الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
Printable View
الان چک کردم ورژن جدید نرم افزار ST30اومده بود
ورژن 2117
گذاشتم آپ شه الان
برای کدوم مدل ؟ ST30M یا ST30R ؟نقل قول:
البته نباید چیز مهمی باشد .
Improvements
Date/Version Description Jun. 21, 2012
Ver. 2.117
- Improvement of Skype camera compatibility.
Sep. 28, 2011
Ver. 2.113
- Improvement for Media player compatibility.
ST30M...
:n01:
با سلامنقل قول:
لطفا اگر مزیتی مشاهده شد اطلاع دهید.
مزیتی نداره اگه وارد سایت بشید خودش ذکر کرده به چه درد میخوره
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که دوستمون هم گذاشتن فقط قدرت وب کم در اسکایپ رو تغییر میده.
در ضمن سری R قابلیت ارتقا ندارند
بالاخره ST50 سفارش دادم...ایشلا دوشنبه میرسه....ممنون از همه دوستان برای راهنمایی :n12:
مبارک باشه ! :n12:نقل قول:
چند اینچ سفارش دادی ؟
توضیحات دقیق به همراه عکس فراموش نشه ! :4:
ببینم این موضوع صحت داره چون ماله من تولیده اگوسته:n04:نقل قول:
از دوستانی که تی وشون بردش منهدم شده بیان بگن tv تولیده چه ماهی از 2011 بوده و اینچه tv هم بگید چون تا حالا هر کی tv اون در اینجا خراب شده سایز 50 بوده و بنظر من سایز 50 چون مصرفش یه خورده بیشتره برده tv درست باهاش مچ نشده و میسوزه.
من یه کابل برق با ضحامت 2.5 اینچ جدا در اتاقم برای کولر گازی کشیدم که فیوز جدا هم داره و بنظرتون TV بزنم بهش و من VT30 42 اینچ دارم.
یه محافط برق معمولی هم دارم که جریان ولتاژ برق رو در lcd نشون میده چند ولته و من هر وقت میدیدم ولتاژ نوسان زیاد داره tv رو خاموش میکردم و واقعا برق این کشور هنوز به سبک زمان دوره هیتلر تامین میشه و نوسانات زیاد داره و یادمه یکی از بچه های فورم که در اداره برق بود میگفت همینکه برقتون وصل میشه باید خدا رو شکر کنید وگرنه تجهیزات اداره برق بخاطره تحریمهای ایران و رسیدگی نکردنه درسته مسئولین به زیر ساختهای اون ماله عهده بوقه:n02:
بنظر من این tv بیشتر بدرد دیدنه فیلمهای با کیفیت و 3d و بازی کردن با کنسول میخوره و بدرد این نمیخوره که از صبح مثلا بزنی تو برق و بری رو شبکه من و تو و شب خاموشش کنی و برای مصارف اینچنینی بهتره از lcd یا led یا همون crt زاقارت قدیم استفاده بشه و من تابستون که tv رو روشن میکردم اگه کولر روشن نبود عین بخاری اتاق رو همچین گرم میکرد که عرقه من در میومد و خوبیش تو زمستون اینه اتاق رو گرم میکنه:n09:
نه صحت نداره.ظاهرا این سری از پلاسماهای پاناسونیک از نسل های قبلی خود حساسیت بیشتری به نوسانات برق نشون میدن.نقل قول:
اول اومدم 50 بگیرم بعد که از نزدیک یه بار دیگه ساز 50 چک کردم دیدم ممکنه ادیت کنه چون اسباب کشی و اینا دیگه قابل پیش بینی نیست کجا میری...ولی ای کاش پانا 46-47 میزد....نقل قول:
تلویزیونم که بیاد می تونم درخواست 2 جفت عینک 3D رو بفرستم برای پانا......اگرم از فروشگاه پاناسونیک میخریدم 6 سال گارانتی میگرفتم...ولی الان بازم تو طرح مدت دار پاناسوتیک بهم 5 سال گارانتی میده....
حالت عادی هم 1 سال گارانتی داره......
چشم عکس و توضیحم حتما میزارم...راستی اگر کسی سایت یا برنامه ای برای کالیبره میشناسه بهم بگه لطفا
راستی تو این روش جلوگیری از burn in انقدر باید این تصاویر تک رنگ رو پخش کرد تا جمعا بشه 100-150 ساعت؟
متاسفانه این اولین پلاسمایی هست که میخرم.....
تا اوجام که من دیدم تو اینترنت بیشترین مشکل ST50 هم صدای Buzz ( وزوز) از پشت تلویزیونه...که خیلی های این مشکل رو داشتن...مخصوصا موقع پخش تصاویر روشن مثل سفید