوالات ایشان کوشا هستند.:n12::n16:نقل قول:
مهران جان
من جای شما باشم سراغ کواک نخواهم رفت(البته فرمودی که انتظار کیفیت کامپ رو نداری) اما باز هم کمی تامل کن. با توجه به اینکه قراره در آینده ساب ووفر هم به قطعات اضافه بشه.متاسفانه باید عرض کنم کواک ها کیفیت صدا ندارند فقط بوم بوم کردن رو بلدن.
من کماکان تک استیج رو پیشنهاد میکنم.این نظر بنده هست و ممکنه اشتباه باشه.:n39:
سلام حمید جان.دقیقا میدونم چی میگین.اما مشکل اینجاست که تو اکثر مواقع ساب رو تو ماشین نمیتونم بزارم یعنی کل صندوق لازمم میشه.مثلا اگه شما بخوای یه مسافرت بری و کل صندوق لازمت باشه و ساب رو بزاری زمین باید کل مسافرتو فقط با کامپ سر کنی!پیدا کردن کامپ کارکرده مثل 1800p کنوود هم خیلی سختتره نسبت به کواک.
داداش چرا خسته شدی؟من فکر میکردم کامپ خیلی خوبیه!البته صداشو نشنیدم از تعاریف دیگران میگم.به هر حال منم سردرگمم کسی کمکم نمیکنه :n28:
شما اگر مشکل صندوق دارین ساب رو طاقچه نصب کنیدنقل قول:
امتحان کردین ؟
قبلا یدونه ساب پایونیر داشتم رو طاقچه.نمیدونم از ساب بود یا از امپ یا از طاقچه اینکه کلا بودن و یا نبودن ساب احساس نمیشد!اینه که کلا اون سابو انداخنم دور.کامپ اگه حجم صداییش در سطح یک جفت کواک باشه میتونم خودمو قانع کنم که 1 جفت کامپ با یدونه ساب 10 اینچ خوش صدا ببندم.نقل قول:
سلام
می خواستم نظر اساتید رو راجع به کامپوننتAPK 165 Audison بپرسم آیا صدای خوبی داره؟
ممنون
سلام یه همه دوستان
لطفا دوستانی که میتونن کمک کنن نظرسونو بگن
من در حال حاضر پخش آلپاین دارم مدل x303 میخوام تغییرش بدم دنبال ی پخش بروز هستم که کیفیت الپاین رو داشته باشه و امکانات بروز هم داشته باشه نظر خودم اینه گزینه است،(کیفیت فقط مد نظرمه )
1.کنوود 5200
2.سونی x100 bt
3. سونی gs 820 bt
ممنون ن ن ن میشم راهنمایی کنید کسایی که تجربه کار کردن با این پخش هارو داشتن
ضمنا سیستمم کامپ سری میل هرتز هست
سلام
دوستان پخش کنوود bt304 و کواک راکفورد t1693 ودر استیج جلو کامپ دارم ! چون زیاد صدا تا اخر بلند نمیکنم راضی ام ! چون خوشم نمیاد سیم کشی امپ کنم به یه دو راهی رسیدم که صدا تقویت بشه !
1- همین سیستم +خرید کارکرده امپ دیجیتال پایونر مدل d1004 که فابریک به پخش وصل میشه بدون سیم کشی !
2-تعویض پخش کنوود با کارکرد پخش سونی xb100bt یا gs820
در کدام حالت کیفیت و قدرت بیشتر خواهد شد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید !!
سلام.نقل قول:
بسیار خوب چاره ای نیست پس ظاهرا.
با نصب ساب فری ایر من خیلی موافق نیستم محمد جان.اگر ماشین کوچیکه از سابهای زیر صندلی هم میتونی بهره ببری البته گرونه و کمتر کسی میره طرفش:n02:
سلام.نقل قول:
x100 صدای خوبی داره فقط تک خطه
بقیه رو من صداشون رو نشنیدم.
سلام.نقل قول:
برای داشتن صدای قدرتمند در کنار کیفیت مناسب باید از آمپلیفایر استفاده کنید. پخشها به تنهائی قادر به جبران سلیقه شنیداریتون نیستند و ایضا درایو کردن درایورهاتون..
پس پیشنهاد میکنم حتما نسبت به تهیه یک آمپلیفایر 4 کانال خوب اقدام نمائید.
حمید جان منظورم این نبود که کلا ساب نمیزارم.منظورم این بود که کواک رو به کامپ ترجیح میدم اونم به خاطر 2 تا دلیل.اول اینکه وقتی ساب رو مجبورا به علت نیاز داشتن صندوق میزارمش زمین ، باز کواک بیس اندکی داره که ادم حوصلش سر نره.دوم اینکه فکر نکنم 1 جفت کامپ حجم صدای مناسبی داشته باشه!واسه همین دنبال کواکی هستم که بالاترین کیفیت رو داشته باشه و ظاهرا کواک t1693 راکفورد طبق شنیده ها خوبه.راستی کسی میدونه امپ قدیمیه 944 پایونیر چطور امپیه؟ایا مدل 10 سال کارکردش ارزش 800-900 تومن رو داره؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
آهان گرفتم.اما خب توجه داشته باش کواک 9*6 و ساب =صدای بم که شخصا اصلا دوست ندارم.
شما اگر یه جفت کامپ خوب مثل گلادن RSX-165 بگیری من شک دارم که حجم صداش راضیت نکنه البته به شرط داشتن آمپ خوب که من فقط as100.4 رو پیشنهاد میکنم. و یه پله پائینتر one130.4
آمپ 944 جزو معدود آمپلیهای بسیار عالیه پایونیر هست اما اکثرا خیلی ازشون کار کشیده شده و مستهلک هستند.مگر کم کارکردش رو پیدا کنید.اگر واقعا سالم و تمیز و کم کار کرد باشه به نظرم 700 ارزش داره.حسن این آمپ بریج در حالت استریو هست که کمتر آمپلیفایری این توانائی رو داره.
سلام به همه اساتید
این کانفیگ: پخش 2550 پایونیر --- امپلی 604 مکسیدر 1000 × 4 وات ---- ساب کنوود 3010
آقا من یه آمپ مکسیدر دارم ، که وقتی ولوم رو کمی زیاد میکنم ، یهو صدای ساب ووفر قطع میشه و ساب خاموش میشه.
این مدل آمپ هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل پخش :
این مدل ساب :
به نظرتون مشکل از چیه ؟ ظاهرا که از ضبط و ساب مطمئنم.چون کار میکنن ....
ولی آمپلی ؟
خاموش شدن ساب ووفر یک دلیلش داغ شدن بیش از حد آمپ هستنقل قول:
یا آمپر زیادی که از باتری گرفته میشه قطع میکنه
درودنقل قول:
اگر چراغ کلیپینگ روی آمپ تون باشه، موقعی که صدا قطع میشه این چراغ چشمک میزنه و آمپ پروتکت می کنه.
به احتمال خیلی زیاد ترانزیستور های خروجی آمپ تون مرخّض هستند. Clip دارید.
سلام دوستان ببخشید با یه امپ 4 کانال میشه 2 جفت کامپ و یه ساب رو با هم بست؟(کامپ ها از یه نوع هستن)اگه میشه بگین 2 جفت کامپ دوستم میفروشه ازش بخرم
با سلام و درود خدمت اساتید :)
قبلا تو توپیک د رمورد صدای سوتی که از باند ها هنگام کار کردن موتور داخل ماشین میاد گفته بودم که دوستان گفته بودن مشکل از سیم ارت آمپ باید باشه، امروز فرصت شد یه سر به ماشین بزنم، مشکل از یکی از آمپ هام هست، آمپ ۴ کانالم، کابل اتصال به بدنه رو چک کردم، مشکل نداشت، حتی جای اتصال رو نیز تغییر دادم، منتهی باز هم وقتی ماشین روشن بشه صدای سوت بازم به گوش میرسه :(
ممنون میشم راهنماییم کنید .
این از اتصال به آمپ :
این از اتصال به بدنه :
اتصال به بدنه قدیم :
سلام دوستان من به دنبال تهیه یه آمپ هستم
ضبطم 305bt
و باند هم 6996اس پایونیر هست ممنون میشم یه آمپ خوب و خوش قیمت بهم معرفی کنید:n40:
سلام مهران جان.نقل قول:
چون کراس اوور دارند نه نمیشه.
سلام.نقل قول:
اگر سر راه کابل برق از باطری به آمپ فیوز هست فیوز رو بردارید و مستیقیم متصل کنید.ببینید تغییری میکنه؟
- - - Updated - - -
سلام چقدر میخواهید هزینه کنید؟نقل قول:
تازیر 1 تومن!و در اینده امکان خرید ساب هم هست ممنون میشم یه چیز خوب معرفی کنین بهم مرسیینقل قول:
سلام
به نظرتون بین سه کامپوننت DLS RMC6.2 و Audison AV K6 و Gladen RSX165 کدوم بهتره و خوش صدا تره با توچه به اینکه Audison در سال 2010-2011 جایزه EISA رو گرفته
سلام
به نظرتون بین سه کامپوننت DLS RMC6.2 و Audison AV K6 و Gladen RSX165 کدوم بهتره و خوش صدا تره با توچه به اینکه Audison در سال 2010-2011 جایزه EISA رو گرفته
فیوز رو برداشتم ولی مشکل هنوز باپرجاست :| فقط میمونه فیوزی که خود هدیونیت داره، اون رو که نباید بردارم!؟نقل قول:
صدای سوت رفته رو مخ ، البته موتور خاموش باشه صدای صوتی درکار نیست
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
سلام. دوستان دیشب یکی از تویترای باند فوکال 710 ک داشتم دود ازش رفت بالا کسی میدونه بهترین راه واسه درست کردنش چیه؟
سلام
قصد بستن ساب ندارم
نظرتون چیه در مورد دو جفت کامپ
یا یک جفت کامپ و یه جفت مید رنج یا میدبیس؟
امپلیم هم 8401 کنووده
4*60
4ohm
یک جفت کامپ با میدرنج خوبهنقل قول:
کیفیت رو حفظ میکنه
حفظ کیفیت از چه لحاظ؟نقل قول:
دامنه فرکانسی کاملتری رو پوشش میده؟
مدل چی پیشنهاد میدید؟
(کامپ رو نظر خودم 6520infinityهست)
شما چی پیشنهاد میدید؟
سایزها هم میخوام 16 سانتی(جلو) و 13 سانتی(عقب) باشه
سلام. زیر 1 تومن آمپ هم مگه داریم؟!!!!!نقل قول:
سلام.نقل قول:
بدون شک rsx165 جزو بهترین درایورهای موجود تو بازاره نسبت به قیمتش.البته آمپلیفایر تغذیه کننده ش خیلی مهمه و بیشتر کیفیت رو با ماسکنی میده.
سلام.نقل قول:
دیگه باید تشریف ببرین پیش تعمیر کار متاسفانه چیزی به ذهنم نمیرسه.
سلام.نقل قول:
به نظر من جلو کامپ و عقب یه کواک 9*6 نصب کنید.منتها از درایورهای خیلی سبک باید استفاده کنید.
بودجتون چقدره؟نقل قول: