فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
فکر کنم مثل هرسال می برن یه مجتمع صنعتی پتروشیمی چیزی...من که با این که 4 شنبه ریاضی 1 دارم 1 ساعت اما اومدم بوشهر... جمعه میام و به اردو نمی رسم.. بچه ها گفتن اگه نری هم میشکلی پیش نمیاد...نقل قول:
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشتههاي مختلف تحصيلي نيمه متمركز دورههاي روزانه ،شبانه،پيام نور، غيرانتفاعي و غيردولتي ،واحدهاي بين المللي علوم پزشكي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي به منظور شركت در مراحل مصاحبه ، معاينه ، آزمون علمي ، عملي و سايرمراحل گزينش در گروههاي آزمايشي علوم رياضي و فني ، علوم تجربي ، علوم انساني و هنر آزمون سراسري سال 1390
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=1066
اااااا؟پس شما هم 4شنبه ریاضی 1 دارین؟حتما 8 تا 9.5.نقل قول:
آره.. تو پردیس...با استاد فرجود... بچه های شیمی و شهرسازی هستن تو کلاس... شما هم اونجایید؟؟؟ یا کلاس بعدی؟؟؟نقل قول:
داداش رشتتو دانشگاهت که خیلی خوبه زیاد سخت نگیر ...
دانشگاه شیراز... :27:
الان تو دانشگاه خليجم،با استفاده از بند پ اينجا كارم راه ميفته.اما بايد 2 ترم صبر كنم،ولي امكانات دانشگاه شيراز با اينجا قابل قياس نيست واقعانقل قول:
تازه فهمیدی قابل مقایسه نیست ؟:31:نقل قول:
اشکال نداره حالا بیا ببینم چیکارم یکنی
نه.استاد ما یکی دیگه هست.نقل قول:
اقا این برنامه ترم یکیه که به من دادن قضیش چیه؟:یعنی این درساش چه جوریاست؟(نخندیدا این رشته ماله سال اولمه به خاطر یه سری مسائل پیش نیاز خوردم!:31:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه نویسی مثلا چی می خوان یاد بدن؟چه زبانی؟
یاد می دن مثل دبیرستان ماشین حساب درست کنیم؟:31:
آره مخصوصا دانشکده هنرو معماری معالی آباد ... :40:نقل قول: