سلام عزیزان.
کسایی که نانو استیشن دارن میدونن چطوری مشکل CCQ رو باید حل کرد ؟ قبلا بالای %95 بود حدود 10 روزه بین %65 تا %70 شده اصلا نمیشه گیم بازی کرد موقع دانلود هم پینگ میرسه بالای 1000ms
مشکل از کجاست که CCQ تا این حد پایین اومده ؟
Printable View
سلام عزیزان.
کسایی که نانو استیشن دارن میدونن چطوری مشکل CCQ رو باید حل کرد ؟ قبلا بالای %95 بود حدود 10 روزه بین %65 تا %70 شده اصلا نمیشه گیم بازی کرد موقع دانلود هم پینگ میرسه بالای 1000ms
مشکل از کجاست که CCQ تا این حد پایین اومده ؟
طرح خاصی برای عید نداره اندیشه ؟ مثل طرح پاییز 25 گیگ 25 هزار تومن
نقل قول:
چرا داره تو کانالش چیزایی گذاشته البته طرحاشو اعلام نکرده هنوز
سلام
خط من 3346 هست که تازه بعد از کلی پیگیری فقط مخابرات سرویس میده این دومین ماهه که استفاده میکنم الان بسته یک ماهه 1مگ گرفتم سرعت دانلودش بد نیست ولی حجم غیر عادی کم میشه!!! دومین ایرادشم زمان و سرعت دانلود شبانست که 3 تا 8 صبحه و سرعت نهایت 120 کیلوبایت برسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من سرویس یک ساله گرفتم مثلا 1 مگ تا 3 مگ . با 60 تومن پیش پرداخت و هر ماه هم حجم بخرم. یک تا 7 هم دانلود رایگان که از 120 بیشتر نمیره . نهایت 2 گیگ شبی .
ولی مسئله مهم به قول شما همین کم شدن حجم به صورت غیر عادیه . هیچ کاری در این زمینه نمیشه کرد ؟ زیر بار که نمیرن دزدا . :n21:
منم دو ماهه وسط ماه نرسیده حجمم تموم میشه سر دانلود شبانه! هر شب بین 100 تا 300 مگ داره کم میکنه با این که دانلودام همیشه از 3 تا 8 تنظیمه! :n21:نقل قول:
شما ساعت 3 مودمتو خاموش کن حدود سه و ربع شروع کن به دانلود و ساعت یه ربع به 8 مودمو خاموش کن ببین مشکلت حل میشه یا نه؟نقل قول:
کسی 4g همراه اول تو رشت استفاده کرده؟کدوم مناطق تحت پوششه؟
سلام من 512 5 گیگ حجمی اندیشه دارم دیشب در ساعت رایگان 1 شب تا 7 صبح 3 گیگ دانلود کردم اما صبح دیدم یک گیگ از حجمم کم شده در صورتی که سیستم من 20 دقیقه قبل ساعت 7 خاموش شد و هنوز در ساعات رایگان بودیم 1 گیگ از حجم بنده کم شده
اندیشه هم دزده
سلام
این طرح اندیشه تا کی ادامه داره ؟
خوب نیست طرح هاش اصلا ... انواع و اقسام طرح های مختلف ولی هیچ کدوم به درد نمیخوره
هر گیگ رو اگر توی همون خرید حجم اضافه میداد 1000 تومن ، مثل طرح قبلی ، بهتر بود و اکثرا هم استقبال میکردن
باز هم اندیشه این طرح های گول زننده خودش رو شروع کرد.
تو جشنواره نورروزی نوشتن که 256 نامحدود 30 گیگ تضمینی (3ماهه) با تخفیف ویژه 100 هزار تومن ( که در حالت عادی میشه 145 هزار تومن) ولی موقعی که وارد مرحله پرداخت تو سایت بانک میشین مبلغ رو میزنه 127 هزار تومان!!! یعنی چی ؟ سرکار گذاشتن فکر کنم...
فکر نکنم اینجوری باشه دوست عزیز من همین الا یه تست زدم ببنم چند میزنهنقل قول:
آره شما درست میگی . من اشتباه کردم. باید میرفتم تو قسمت جشنواره رنگ ها بعد اون سرویس رو انتخاب میکردم
اندیشه 2گیگ هدیه میده به همه
تا اخر 13 ام هم مهلت استفاده هست برید بگیرید
فقط این کد هدیه که میدن نمیشه واسه یه شماره دیگه استفاده کرد ! مثلام مال یه خونه دیگه رو بردارم و من استفاده کنم !
سرویس های ماهیانه آشنای اول ساعات رایگان نداره ؟؟
اگه داره در چه بازه زمانی ؟؟
فقط سرویس های سالانه رایگان دارن ؟؟
اندیشه میشه کار کرد بگیم سرعت آپلودمونم بالا ببرن بیشتر باید پول داد ؟چطوریه کسی تاحالا درخواست داده ؟
آره دوست عزیز من اینکارو کردم درخواست دادم تو بخش تماس با پشتیبانی آپلودو رو ۱ مگ بستننقل قول:
ماهیانه هزینه اضافه هم میدین ؟نقل قول:
نه بابت چینقل قول:
در خواست دادم منتظرم جوابمو بدننقل قول:
فک کردم برا سرعت آپلود بالاتر باید یه مقدار هزینه کنی ظاهرا آپلودو اصلا هزینه حساب نمیکنن
زده ماکزیمم مودمم میتونه 2m آپلود کنه امیدوارم رو 2 ببندن برا broadcast میخوام
سرویس های جشنواره معمولا ساعت 1 تا 7 صبحنقل قول:
سرویس های ماهیانه هم 3 تا 8 صبح
به من گفتن رو 256 بینهایت رو 512 باید باشه که هست افزایش ندادننقل قول:
شما رو چه سرویسی سرعت آپلودتونو بالا بردن ؟
نقل قول:
من محدود دارم 1 مگ 3 گیگ دارم
بهشون گفتم واسه بازی احتیاج دارم به سرعت آپلود بالاتر
نمیدونم دوباره درخواست فرستادم جواب ندادن امروزم هرچی زنگ زدم برنداشتننقل قول:
دوستان اندیشه شما هم قطعی دارین؟
من یه مدته همه چیزم خوبه فقط 11 بع بعد یکم تایم اوتم میره بالانقل قول:
شما snr مودمو چک کن
درست گفتی متاسفانه کیفیت خط تلفن مطلوب نیست.برای حل مشکلش چیکار کنم دوست عزیز؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما یه عکس بزارید از استاتوس مودم
ببینم مشکل چی هست؟
خطت نویز دارهنقل قول:
نویز گیری کنید
حتما نویزگیری رو انجام بدید
یه خورده اذیت میکنه
منم مشکل نویز داشتم الان اکی شد
نویزگیری کردم
این صفحه رو بخونید
ممنون از لطفتون.همه کارهارو انجام دادم جز سیم کشی فعلا مشکل قطعی برطرف شده اما دان استریم هنوز 6 db هستشنقل قول:
ببخشید دان استریم یعنی اینکه خطتون روی چه مقداری بسته شده که اینجا زده روی 3مگ تقریبا بسته شدهنقل قول:
اما 6 db نویز رو نشون میده که تو عکس زده 7
مشکلی نیست با 7 هم میتونید به اینترنت وصل بشید ولی این یعنی امکان قطع شدن زیاد میشه
ممکنه قطع بشه اینترنتون
من خودم هم 6 بود ولی رفتم نویزگیری کردم،کابل پوسیده رو نو کردم و...الان شده 18
شما هم اگر دوست دارید قطعی نداشته باشه مجبورید کابل نو بخرید یا اگر کابلتون پوسیدگی داشته باشه پوسیدگیشو بگیرید
خیلی ممنون از توضیحات جامعتون :n12:نقل قول:
سلام دوستان کسی رو خط اندیشه سرویس کاهش پینگ استعمال کرده؟
هر سرویسی تست میکنم روش تاثیر نداره
علاقمندان بازی های انلاین بنظرتون شاتل پینگ بهتری داره؟ چون تو تهران که سرویس ویژه گیم انلاین داره شاید اینجا هم داشه باشه کسی میدونه؟
من زدم قبلا 150 گوگلو میکرد 96 اینا اما یه مدته اندیشه خوب شده بزنم به تخته همین حالا پینگ گوگلم 95 هست + تو 6 ساعت فقط 71 پکت لوس داشتم امیدوارم همینجوری بمونه هرچند بعید میدونم :n35:نقل قول:
کاهش پینگم میزنم هیچ فرقی نداره
اما همه میگن شاتل بهتره گیم مودم تو رشت میدونم داره
شما خط چندی؟ من که تو خط4 پینگ گوگل 270 دارم!:n21: فارس نیوز70 :n20:نقل قول:
خط 8 هستم حالا پینگم رو 220 اومده ولی همچنان تایم اوت ندارم صبح 98 بودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انديشه همين الان
سلام به تاپیک خاطره ها ! :n02:
بالاخره ما هم بعد 7.8 ماه استفاده از اینترنت سیمکارت ! (3G همراه اول و رایتل) باز رو آوردیم به ADSL ، و سرویس 3 ماهه 2048 آشنای اول (توفیق اجباری بخاطر فیبر بودن خط :|) گرفتیم ، خوشبختانه تو این یه هفته غیر از مشکل حجم دزدی شدید ! هیچ مشکل دیگه ای نداشتم ، وضعیت پینگ هم فوق العاده راضی کننده بوده به نسبت وضعیت اون 7.8 ماه پیش ! مخصوصا از سرورهای داخلی که ملاحظه میکنید ...
طبق تجارب زیادی که طی این سالیان با اینترنت استان داشتم:n29: امیدوارم این کیفیت و ثبات سرویس فعلی فقط به چند ماه اول ختم نشه و روز به روز بهتر بشه جای بدتر شدن ...:n27:
اندیشه چند روز مشکل پیدا کرده. سرعت دانلود خوبه اما پیج ها یکی در میون با سلام و صلوات باز میشن. پشتیبانی هر کدوم یه چیزی میگن . یکی میگه dns بزار ، یکی میگه dns رو بردار ، یکی دیگه میگه مودم رو خاموش روشن کن، یکی دیگه میگه موردم رو 10 دقیقه خاموش کن بعد روشن کن!!! یه مرد پیدا نمیشه تو اندیشه بگه بله مشکل از ماست به گیرنده های خودتون دست نزنید...