دوستان وضعیت فعلی :
بسته 1000 تومنی محدودیت 20 گیگ رو داره
و 1-11 صبح یعنی 5 تومنی نامحدوده ولی خب با سرعتی که ما اینجا داریم تقریبا بیشتر از 50 گیگ از 1 تا 11 نمیشه گرفت پس فعلا همون 1000 تومنی:n16:
Printable View
دوستان وضعیت فعلی :
بسته 1000 تومنی محدودیت 20 گیگ رو داره
و 1-11 صبح یعنی 5 تومنی نامحدوده ولی خب با سرعتی که ما اینجا داریم تقریبا بیشتر از 50 گیگ از 1 تا 11 نمیشه گرفت پس فعلا همون 1000 تومنی:n16:
درود دوستان
تو اصفهان منطقه ملکشهر و همینطور نجف آباد گهکاهی علامت 4G میاد
چیکار میشه کرد ثابت بمونه ؟؟
کد USSD خرید این بسته 1000 تومنی چیه؟نقل قول:
این بسته با بسته های شبانه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *2*100* چه فرقی داره؟ :n13:
1#*1*2*1000نقل قول:
با این بسته 1000 تومنی از ساعت 2 تا 7 میتونی 20 گیگ دانلود کنی .
کابلت سالمه ؟ پورت usb دیگه رو امتحان کننقل قول:
آره با 2تا کابل دیگه هم تست کردم رو هر پورتی که میزنم همین قضیه تکرار میشهنقل قول:
فقط موقع دانلود از سایتها ادا درمیاره وگرنه وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر و تلگرامو باز می کنم اصلا قطع نمیشه ولی سرعت دانلود به 300-200 میرسه بجای 1مگابایت
به نظر خودم انگار شبکه رو بهینه سازی کردن فقط برای استفاده از تلگرام چون رو بقیه سرویس ها دچار قطعی میشه
نه با 2 تا گوشی امتحان کردمنقل قول:
من با دو تا گوشی این مشکل رو داشتم و دارم.نقل قول:
گوشی قبلیم آیفون6 بود که این مشکل رو داشتم. گوشیم یکی دو بار بد افتاده بود زمین و با خودم می گفتم شاید ایراد از گوشی من باشه.
ولی الان یک گوشی لومیا دارم و باز هم همین مشکل پا بر جا هست.
من هم احساس می کنم ایراد فنی سیم کارتهاشونه. چون من جزء اولین سری ها بودم که سیمکارتم رو رفتم عوض کردم.
حالا یا تا الان درست کردند و سیمکارت های جدیدشون این مشکل رو نداره یا هم که هنوز ایراد داره سیمکارتاشون.
یه احتمال هم هست که با شانسی که من دارم بعید نیست. اونم اینه که سیمکارت های همراه اول فقط و فقط با گوشی های آیفون6 و لومیا مشکل داشته باشه :n02:
سرعت من تو حالت 3G و LTE باند 3 >شهر تبریز
مثل اینکه محدودیت 8 مگابیت وجود داره سیم کارت هم یوسیم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تبریزی شما هم اینطوره سرعتتون؟
سلام
دوستان برای اینکه حالت ال تی ئی فعال باشه حتما باید بسته خرید؟
بله در حالت استفاده ی آزاد متاسفانه فعال نمیشهنقل قول: