یه سری از دوستان چقدر به این واعظ بنده خدا بد و بیرا گفتن( کافیه 10 صفحه آخر تاپیک رو بخونید)
یه سری از دوستان چقدر به این واعظ بنده خدا بد و بیرا گفتن( کافیه 10 صفحه آخر تاپیک رو بخونید)
بنده ي خدا فعلآ كار بدي نكرده ولي نميدونم چرا ازش خيلي خوشم نمياد!
ما که ازش حلالیت میطلبیم
البته هیچ تضمینی وجود نداره که چند وقت دیگه بهش فحش ندیم :دی
به هر حال این عادت ایرانیاست :دی
هميشه همينطوريم داداش!!
سلام
کسی میدونه سیستم بازی صمد مرفاوی چیه؟ 3-5-2 یا 4-2-3-1 یا ... ؟خدا کنه 3-5-2 نباشه
اگه سیستم 3-5-2 باشه که مثل اول فصل 3 چهار هفته را باید صرف دفاع کردن از این سیستم باشه . درضمن نباید تیم ببازه یا بد بازی کنه وگرنه مطبوعات و ... دست از سر تیم برنمیدارن
پرسپولیسی ها تو خماری جباری بمونن : دینقل قول:
فکر نکنم 3 5 2 باشه. بنده خدا این همه کلاس رفته. تازه کلاس حرفه ای هم شرکت کرده : دی حتما میدونه که 3 5 2 رو نمیشه جلو تیمهای حرفه ای آسیا بازی کرد.نقل قول:
کسی میدونه سیستم بازی صمد مرفاوی چیه؟ 3-5-2 یا 4-2-3-1 یا ... ؟خدا کنه 3-5-2 نباشه
راستی دنیزلی قراره بیاد ایران ؟؟؟ جک سال : دی طرف تیمش تو ترکیه قهرمان شده فصل بعد تو لیگ قهرمانانه. اونوقت بیاد پرسپولیس ؟؟؟!!! حداقل اگه تو جام باشگاههای آسیا بودن باز یه درصد احتمالش بود ولی با این وضع که دیگه...
بيك زاده: مرفاوى گفت بمان و حقت را بگير
هاشم بيك زاده : صبح ديروز با صمد مرفاوى ديدار كردم و او اعلام كرد كه من را براى فصل آينده مى خواهد و خواست تا در استقلال بمانم و حقم را بگيرم.
وى افزود: تا دوشنبه زمان خواستم كه فكر كنم اما ۷۰ درصد در استقلال مى مانم چرا كه معتقدم ماندن در استقلال بيشتر به سودم است.
بيك زاده ادامه داد: اميدوارم بدشانسى هاى فصل گذشته ام در استقلال تكرار نشود و بتوانم در ليگ نهم خودم را ثابت كنم.
وى افزود: امروز قرار است به ديدار واعظى آشتيانى بروم تا مذاكرات نهايى را انجام دهيم.
چه میکنه واعظ ....
یادتونه میگفتم عجله نکنید به موقعش بازیکن میگیره حالا چه کرده یهو ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: دی
عنايتي با استقلال قرارداد بست
به گزارش خبرگزاري فارس، رضا عنايتي پس از سه سال بار ديگر به جمع آبي پوشان تهراني بازگشت.
آقاي گل سه دوره قبل ليگ برتر امروز با حضور در باشگاه استقلال با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد بست.
عنايتي كه روز گذشته براي اولين بار با حضور در باشگاه به طور رسمي با استقلال به مذاكره پرداخت مورد توجه امير قلعه نويي براي حضور در سپاهان هم بود.
عنايتي به زودي قرارداد خود را با استقلال به ثبت خواهد رساند.
آي گفتي !!:31:نقل قول:
در گفتوگو با فارس
عنايتي: از بازگشت به استقلال خوشحالم
خبرگزاري فارس: مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه دوباره به تيم خودم بازگشتم خوشحالم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا عنايتي در گفتوگو با خبرگزاري فارس، درباره توافق با مسئولان باشگاه اظهار داشت: امروز با هم به توافق رسيديم و من قرارداد داخلي امضا كردم اما براي نهايي شدن اين توافق بايد دو هفته ديگر صبر كنم.
وي افزود: فردا به امارات ميروم و دو هفته ديگر با ميگردم. براي گرفتن برگه تسويه حساب بايد به باشگاه النصر بروم.
عنايتي كه قرارداد يكساله با استقلال بسته درباره بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد: هدف من اين است كه به استقلال كمك كنم. استقلال تيم بزرگي استو خوشحالم به اين تيم بازگشتم و اميدوارم بتوانم بهترين بازيها را انجام دهم.
مهاجم فصل گذشته النصر امارات درمورد سرمربيگري مرفاوي گفت: مرفاوي هميشه مربي صادقي بوده و مطمئن هستم امسال هم موفق ميشود.
وي درباره اينكه قصد آقاي گلي را دارد تصريح كرد: من به دنبال ارائه بهترين بازيها هستم. مهم اين است كه تيم اول نتيجه بگيرد و بعد گلزن خوبي باشم.
عنايتي درمورد تيم ملي خاطرنشان كرد: براي تيم ملي آرزوي موفقيت ميكنم و تمام تلاشم را در استقلال به كار ميگيرم تا بتوانم نظر مربيان تيم ملي را جلب كنم.
یه نکته مهم اینه که استقلال داره همه ی بازیکنارو 1ساله میگیره که این خیلی بده در حالی که پرسپولیس همه ی قرارداداش 2سالس:19:
موافقم چرا يكساله مي گيرد اخه
خواهشا دیگه گیر ندیدنقل قول:
موافقم چرا يكساله مي گيرد اخه
مهم اینه که واسه این فصل داریمشون
تازه بازیکنی مثل عنایتی دیگه پا به سن گذاشته
استقلال داره مثل تیم های اروپایی عمل میکنه که با بازیکن های بالای 30 فقط قرارداد یک ساله میبندن
واسه بقیه بازیکنا هم اگه تیم خوب کار کنه فصل بعد هم میمونن
آقا من که فعلا طرفدار واعظم :دی
عنایتی 1 سال دیگه کجا میخواد بره ! تمدید میکنه !
قرباني نمي تواند به پرسپوليس برود !
پيروز قرباني به هيچ عنوان نمي تواند پيراهن تيم پرسپوليس تهران را بر تن کند.
عدم تماس مسئولان باشگاه استقلال تهران با پيروز قرباني براي تمديد قرارداد سبب شده شايعاتي در خصوص احتمال حضور او در تيم رقيب يعني پرسپوليس به گوش برسد ، در حالي که اصولا انجام چنين انتقالي امکان پذير نيست.
مسئولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نزديک به يک ماه قبل توافق نامه اي را امضاء کردند که بر اساس آن اين توافق نامه دو تيم در نقل و انتقالات از يکديگر بازيکن نمي گيرند.
امير حسين صادقي هم که با پرسپوليس قرارداد امضاء کرده از تيم مس کرمان به پرسپوليس آمد و مشمول اين توافق نامه نمي شود.
آبي پوشان تيرماه در آلمان
اريش روته مولر با هماهنگي سرمربي و مديران باشگاه استقلال در تدارک فراهم کردن شرايط برپايي اردوي پيش فصل آبي پوشان در يکي از شهرهاي صاحب فوتبال آلمان است.
اردوي استقلال طبق برنامه آماده سازي تيم که توسط عبدالصمدمرفاوي فراهم شده است، يک اردوي براي بدنسازي هوازي وغير هوازي ، زمين تمرين و همچنين امکانات کامل چکاپ هاي پزشکي خواهد بود.
قرار است اردوي آماده سازي استقلال پيش از آغاز فصل 89-1388 فوتبال ايران ، اواخر تيرماه سال جاري برپا شود .
من رينالدو را مصدوم نکردم !
بدنساز سابق تيم استقلال گفت: مصدوميت رينالدوي هيچ ارتباطي به کارهاي بدنسازي نداشت و نبايد در اين خصوص برخي مرا مقصر جلوه دهند.
حميد خداداد اظهارداشت: بنده فقط دو جلسه با رينالدو کارکردم و دراين دو جلسه هم کارهاي هوازي و تاکتيکي انجام دادم. هيچ فشاري روي رينالدو نياوردم و مصدوميت او ارتباطي به من نداشت.
وي افزود: استقلال فصل گذشته مشکل بدنسازي نداشت چون اگر داشت چهار نفر اول تست آمادگي جسماني تيم ملي استقلالي ها نمي شدند. استانداردهاي بازيکنان استقلال بالاتر از استانداردهاي آمادگي جسماني بازيکنان اروپاست و اين براي باشگاه استقلال تهران يک افتخار است.
خداداد در خصوص حضور احتمالي اش در سپاهان اصفهان گفت: تا به امروز هيچ چيز قطعي نشده و اگر به توافق برسيم روي نيمکت سپاهان خواهم نشست.
شايان ذکر است جدايي خداداد از استقلال در شرايطي است که روز گذشته سايت باشگاه مدعي شد که يک بدنساز آلماني به کادر استقلال اضافه مي شود تا ازبرخي مشکلات که سال گذشته به واسطه ي مسائل بدنسازي پيش آمد (از جمله مصدوميت رينالدو) پيشگيري کنند.
تأكيد سرمربي مجيدى در فصل آينده كاپيتان اول استقلال است
صمد مرفاوى، فرهاد مجيدى را به عنوان كاپيتان اول استقلال معرفى كرد. سرمربى جديد استقلال طى جلسه اى با واعظى آشتيانى تأكيد كرد مجيدى بايد در فصل جديد به عنوان كاپيتان اول استقلال شناخته شود تا در جريان رقابت هاى ليگ جنجال سر كاپيتانى بين بازيكنان تيم به وجود نيايد.
مدير عامل استقلال هم با اين پيشنهاد صمد خان موافقت كرد تا مجيدى به عنوان كاپيتان اول و قربانى كاپيتان دوم و طالب لو كاپيتان سوم استقلال شناخته شود.
رینالدو مرخصی گرفت و رفت
پائولو رینالدو کروزادو بازیکن پرویی استقلال عصر امروزدر حالی که ساعتی به پروازش باقی مانده بود به دفتر مدیر عامل استقلال رفت.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال رینالدو بازیکن پرویی استقلال که امشب به همراه خانواده اش تهران را ترک خواهد کرد ، ساعتی پیش از عزیمت به فرودگاه به دیدار مدیرعامل استقلال رفت و از وی خداحافظی کرد.
رینالدو که به سبب پاره ای مشکلات اداری و نداشتن بلیت نتوانسته بود راهی کشورش شود ، از مدیرعامل استقلال درخواست کرد به او اجازه داده شود مدت بیشتری در کنار خانواده اش بماند. وی امشب همراه همسر و دو فرزندش به پرو می رود.به این ترتیب رینالدو کمی دیرتر به جمع بازیکنان استقلال ملحق خواهد شد.
در فضايي صميمي برگزار شد
اولين نشست جلسه كميته فني و اجرايي جديد باشگاه استقلال
نخستین نشست اعضای جدید كميته فني کادر اجرايي باشگاه استقلال بدلیل فضای صمیمی آن حدود از4 ساعت به طول انجامید.
به گزارش روابط عمومی باشگاه استقلال شامگاه امروز دکتر امین بخش ، دکتر مسعود معینی و آقایان مظلومی، مباشری ، فتحی و عبدالصمد مرفاوی سرمربی استقلال در دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال گرد هم آمدند تا استراتژی استقلال 88 را در تبیین کنند.
اولین دیدار اعضای کمیته فنی ، سرمربی و کادر اجرایی استقلال فرصتی برای تجدید رفاقت جمعی از چهره های علمی و نخبه ی فوتبال ایران بود و به واقع نقاط مشترک فکری اعضا باعث شد بر خلاف پیش بینی ها این نشست بیش از سه ساعت به طول انجامد.
در این دیدار مدیرعامل استقلال احکام صادره را به اعضای جدید تقدیم کرد و سپس بحث و گفت و گو بر سر مسایل فصل آینده آغاز شد.
منصوريان در آستانه سرمربيگري تيم فوتبال پاس همدان
تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۱/۰۳/۸۸
ورزش. فوتبال. پاس
همدان - عليرضا منصوريان كاپيتان سابق تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه سرمربيگري تيم پاس همدان قرار دارد.
به گزارش ايرنا، پس از عدم توافق اوليايي مديرعامل پاس با وينگو بگوويچ سرمربي كروات اين تيم، هم اينك محافل مختلف خبري از جانشيني منصوريان به عنوان سرمربي جديد پاس خبر ميدهند.
پيشنهاد مالي بالاي بگوويچ و مشكلاتي كه وي با تني چند از بازيكنان و كادر فني پاس داشت نيز باعث شد باشگاه قيد همكاري با اين مربي كروات را بزند و وينگو به كشورش برگردد.
از سوي ديگر منصوريان كه در فهرست چهار گزينه احتمالي سرمربيگري پاس همدان قرار دارد با توجه به ارتباط نزديك با مسوولان باشگاه پاس شانس بيشتري براي حضور در اين تيم دارد.
يكي از نزديكان باشگاه پاس همدان در اينباره گفت: اين بازيكن سابق تيم ملي فوتبال كشور قرار بود روز گذشته براي انجام مذاكرات نهايي به همدان سفر كند اما به دليل بيماري همسرش در تهران ماندني شد.
همچنين قرار است يك دستيار آلماني همكار منصوريان در تيم فوتبال پاس شود و از اين رو اوليايي ظرف چند روز آينده براي مذاكره نهايي با مربي مورد نظر به اين كشور سفر ميكند.
منصوريان قرار است بزودي با حضور در همدان فهرست بازيكنان مورد نظر خود را ارايه دهد تا فصل جديد را با قدرت آغاز كند.
البته مديرعامل پاس همدان قطعي شدن حضور منصوريان در پاس را تاييد نمي كند و ميگويد: اين مربي هم جزو گزينههاي باشگاه است اما هنوز هيچ چيز معلوم نيست.
اميدوارم فصل بعد اگه استقلال قهرمان نشد حداقل پاس بشه
روته مولر آخر هفته به ایران می آید / ثبت قرارداد با استقلال
مربی آلمانی و مشاور کادر فنی تیم فوتبال استقلال اواخر هفته جاری به ایران بازمی گردد تا همکاری خود را با تیم استقلال آغاز کند.
به گزارش خبرنگار مهر، روته مولر که هفته گذشته با عقد قراردادی یکساله به عنوان مشاورمدیر عامل و کادر فنی تیم فوتبال استقلال به این تیم پیوست اوایل هفته آینده با ثبت رسمی قرارداد خود درهیئت فوتبال تهران همکاری اش را با آبی پوشان پایتخت آغاز خواهد کرد.
روته مولر که به دلیل شرکت در مراسم خاکسپاری برادرش به آلمان سفر کرده احتمالا بامداد روز جمعه وارد تهران خواهد شد و اوایل هفته آینده در نشست های جداگانه با واعظ آشتیانی مدیرعامل و صمد مرفاوی سرمربی جدید استقلال به منظور برنامه ریزی و هماهنگی های لازم برای فصل آینده شرکت خواهد کرد.
سلام
این پرسپلیسی ها دوباره دارن با مربی های بزرگ مذاکره میکنن. باز دوباره یکی از این انصاری فرد ها اومد روی کار میخواد یه مربی بزرگ بیاره. یکی نیست بگه بابا اینا تیم ملی ایران هم نمیان، بیان پرسپلیس؟! فرض کنیم اصلا بیان با چقدر پول؟ اون 6 امتیاز واسشون درس عبرت نشد. تو این چند سال سازمان چقدر به این پرسپلیس پول داده واسه این مربی های گرون قیمتی که میارن، اما استقلال...
در ضمن tsjaleb عجب شعری پایین امضات نوشتی. چند روز پیش امازاده صالح بودم، بر و بچ مایه دار شال سبز رو گردن سگهاشون انداخته بودن.
اولا احترام خودت رو نگهدارنقل قول:
در ضمن tsjaleb عجب شعری پایین امضات نوشتی. چند روز پیش امازاده صالح بودم، بر و بچ مایه دار شال سبز رو گردن سگهاشون انداخته بودن.
دوما اینجا جای بحث سیاسی نیست و اگه قرار بر بی احترامی باشه ما خیلی چیزا میبینیم که میتونیم بی احترامی کنیم اما شخصیت خودمون رو بالاتر از این حرف ها میدونیم
بابا سازمان این همه پول خرج کرده واسشون یه گلی به سرشون بزنه یه کم مانور تبلیغاتی بدن اما هیچ گلی به سرشون نزده... مربی بزرگم هیچ وقت نمیاد تو پرسپولیس کار کنه. نهایتش همون وینگادا بود. اون دنیزلی هم یه فصل اومد واسه این بود که تو ترکیه بیکار مونده بود اومد یه پول قلمبه ای به جیب زد رفت. الان که تیم گرفته عمرا بیاد.نقل قول:
این پرسپلیسی ها دوباره دارن با مربی های بزرگ مذاکره میکنن. باز دوباره یکی از این انصاری فرد ها اومد روی کار میخواد یه مربی بزرگ بیاره. یکی نیست بگه بابا اینا تیم ملی ایران هم نمیان، بیان پرسپلیس؟! فرض کنیم اصلا بیان با چقدر پول؟ اون 6 امتیاز واسشون درس عبرت نشد. تو این چند سال سازمان چقدر به این پرسپلیس پول داده واسه این مربی های گرون قیمتی که میارن، اما استقلال...
مرفاوى زیر بار نمى رود؛ منتظرى باید بماند
به نظر مى رسد خط دفاع استقلال در آستانه تحولاتى وسیع قرار گرفته است زیرا ابراهیم تقى پور به احتمال زیاد در ترکیب ۲۵ نفره فصل آینده جایى ندارد و پیروز قربانى هم هنوز تکلیف خود براى ماندن یا رفتن را مشخص نکرده است. علاوه بر آن هنوز به طور کامل معلوم نیست که صمد مرفاوى مى خواهد تیمش را با چه شیوه اى روانه میدان کند. البته با تمام این احوال یک مسأله وجود دارد که سرمربى جدید استقلال در مورد آن تردیدى به خود راه نمى دهد و آن حفظ «پژمان منتظرى» است. مرفاوى اعتقاد عجیبى به بازى پژمان داشته و معتقد است که این مدافع مى تواند در دیدارهاى حساس کمک حال آبى پوشان بوده و حتى به مرد شماره یک خط دفاعى بدل شود بر همین اساس به مدیران باشگاه تأکید کرده که تحت هر شرایطى منتظرى را براى لیگ نهم حفظ کنند. قرارداد پژمان منتظرى تمام شده و او هم اکنون مهره آزاد محسوب مى شود.
استقلالى ها از طریق تماشاگران درآمدزایى مى کنند ،بلیت فروشى براى جشن قهرمانى
به گفته مسئولان باشگاه استقلال هفته آینده مراسم جشن قهرمانى برگزار خواهد شد. مسئولان باشگاه استقلال ورزشگاه ۱۲ هزار نفرى آزادى را براى برگزارى جشن قهرمانى انتخاب کرده اند و براى برگزارى جشن قهرمانى در این ورزشگاه قصد دارد بلیت فروشى کنند. در این مراسم هواداران استقلال مى توانند حضور داشته باشند اما براى حضور باید بلیت تهیه کنند. نحوه تهیه این بلیت ها از سوى مسئولان باشگاه طى روزهاى آتى اعلام خواهد شد.
استقلال «مدیر برنامه هاى محضرى» را قبول نمى کند
طى این چند ساله افراد زیادى را مى بینیم که همراه با بازیکنان در مذاکرات حاضر مى شوند در حالى که هیچ مدرک شناسایى معتبرى از سوى فیفا یا فدراسیون ارائه نمى کنند و براى اثبات اینکه مدیر برنامه هستند به یک سند محضرى اکتفاء مى کنند که طى آن بازیکن اختیارات خود در ارتباط با مذاکرات را به این شخص واگذار کرده است.این جملات یکى از مسئولان باشگاه استقلال بود که از وضع نقل و انتقالات حسابى گلایه داشت و در ادامه به ابرار ورزشى گفت:نمى دانم چه کسى به آنها گفته که مى توانند با یک سند محضرى مدیر برنامه شوند؟ اگر این طورى باشد تکلیف فیفا وگواهینامه هاى ویژه اى که مى دهد چیست؟! البته ما در باشگاه استقلال خیال همه را راحت کرده و گفته ایم که فقط معرفى نامه فیفا را به رسمیت مى شناسیم و حاضر نیستیم با کسى که یک برگ محضرى آورده به عنوان مدیر برنامه هاى بازیکنان مذاکره کنیم. حتى اگر آن شخص با بزرگترین فوتبالیست هاى دنیا توافقنامه محضرى داشته باشد.
احدى ، کاندیداى دستیارى در استقلال؟
با حضور صمد مرفاوى در رأس هرم فنى استقلال و اعطاى سمت دستیار اولى به اریش روته مولر تکلیف کادرفنى آبى پوشان تا حدى مشخص شد اما هنوز معلوم نیست که چه کسى هدایت دروازه بانان را بر عهده گرفته و نام چه کسى هم به عنوان دستیار دوم از گوى آبى خارج مى شود. این طور که پیداست مرفاوى بر روى نام چند نفر از پیشکسوتان استقلال به عنوان دستیار دوم حساب باز کرده که مهمترین آن محمود قارى است اما اگر این همکار سابق حاضر به همکارى مجدد نشود آنگاه تکلیف چیست؟ طبق خبرهاى رسیده اگر چنین اتفاقى بیفتد رضا احدى ملى پوش استقلال در دهه ۶۰ شانس زیادى براى احراز سمت فوق خواهد داشت و ظاهراً مذاکراتى هم به صورت غیررسمى انجام شده است.احدى ۳ سال سرمربى تیم امید استقلال بود.
بلاتکلیفى عباسفرد
علیرضا عباسفرد روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال به گفت وگو با صمد مرفاوى پرداخت. عباسفرد که قراردادش با استقلال به اتمام رسیده طى جلسه اى با سرمربى جدید تیمش در خصوص ماندن و جدایى اش صحبت کرد. در این جلسه پس از اینکه عباسفرد شرایط حال حاضر خود را توصیف کرد مرفاوى از او خواست یک هفته صبر کند تا خود نظر نهایى اش را در ارتباط با خواستن و نخواستن این مهاجم اعلام کند. با توجه به این مسأله تکلیف نهایى عباسفرد با استقلال هفته آینده مشخص مى شود.
کوشکى هفته بعد با استقلال تمدید مى کند
بیژن کوشکى فصل آینده را هم در استقلال خواهد بود. این بازیکن پس از صحبت هایى که با مرفاوى داشت با این مربى به توافقات لازم رسید تا مشکلى براى تمدید قرارداد نداشته باشد. کوشکى براى ماندن در استقلال ابراز تمایل کرده تا سومین سال حضور خود در این تیم را تجربه کند. طبق شنیده هاى ما این مدافع هفته آینده به مدت یک فصل دیگر با استقلال تمدید مى کند. مرفاوى تأکید ویژه اى به حفظ ترکیب خط دفاعى استقلال دارد تا مسئولان این باشگاه به دنبال تمدید قرارداد با مدافعان خود باشند.
هر کس مى خواهد به پرسپولیس برود!
یکى از سوژه هاى نخ نما شده در فصل نقل و انتقالات تهدید بازیکنان استقلال و پرسپولس به جدایى از تیم خود و پیوستن به اردوگاه رقیب است به طورى که همه ساله در این ایام شاهد آن هستیم که چند مهره بزرگ استقلال و پرسپولیس در صفحات روزنامه ها به تیم رقیب مى پیوندند اما در عمل چنین اتفاقى رخ نمى دهد. البته خبرنگاران چندان مقصر نیستند چون اغلب اوقات این فوتبالیست ها هستند که در تماس با اصحاب رسانه مدعى دریافت پیشنهاد از حریف سنتى مى شوند اما با وجود تمام شایعات و اخبار ضد و نقیض به نظر مى رسد امیررضا واعظى آشتیانى هیچ اعتبارى براى این تهدیدها قائل نبوده و آنها را کم اهمیت مى داند دقیقاً به همین خاطر است که طى روزهاى گذشته چند تن از مدیران باشگاه استقلال در مواجهه با خواسته هاى مالى نامعقول برخى بازیکنان و تهدید غیرمستقیم براى پیوستن به پرسپولیس مدعى شدند که این حربه برایشان قدیمى شده و اگر واقعاً قرمزها خواهان آنها هستند بهتر است کوچکترین تردیدى براى جدایى به خود راه ندهند
باشگاه استقلال کاپیتان خود ( پیروز قربانى ) را نمى خواهند؟ !
حضور حنیف عمران زاده در استقلال، احتمال جدایى پیروز قربانى از این تیم را بیشتر کرد. از گوشه و کنار باشگاه استقلال خبر مى رسد که صمد مرفاوى تمایلى براى حفظ کاپیتان این تیم از خود نشان نداده تا به احتمال زیاد قربانى از جدایى طلبان استقلال باشد. حضور عمران زاده در استقلال حتى باعث ناراحتى قربانى هم شده تا این بازیکن با توجه به جذب هم پستى اش در این تیم واکنش نشان دهد. در صورت جدایى قربانى از استقلال این بازیکن نمى تواند به عضویت پرسپولیس دربیاید. باتوجه به توافق مدیران ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس نقل و انتقالات این ۲ تیم از یکدیگر منتفى است تا قربانى از قرمزپوش شدن باز بماند.
به قول رفقا این از اوناش بود..
عنايتى: با حرف و حديث ها كارى ندارم ، من يك استقلالى هستم
رضا عنايتى مهاجم جديد تيم فوتبال استقلال گفت: از اينكه دوباره به تيم خودم بازگشتم خوشحالم.به حرف و حديث ها هم كارى ندارم چون يك استقلالى هستم.وى درباره توافق با مسئولان باشگاه اظهار داشت: ديروز با هم به توافق رسيديم و من قرارداد داخلى امضا كردم اما براى نهايى شدن اين توافق بايد ۲ هفته ديگر صبر كنم. وى افزود: امروز به امارات مى روم و ۲ هفته ديگر بر مى گردم. براى گرفتن برگه تسويه حساب بايد به باشگاه النصر بروم. عنايتى كه قرارداد يكساله با استقلال بسته درباره بازگشت خود به اين تيم عنوان كرد: هدف من اين است كه به استقلال كمك كنم. استقلال تيم بزرگى است و خوشحالم به اين تيم بازگشتم و اميدوارم بتوانم بهترين بازى ها را انجام دهم. مهاجم فصل گذشته النصر امارات درمورد سرمربيگرى مرفاوى گفت: مرفاوى هميشه مربى صادقى بوده و مطمئن هستم امسال هم موفق مى شود. وى درباره اينكه قصد آقاى گلى را دارد تصريح كرد: من به دنبال ارائه بهترين بازى ها هستم. مهم اين است كه تيم اول نتيجه بگيرد و بعد گلزن خوبى باشم. عنايتى در مورد تيم ملى خاطرنشان كرد: براى تيم ملى آرزوى موفقيت مى كنم و تمام تلاشم را در استقلال به كار مى گيرم تا بتوانم نظر مربيان تيم ملى را جلب كنم.
عنايتى با ۲۵۰ ميليون تومان استقلالى شد
رضا عنايتى قرارداد داخلى خود با استقلال را امضا كرد. مهاجم فصل گذشته النصر روز گذشته با حضور در باشگاه استقلال پس از توافقات نهايى با واعظى آشتيانى به مدت يك فصل با تيم آبى تهران قرارداد بست. اين بازيكن پس از ۳ سال دورى از استقلال مجدداً به اين تيم بازگشت. عنايتى امروز(سه شنبه) براى تسويه حساب با باشگاه النصر به امارات مى رود تا پس از بازگشت قرارداد خود را در هيأت فوتبال استان ثبت كند. در صورتى كه اين بازيكن با استقلالى ها به توافق نمى رسيد سپاهان را مقصد خود قرار مى داد تا بار ديگر زيرنظر قلعه نويى مشغول به كار شود.
واعظى آشتيانى: به انصارى فرد قول دادم خليلى را نگيريم
روز گذشته صحبت از پيوستن احتمالى محسن خليلى به استقلال شد. اما اين خبر با صحبت هاى واعظى آشتيانى تنها در حد يك شايعه باقى ماند. شايعه اى كه انگار قرار نيست به وقوع بپيوندد. مدير عامل استقلال گفت: ما به هيچ وجه از پرسپوليس بازيكن نخواهيم گرفت. طبق توافقاتى كه با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشتيم، برعدم جذب بازيكن از يكديگر تأكيد ويژه اى انجام داديم تا در اين بين حضور هر يك از بازيكنان استقلال يا پرسپوليس در تيم مقابل منتفى باشد. واعظى آشتيانى اظهار داشت: حضور محسن خليلى در استقلال تنها يك شايعه است. متأسفانه برخى رسانه ها بى جهت شايعه سازى مى كنند. بنده به انصارى فرد قول دادم كه به هيچ وجه خليلى را جذب نخواهيم كرد. استقلال به اندازه كافى مهاجمان خوب و طراز اول دارد و فكر نمى كنم ما ديگر نيازى به جذب بازيكن در خط حمله داشته باشيم. مديرعامل استقلال در خصوص ورود افراد جديد در اين باشگاه اظهار داشت: ما كسانى را به خدمت استقلال درآورديم كه خوشبختانه سلامت و دورى آنها از حاشيه بر همه نمايان شده بود. مطمئنم با همفكرى و مشورت اين عزيزان استقلال يكى از بى حاشيه ترين سال هايش را دنبال مى كند. با برگزارى اردوى مناسب و انجام بازى هاى تداركاتى استقلال را به شرايط آرمانى نزديك مى كنيم تا با رفع نقاط ضعف تيم در فصل آينده هم به دنبال قهرمانى باشيم.
چه بهتر.... : دی
سلام
جناب mohsensoft بنده به هیچ عنوان قصد بی احترامی به موسوی رو نداشتم، و اصلا هم نمیخوام بحث رو سیاسی کنم. فقط از این ناراحت شدم که رنگ سبز که نشانه ی 14 معصوم هست رو باید رو گردن سگ ها ببینم.من و شما شاید تو انتخابات به هم توهین کنیم( که این هم کار اصلا خوبی نیست)، اما نباید به ائمه توهین بشه، صرف نظر از این که احمدی نژاد میخواد رای بیاره یا موسوی.
به هر حال اگه باز هم فکر میکنی توهینی شده من معذرت میخوام.
سلام
گزینه های تشکر و نقل قول و ویرایش واسه من حذف شده کسی میدونه چرا؟
کلا تو بخش ورزشی تشکر وجود نداره
نقل و قول و ویرایش واسه من هست